Crash & Christmas

Flying home for Christmas Oh, I can’t wait to see those faces…. Vel, da var jeg kommet hjem til Norge for en aldri så lite juleferie. Her skal jeg være i hele 7 dager før jeg setter meg på flyet tilbake til Spania og Mallorca.

Der blir jeg da helt frem til April. Etter første del av oppholde er det godt med litt Norsk julestemning selv om den hvite julen ser ut til å utebli i 2013, dette til stor skuffelse for undertegnede….

Denne uken har som de andre ukene gått med til trening så ikke noe spesielt nytt der i gården, men vi har oppdaget at leiligheten vår har et tak…. Ja helt sant et tak, vel det er vel egentlig ingen stor overraskelse at en leilighet har et tak men vi er så begavet at vi bor i øverste etasje. Over vårt tak er det da altså ingen ting, vel det vil si nesten ingen ting. Vi oppdaget denne uken at vi har ca 50 meter med soltak som vi kan slå oss løs på. Det er ingen som bruker taket til noe så nå skal vi bli brune og deilige etter sykkelturene. Altså så deilige bare tynne syklister kan bli, er jo ikke akkurat muskuløse kropper..

IMG_4384

Fra taket har vi god oversikt ned til det nå nyvaskede bassenget i bakgården,
blir nok litt restitusjon i det i fremtiden.

IMG_4382

Slik ser det altså ut på det nyoppdagede soldekket vårt, her skal vi kose oss fremover i solen:)

Så over til en ny greie her på siden, nemlig Jonas´s sofa! Sammen med meg i Spania bor altså en dude ved navn Jonas, han vimser stort sett rundt i sin egen lille verden uten helt å få med seg hva som skjer rundt seg til enhver tid. Jonas har også en hobby, den består av å være i sofaen med mobilen sin, gjerne i alle mulige posisjoner. Dette har etterhvert blitt ganske morsomt siden han gjerne sitter der eller på do å spiller sjakk mange timer om gangen, jeg har derfor valgt å ta bilder av disse sofa øyeblikkene og gitt han litt plass her på siden. Så mine damer og herrer, Jonas´s sofa show:

IMG_4249

Vil også nevne at alle bildene skal være tatt på forskjellige dager.
Har besøk positur

IMG_4250

Av og til må han bøye seg ned for å koble til laderen.
Koble til lader positur

IMG_4313

Stilongs positur

IMG_4330

På vei til do positur

IMG_4339

Nettopp spist frokost positur

IMG_4388

Nettopp spist 16 croissant positur

IMG_4397

Sliten positur

Så er det sikkert ikke alle som har fått med seg ukens velt, vel som overskriften sier CRASH.
Jeg var å uheldig nå på torsdag at jeg veltet. Det hele gikk veldig pent for seg da jeg tok i mot fallet med ansiktet.
Nå er det sikkert mange jenter som er litt bekymret, men ta det helt med ro…Jeg ser fortsatt bra ut og ingen varige skader i ansiktet:) (ps. dette gjelder også homsene, siden de påstår at jeg har blitt et ikon, setter pris på slike morsome tilbakemeldinger. Dere har god smak, så å være et ikon for dere betyr mye.) Jeg kom meg raskt på beina igjen slik at jeg kunne fullføre min 4 timers treningstur. Kroppen er riktig nok litt øm nå men den klarer seg fint gjennom løping og spinning her hjemme i Norge. Her er et bilde etter treningsturen:

IMG_4479

Jeg fikk en aldri så liten smell, men dere skulle sett asfalten..bare grus igjen, totalt knust:)
Hvem trenger silikon lepper når man har asfalt

IMG_4411

Så noen bilder av veiene vi trener på her nede, de er mange, de er små, de er store
Og ikke minst herlige.

IMG_4406

Små koslige byer er det også plassert med jevne mellomrom på øyen.
mage av de sjuler de herligste cafeer..

IMG_4441

Noen trenigsturer alene blir det også, selv om skyggen min alltid er et godt selskap.

IMG_4456

Hva skal man si? Jeg vil bare si at jeg utrolig ydmyk med tanke på at jeg har muligheten til å følge drømmen.
Å avslutte en langtur ned mot leiligheten med denne utsiktet gjør meg stum av beudring..

IMG_4442

Dette er en fin intervallbakke rett ved leiligheten.

IMG_4415

Ja Ørjan lever enda han, tro det eller ei..men vi sender han aldri ut av huset på egenhånd uten GPS så skulle bare mangle.
Her begynner han å gå tom på langtur med meg, da er det viktig med påfyll av drivstoff.
Det virket desverre ikke helt etter planen men Dag Otto ville vært stolt av Ørjan, han er jævlig god til å ligge på hjul..

IMG_4416

Jeg skal bli god nok til å heng med over bakker i mange ritt så kostholdet er viktig, Det består som dere ser av luft..
men får også litt kjærlighet sendt via SnapChat..så takk ❤

IMG_4395

Jeg har også et mål om tempoutvikling, derfor er det viktig med tøying
og jeg tøyer så og si etter hver eneste tur, ca 15 min.

IMG_4485

Her avsluttes første del av Spania oppholdet med cafebesøk, med en aldri så liten julevri.

IMG_4487

På vei hjem til Norge var det også gledlig å se at bussene her nede er tilpasset gamle mennesker med stokk
og halvfeite spurtere fra Norge (fett er fart)

Da har jeg ikke mer ufornuftig å komme med så da gjennstår det bare en ting, nemlig å ønske alle mine lesere en riktig GOD JUL  & ET GOD NYTT ÅR….

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: