Slitet bak glansbildene

Vel på tide med et aldri så lite innlegg her på siden.
Kort oppsumering av de 3 siste ukene hva trening angår: 31timer, 27timer og sist uke 30,5timer.

Først vil jeg si, ta en titt her: Nye Sponsorer

Så vil jeg at dere tar en titt på meg, ute på Multipower sin nye hjemmesiden: Multipower

Jeg er heldig, jeg er tøff og jeg har store mål…
De 3 punktene gjør at jeg nå ligger i sengen min i Spania.

1. Jeg er heldig fordi jeg har muligheten til å flytte til Spania å leve livet som toppidrettsutøver.

2. Jeg er tøff fordi jeg tørr å dra hit.

3. Jeg setter meg store mål for å teste meg selv.

IMG_1283Dette bilde beskriver følelsen av tankene mine før jeg flyttet til Spania. Jeg viste jeg skulle sykle, jeg viste hvor men likevel var veien dit gjennom en mørk tunell der mye kunne dukke opp.

IMG_5072

Slik ser noen av bildene jeg tar ut, sol, varme og flott natur. Slik er det jo egentlig også, men bak alle glansbildene jeg legger ut ligger det utallige harde treningstimer bak.
Å leve som en toppidrettsutøver er det nok mange som drømmer om, å tro meg det forstår jeg. Men det er hardt, ikke bare fysisk med all treningen men også det mentale.
Det er ikke bare å sette seg på sykkelen i 3-7 timer å vips så er jobben gjort.
Nei, men må fokusere 24/7
*Spise riktig
*Hvile riktig
*Sove riktig
Hver minste detalje teller i kampen om å nå målet. Hva er målet sier du? Vel før jeg flyttet hit var målet å bli god, men nå ser jeg hvor mye arbeid jeg legger ned og hva som må til…så nå vil jeg bli BEST.

Veien er lang, men det jeg før følte jeg ofret bort føles ikke slik lenger. Nå føler jeg at det jeg ikke får gjort er noe jeg faktisk ikke har så lyst til å gjøre. For det jeg faktisk gjør er det jeg virkelig brenner for.

For hver dag jeg sliter meg mentalt igjennom kommer jeg et skritt nærmere målet mitt, for hver treningsøkt jeg helst skulle skulket men likevell gjennomførte føler jeg meg enda sterkere. Der og da, som i dag føler man seg langt nede. Man sitter på 400watt, 175 i puls, halveis opp en bakke å tenker på hvor digg det hadde vært med en uke ferie…Tankene flyr i rettninger de absolutt ikke burde fly i…de burde jo flydd opp bakken, men istede flyr til til Norge på fest, eller til Lofoten på fisketur.

Men så står man i dusjen 2 timer senere, beina sjelver, kroppen er utlitt men likevell føler man seg full av energi mentalt. Man har kjempet seg gjennom en mildt sagt forjævlig dag på sykkelsetet, men så får man den mestringsfølelsen:
*Du fulførte økten.
*Du gjorde jobben
*Du klarte det
Det er ikke mer som skal til, hvertfall ikke for meg. I morgen står jeg opp og kl 09.00 er jeg klar for over 200km treningstur, det er utrolig hva det mentalet spillet med seg selv kan utgjøre.

Over til noen bilder, litt brått men vi kan ikke bli for seriøse.

IMG_5068

Irizar,meg & Cancellara…trenger vel ikke si noe mer?

IMG_4979

Simen har kommet på besøk, her på toppen av Col de DanTheMan
En vel fjortjent pust i bakken(på toppen) etter bakkeintervaller.

IMG_4996

Prøver meg på bakhjulet, det ble bilde, ikke film det sier vel sitt.

IMG_4987

Ørjan lusker rundt.

IMG_4914

Simen snylter luft fra Astana.

IMG_5013

Café stopp i Port de Soller for første gang, herlig plass.

IMG_5078
Det blir mye dødtid mellom all treningen,
jeg benytter denne tiden til å se kvalitetsfilmer

IMG_4941

Så har jeg jo vært så heldig å fått med ny sponsor.
Spy optic, de leverer de kuleste brillene, anbefales virkelig.

IMG_4955De ga meg også fritidsbriller, disse skal brukes til å
speide etter damer på stranden når solen skinner.

Så er det sikker mange som lurer på hva som har skjedd med Jonas? Vel som dere sikkert husker bor jeg ikke bare med Ørjan her nede men også med en dude som kaller seg Jonas, sist jeg nevnte han satt han i sofaen å jeg la ved noen bilder.
Mange tenkte sikkert at det var dårlig gjort å bare legge ved bilder av da han satt i sofaen, for han gjør vel sikkert andre ting også? Vel jeg har tatt bilder av Jonas siden desember og her har dere Jonas´s liv i bilder del 2:
IMG_4583Her er Jonas på flyplassen på vei til Spania.

IMG_4604
Jonas med dopapir og grøtskål

IMG_4840
Jonas i sofaen med Jonas i sofaen.

IMG_4925
Jonas viser knyttneven i sofaen.

IMG_4588
Jonas prøver sykkeltøy i sofaen.

IMG_4908
Jonas sitter i sofaen og lar grøten koke over.

Så som dere ser, Jonas er Jonas, en strålende fyr. Jeg skal være litt snill å si at han faktisk ved et par anledninger har vært med på sykkeltur men at dette desverre ikke har blitt fanget på bilde. Lover at neste Jonas´s sitt liv i bilder serie skal inkludere minst et bilde av Jonas utenfor sofaen… Han er jo tross alt en blid fyr, han er også singel hvis det er noen jenter der ute som lurte 🙂

Så et spørsmål til dere lesere, jeg skal lage en ny liten video av livet her nede! Kommer derfor med en oppfordring til dere, hva vil dere se mer av, eventuelt hva syns dere mangler? Noe dere er nyskjerrige på? Legg igjen en kommentar nederst på siden her eller send meg en melding på Facebook, på forhånd takk…!!!

Det var alt jeg hadde å komme med i dag, følg meg gjerne videre på denne bloggen. Men vet at det kan være utrolig vanskelig å vente helt til neste innlegg, derfor kan alle dere ville fans følge meg på diverse multimedier ved å klikke på noen av linkene under her:

Instagram: Instagram
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter

Lurer du på om jeg faktisk trener, eller fester på Magaluf? vel da kan du klikke deg inn på linken under her, der kan du se treningene mine med GPS:
Strava: Strava

Er du søt kan du jo alltids sende en liten snap på SnapChat også, der heter jeg: Danerikhansen

Da takker jeg for meg for denne gang, det har vært en glede å få disse ord ut på internettet slik at dere kan lese, håper dere er fornøyd, det er nemlig jeg..Selv om det er NOEN skrivefeil underveis…takk for seg:)

Categories: Uncategorized | 3 kommentarer

Innleggsnavigasjon

3 thoughts on “Slitet bak glansbildene

  1. aril andresen

    Hei Dan Erik, når du trener så tøft og så mange timer per uke, så håper jeg at du også har en dyktig massør/ muskelterapaut. Det er veldig viktig for å ha framgang att muskulaturen er lang og myk, slik att blodsirkulasjonen og oksigenopptaket blir opptimalt. Jeg er massøren til det nye sykkellaget i Bergen Fixit som nå er i Spania på treningsleir. Se http://www.mykogfin.no

    • Hei Arild! Har ingen massør i Norge desverre. Har fått til en avtale her i Spania nå og skal nok absolutt få til noe når jeg flytter til Bergen igjen. Hørt mye om deg som massør også fra tiden før Fixit, så vet du kan dine saker:)

      Dan

  2. Tilbaketråkk: Nå blogger jeg i samarbeid med Fortsett.no | DanErikHansen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: