Paradise Fatcamp Hotel

Hey hey hey!

Nytt innlegg som dere ser, litt rar overskrift men her kommer forklaringen: Vi bor i en leilighet i Spania for vinteren, her trener vi mye, spiser nøye, går ned i vekt, bygger muskler og folk kommer på besøk i noen uker, litt som et hotel.

Men for at det ikke skal bli for seriøst må vi ha litt galgenhumor som det heter, tror jeg hvertfall. I sykling har desverre vekt mye å si + watt. jeg er høy = tung = må trå mye watt = slitsomt. Men hvis jeg går ned i vekt og beholder samme watt så er jeg lettere = fortsatt høy og litt tung = må fortsatt trå mye watt = like slitsomt = men går litt fortere oppover ❤

Så her på Paradise fatcamp hotel har vi gjester som kommer å går, altså syklister. Først hadde vi besøk av Gunnar og Thomas de ble desverre stemt ut rett før jul, for oss nordmenn er det ikke et godt tegn da du vet hvor mye mat man får hjemme i julen.
Etter Jul fikk vi besøk av en godt trent David, han så lenge sprek ut men etter et par smeller på burgerking ble også han stemt ut etter å ha gått opp noen gram. sammen med David var også Jonas 2 på besøk, han vet vi ikke helt hvor ble av men det er liten tvil om at han ble stemt ut og hjem fra hotellet.

Så var det Simen sin tur, full av selvtillit trappen han opp utenfor leiligheten med lovord om at han hadde trent godt i Bergen, han trente bra første uken men viste ut i 2 uken at han ikke klarte presset man er under her på fatcamp. Han knakk lettere sammen å pådro seg «sykdom». Vel go hard or go home…Simen dro hjem. Vips så var det kun meg og Ørjan igjen, Jonas som bor her sier du? åh ja sofa Jonas, vel han fikk tilbud om å sitte i sofaen på fastlandet så han er litt på fastlandet (karantene) Ørjan klarer seg greit, trener noe hardt, noe rolig og noe et sted midt i mellom bare for å være sikker. Han er også litt lik Ole brumm, glad i mat og lange setninger og ord har han litt vanskeligheter med å forstå, sier du derimot enkle korte settninger om hva han skal gjøre så gjør han det 100% stort sett uten spørsmål. Han er også veldig flink til å leke speil, altså gjøre det de andre gjør. Så så lenge han gjør det de beste gjør kan det jo bli veldig bra.
Jeg klarer meg også greit, trillet rundt 3200km i januar, trente ca 125 timer og har velfortjent helg/godisdag på mandager. Slettes ikke lett da jeg elsker kaker, sjokolade+++ men det er ingen som sa at det skulle bli lett.

Vekten er noe mer stabil nå men har kommet under 80kg, noe jeg vet mamma ikke liker men som gabba sier: vi driver ikke med barneidrett.
Favoritt sitat på fatcamp er: ai ai ai your too fat.

Så over til noe litt mer seriøst, endel som spør om trening. Her kommer en liten kjapp tekst om det:

November: I november trente jeg mye vekter, dette for å bygge muskler før jeg kom ned hit. jeg løp også mye fjellturer i Bergen for å få litt variert trening i tillegg til vanlig sykkeltrening. Store deler av November blir også den perioden jeg bruker til å komme skikkelig i gang igjen etter off-season. Jeg er like dedikert til off-season som on-season… vi leker ikke..Desverre hadde jeg litt sykdom mot slutten av denne mnd noe som satte grunnlaget litt tilbake.

Desember: Første mnd i Spania, litt tung start etter sykdom hjemme i Norge men fant raskt flyten.
Starten rolig med mange korte intervaller for å bygge opp igjen formen sakte med sikkert. Utover i mnd økte mengden sakte men sikkert etterhvert som formen ble bedre.
Jeg fortsatte også med basis styrke av hele kroppen slik jeg også gjorde hjemme i Norge.

Januar: Det var en hard mnd, her klemte jeg til med mye mengde fra start. Det skal sies at kroppen har svart veldig godt på treningen noe som har gjort sitt til at jeg har holdt tykket oppe ut mnd.

I disse mnd her nede i Spania står såklart mengde på planen, det er alltid fokus i vinter perioden. Her trenes det mye rolige lange turer med litt kortere intervalløkter 2 ganger i uken, når sesongen nærmer seg vil jeg i år slippe opp ganske mye sammtidig som jeg øker intensiteten for å få en god formkurve inn mot rittene.

Nå i Fabruar har jeg også Besøk av Odd Eiking (for de som ikke vet hvem det er, google den gutte, ble nr 16 i U23 VM ), en av Norges største sykkeltalent, dette er jo gøy. Godt treningsselskap på turer er det også med mye prat om trening og endel temaer utenom trening.
Det blir også gøy å matche seg mot de beste både oppover og bortover! Vi skal også prøve å få satt han litt på plass i spurt trening fremover

Så over til litt bilder:

IMG_5286

Odd på plass, her med meg på søndagens tur.

IMG_5233

Her koser vi oss med kaffe og noe godt til etter en lang dag på jobb

IMG_5135

Her har jeg cafestopp på en av mine favoritt café´er i Sineu.
Spy brillene funker kanon, anbefales: Spy briller

IMG_5283

Her fra stopp med Odd på søndag

IMG_5207

Til stor glede for mamma har jeg spis hva jeg vil mandag

admin-ajax

Men vekten er slettes ikke dum om dagen, dette kan gå fort når sesonge starter:)

IMG_5252

Etter noen gode 7 timers turer tåler kroppen også lange ritt bedre.

IMG_5158

Fikk nyte solen her en dag også.
IMG_5289
Denne må jo også nevnes, vi kikket rundt på strava for å se etter segment på Mallorca
vi kom da over denne..fikk oss en god latter. Veldig morsomt at noen faktisk har laget et
segment som heter dette ved bakken som vi har døpt om til Col de Dantheman, noen
har tydelig vis fulgt med og laget dette hehe dagens høydepunkt
…er faktisk 1500stk som har kjørt også..vi lurer veldig på hvem som har laget dette, noen som har tips? eller vet hvem?

Mer har jeg ikke å komme med, mulig jeg slenger ut en liten video i neste innlegg, vi får se hva humøret tilsier fremover. Nå venter en god treningsuke.

Min private hovedsponsor Multipower fortsette også å levere ernæring på høyt nivå, skal etterhvert få nye produkter ned hit til Spania, vil da komme med litt info om dette, frem til det kan du jo gå inn å snike litt på hjemmeisden dems ved å trykke her: www.multipower.no  Her kan du også være med i en konkurranse hvor du kan vinne en PT til en verdi av 15.000 kr, vil du delte? da er det bare å trykke her: Multipower konkurranse for mer oppdateringer på farten fra Multipower følg de på Multipower Facebook

Vil også nevne kort at jeg har prøvd de nye sykkelbrillene fra min nye sponsor SPY Optic, de har utrolig mye fine briller til all slags bruk, jeg skal komme med en liten produkt beskrivelse av de jeg har iløpet av uken, i mens kan dere klikke inn her: SPY OPTIC å se om du finner noe kult, kom gjerne med spørsmål.

Følg også med for flere bilder og korte oppdateringer på disse sidene ved å trykke på linken, følg meg gjerne:

* Instagram

* Twitter

* Facebook

* Strava

Send meg gjerne en meldig om hva du vil lese om eller lese mer om, alltid gøy med tilbakemeldinger:)
Tips til hva jeg kan skrive om eller gjøre, kom med forslag, sjeldent dumt med det.

Takk for seg…!!!

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: