Takk for tilliten

Ja da er jeg tilbake i Norge å har de siste dagene vært på østlandet!
Her har jeg trent i regn, minus grader, snø og strålende sol.

Jeg har også fått tid med familie noe som er godt etter 4 mnd trening i Spania. Setter også utrolig stor pris på støtten/hjelpen jeg får fra dem.

Så over til dere kjære sponsorer, tusen takk for at dere bidrar slik at min vei mot mine mål blir lettere og mer givende!

Mens jeg har vært i Oslo området har jeg møtt Stian fra Multipower som har gitt meg en kort innføring i hva slags ernæring produktene deres inneholder. Dette gjør at jeg kan sette meg mer inn i kosthold slik at jeg kan utvikle meg videre med små detaljer!

Multipower har så langt levert til topp karakter når det gjelder støtte til min satsning, dette gjør at motivasjonen min holdes oppe. Her er et bilde fra leveransen jeg fikk her i Oslo

20140411-205320.jpg

Endelig har jeg også fått møte Nils fra Brown Couch som sponser meg med diverse briller fra SPY, disse er jeg utrolig fornøyd med. Etter møtet i dag fikk jeg også innblikk i hvordan SPY utvikler div linser til utendørs bruk for optimal effekt, dette var gøy å få vite.
Når kvaliteten på linsene er så bra samtidig som brillene sitter veldig godt på under trening kan jeg ikke gjøre noe annet enn å anbefale SPY sine briller videre til andre syklister, du får knall god kvalitet, briller som ser bra ut og sist men ikke minst prisen er veldig lav.

20140411-205857.jpg

20140411-210126.jpg

Jeg fikk også med meg denne Gore sykkeljakken med wind stopper og soft shell til testing å etter første tur jeg strålende fornøyd, mer info om den kommer etter mer testing.

20140411-210417.jpg

Så vil jeg ønske Unaas velkommen som sponsor av hjul, etter et hyggelig møte i dag fikk jeg med meg første hjulsett. Håper på et godt samarbeid, jeg gleder meg til å prøve ut disse hjulene i ritt fremover å håper de kan bidra til mange flotte resultater i 2014 sesongen!

20140411-210716.jpg

Så vil jeg bare si takk for støtten dere alle gir og tilliten, jeg håper å kunne bidra med gode tilbakemeldinger, resultater osv:)

Så til dere andre, hvis det er noen der ute som kunne tenkte seg å bidra som sponsor med økonomisk støtte til satsingen eller har produkter de vil støtte med kan dere gjerne ta kontakt for mer informasjon om hva jeg kan bidra/tilby tilbake.

Så var det meste i dette innlegg sagt, i morgen venter Ronde van Berg fellesstarten for meg. Håper på en god gjennomkjøring og et godt resultat.

Avslutter dette innlegget med noen bilder fra treningen de siste dagene:

20140411-211243.jpg

20140411-211318.jpg

20140411-211259.jpg

20140411-211350.jpg

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: