Glatte ben, watt & espresso

Temperaturen øker, turistene terroriserer med å vingle rundt i store grupper bestående av hårete bein og fargesprakende bekledning. Våren har kommet for fult, like så har flyene stappet fulle med sykkelturister. Jeg skjønner godt at folk rømmer det kalde nord, jeg fulgte for eksempel  regel nr 53 i år.

53. In order to avoid the harsh European winter, you shall:
Flee to the warmer climes of Mallorca/South Africa/Canary Islands/etc.

Siden sist har treningen gått på skinner, solen har virkelig begynt å varme og oppholdet nærmer seg veldig fort slutten.
Det har snart gått 4 mnd, det er lenge i Spania.. Jeg må også skuffe alle «Jonas i sofaen» fans, dette utgår i dette innlegge da han har flyttet fra vårt lille paradis.

Savnet mot gamlelandet Norge begynner også å trykke på, da spesielt en skikkelig kvalitetsdate med en flott Norsk jente.
Savnet mot å sykle veldig fort på sykkel i ritt begynner også å komme så sesongstarten på Sotra 5 April kommer ikke en dag for tidlig, håper jeg hvertfall.

I dag hendte det nesten noe helt forferdelig, jeg var ute på en helt vanlig 5 timers. Jeg tråkket lykkelig uvitende rundt på en vakker liten spansk landevei som slynget seg elegant gjennom terrenget da jeg skimtet noe nærme seg i det fjerne.
Jeg gjorde om en hver landeveissyklist ville gjort, jeg gjorde meg klar til å hilse lykkelig uvitende om at det var en triatlet som nærmet seg. Men heldigvis for meg har vi landeveissyklister rask reaksjonsevne å rett før hånden forlot styret klarte jeg å klamre meg fast… Vi må huske på regel  24.

24. You shall NEVER, UNDER ANY CIRCUMSTANCE, associate with triathletes.

Turister med hårete ben, tennissokker og skjerm på hjelmen er ille, men like ille er komresjonssokker, ekstra flaskestativ og diverse annet dritt på sykkelen også…

Så en liten advarsel, hvis du er en av de som skal ut å sykle i kort-kort husk regel nr 4, det blir så dårlig stemning når en idiot ikke klarer å følge den…Hårete ben tar seg rett og slett ikke ut…

4. Legs will be SHAVED year-round. ABSOLUTELY NO EXCEPTIONS. Certain hair removal creams are endorsed only on a case-by-case basis. One shall never show up to a race (large or small) with ANY AMOUNT of stubble visible on legs.

Nå over til litt bilder med leken tekst som tilbehør:

Jeg liker å se bra ut på sykkel men også naken, derfor velger jeg å ungå skillet så godt som mulig! Målet hellig gjør midlene (av og til) Ps. Regel 7. Cycling shoes must contain at least 80% white!

Jeg liker å se bra ut på sykkel men også naken, derfor velger jeg å ungå skillet så godt som mulig! Målet hellig gjør midlene (av og til)
Ps. Regel 7. Cycling shoes must contain at least 80% white!

 

Jeg har også vært på sykkeltur med ryttere fra KCK, de inviterte til treningsritt. Hvordan gikk det ? vel la meg si det slik: Veni, vidi, vici

Jeg har også vært på sykkeltur med ryttere fra KCK, de inviterte til treningsritt. Hvordan gikk det ? vel la meg si det slik: Veni, vidi, vici

Her har vi guttene på tur, trivelige folk fra KCK

Her har vi guttene på tur, trivelige folk fra KCK

Jeg har også hatt noen flotte turer i fjellet, her på vei opp fra Sa Calobra med godt selskap av Dyrnes, Ringeriks-Kraft og NTG ryttere

Jeg har også hatt noen flotte turer i fjellet, her på vei opp fra Sa Calobra med godt selskap av Dyrnes, Ringeriks-Kraft og NTG ryttere

Viktig på fyll under turer er også ekstremt viktig for en syklist. jeg sverger til regel nr 34. Coffee is a necessity and as such must be consumed strong (ie. espresso) on a patio in Italy in full kit, it shall be drunk black. Sugar is STRONGLY FROWNED UPON. The only milk present shall appear frothed on top (if at all).

Viktig på fyll under turer er også ekstremt viktig for en syklist. jeg sverger til regel nr 34.
Coffee is a necessity and as such must be consumed strong (ie. espresso) on a patio in Italy in full kit, it shall be drunk black. Sugar is STRONGLY FROWNED UPON. The only milk present shall appear frothed on top (if at all).

Frokostene nytes også med en herlig utsikt

Frokostene nytes også med en herlig utsikt

Har også testet ut ny sykkel, det er jo inn med små rammer om dagen, desverre ble denne litt for liten men det gikk unna…

Har også testet ut ny sykkel, det er jo inn med små rammer om dagen, desverre ble denne litt for liten men det gikk unna…

Vi har også funnet oss en herlig café som har super kjekke folk til å lage espresso

Vi har også funnet oss en herlig café som har super kjekke folk til å lage espresso

Rapha sin nye butikk leverer også varene, det er kvalitet

Rapha sin nye butikk leverer også varene, det er kvalitet

Jeg har også rukket å bli lokalkjendis her på øyen, på nesten hver tur blir jeg ropt etter mens folk vinker ivrig med hendene å sender meg melding at de så meg på tur. jeg har også blitt invitert på café av et lokalt lag, her med treneren og manageren for laget

Jeg har også rukket å bli lokalkjendis her på øyen, på nesten hver tur blir jeg ropt etter mens folk vinker ivrig med hendene å sender meg melding at de så meg på tur. jeg har også blitt invitert på café av et lokalt lag, her med treneren og manageren for laget

Dette er fra en sykkeltur basert på regel nr 2. Training is based solely on feel, while racing is to be guided by sensations and instinct. The Euro Cyclist will never accept tried or tested scientific training methods. Dette førte til at turen gikk 500 meter til nærmeste café

Dette er fra en sykkeltur basert på regel nr 2. Training is based solely on feel, while racing is to be guided by sensations and instinct. The Euro Cyclist will never accept tried or tested scientific training methods.
Dette førte til at turen gikk 500 meter til nærmeste café

Når jeg ikke sitter på sykkelen går det helt fint ann å sitte her

Når jeg ikke sitter på sykkelen går det helt fint ann å sitte her

Sikkert mange som lurer på hva hemmeligheten min er, vel sånn sett bort i fra god sportsærnering fra Multipower og fantastiske briller fra Spy har jeg holdt dette sjult lenge nok…Jeg er supermann

Sikkert mange som lurer på hva hemmeligheten min er, vel sånn sett bort i fra god sportsærnering fra Multipower og fantastiske briller fra Spy har jeg holdt dette sjult lenge nok…Jeg er supermann, men hysj ikke si det til noen…dette er mellom meg og dere lesere.

 

Det var det av bilder, vil avslutte med en liten liste over ting du må gjøre.

1. Klikk inn på instagram for å følge meg: Dan Erik Hansen Instagram

2. Klikk inn på Twitter for å følge meg: Dan Erik Hansen Twitter

3. Klikk deg inn på Landevei for å følge med på det som er verdt å følge med på innen sykkelsporten: Landevei

4. Kom med forslag til hva neste innlegg skal handle om ved å sende meg en melding eller legge igjen en kommentar

5. Del denne hjemmesiden med dine venner og kjente.

6. Klikk inn på Facebook for å like min side der og del den gjerne: Dan Erik Hansen Facebook

7. Sørg for å se bra ut når du tar sykkelen ut til våren.

8. Klikk inn på Multipower sine sider for konkurranser, nyheter og kule bilder:
*Multipower Hjemmeside
*Multipower Instagram
*Multipower Facebook

9. Klikk inn på Spy Optic sine sider å bestill deg nye sykkelbriller til sesongen og ikke minst noen tøffe fritidsbriller
*Spy Facebook
*Spy Online Shop

10. Klikk deg inn på Landevei sin Instagram profil for kule bilder: Landevei Instagram

11. Hvis du er singel, pen, fra Norge og jente vennligst ta kontakt for Champagne & Sushi date.

12. Se igjennom lister å sørg for at du fikk med deg alt og gjorde som du fikk beskjed om.

13. Hvis du ikke gjør det som står på punkt 12 TA DEG SAMMEN…!!!

Takk for meg.! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Categories: Uncategorized | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “Glatte ben, watt & espresso

 1. Eirik kinserdal

  hvilket hjulsett kjørte du, da du var på mallorca? 🙂 ser det er et mavic cosmic, men hvilken modell? 🙂

  • Mavic Cosmic Elite, de fulgte med 2013 modellen av Cannondale slice RS 🙂

   • eirik kinserdal

    ser bra ut, foresten så er jeg meget imponert over deg, selv er jeg en ung syklist(15 år), og det har vert spennende å følge deg . 🙂 inspirerende.

   • Jo takk for det!
    Hyggelig å høre at man kan inspirere og at du følger med 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: