Trim med Joker-duo og på eventyr med 2 nordmenn og 2 svensker

Hei og hopp:)
En ny uke har blåst/regnet bort her på Mallorca, dette har vært den tøffeste uken til nå hva angår trening.
Totalt fikk jeg 32 timer, kroppen svarer godt på treningsprogrammet. Nå ser jeg frem til litt roligere uker.

Uken startet med hviledag, også på 1 desember da…tenk dere noe så herlig. Jeg nøt virkelig den dagen, fin julemusikk og beina høyt. Jeg har også en aldri så liten julekalender, nemlig noen små Kinder sjokolader. Det eneste problemet med disse er at de er nettopp SMÅ:/ Altfor små, de kunne gjerne vært 5 ganger så store.

Slik ser den altså ut, altfor altfor liten...

Slik ser den altså ut, altfor altfor liten…

Jeg sparer Kinder-sjokolden til 6-7 tiden på kvelden slik at jeg har noe å kose meg med mens jeg ser på Amalies jul og jul i skomakergata, når sjokoladen og barne-tv er ferdig er det bare å legge seg til å sove for da går tiden fortere til neste sjokoadebit:)

 

Men som overskriften sier har jeg altså fått unnagjort litt trim denne uken. På Torsdag var jeg så heldig å få bli med Joker procycling gutta Reidar Borgersen og Edvin Wilson på intervalløkt, sammen med dem var også en annen svenske ved navn Fredrik Lindström.

Wilson til venstre og Reidar til høyre

Wilson til venstre og Reidar til høyre

På planen sto bakkedrag, som denne gangen ble kjørt opp fra Pollenca. Vi gjennomførte 4 gode drag på ca 5,4km som for meg tok 18 min mens Joker-duoen kom opp på 17min. De kjørte noe innlagte økninger mens jeg holdt mitt eget jevne tempo opp.

På toppen etter siste drag ventet en alltid smilende og glad Lindström

På toppen etter siste drag ventet en alltid smilende og glad Lindström

Wilson blir trent av Reidar i år, å etter intervallene hadde han gjort seg fortjent til en banan.

Wilson som i år blir trent av Reidar hadde tydeligvis gjennonført intervallene på en god måte da han ble belønnet med banan på toppen.

På fredag skinte solen for første gang denne uken å det var nok en gang klart for mosjonstur med 2 Nordmenn og 2 Svensker.
Veivisere for dagen var Wilson og Lindström. Det var godt å endelig ha litt selskap på treningen her nede, å praten gikk som det alltid gjør.
Vi vekslet på å ligge i front, men de 10min føringene ble fort til 50 når jeg og Reidar diskuterte ivrig og engasjert om trening, skøyter osv osv.

Vi prøvde etter Wilson og Lindstöm´s GPS å finne nye små veier å sykle på, vi var også innom Palma en tur der stikkordet var: RØDT LYS

Rødt lys, jeg tror vi fikk rødt lystp i ca tusen kryss

Jeg tror vi fikk rødt lystp i ca tusen kryss

Men uansett, dagens store/bratte mål for svenskene var FÖDELSEDAGSBACKEN, denne skrøt de av hele veien og fortalte hvor flott den var, vel fremme i bunn var forventningene til meg og Reidar skyhøye.

Vel fremme på toppen, etter å ha knekt oss opp drøssevis av partier på over 20% og sett svenskene dunke på opp over tror jeg Reidar har sett penere bakker. Det hjalp nok sikker ikke på inntrykket at han punkterte heller.

Vel fremme på toppen, etter å ha knekt oss opp drøssevis av partier på over 20% og sett svenskene dunke på opp over tror jeg Reidar har sett penere bakker. Det hjalp nok sikker ikke på inntrykket at han punkterte heller.

Treningsutbytte av å knekke seg opp FÖDELSEDAGSBACKEN kan nok diskuteres, men humøret var det ingen ting å si på. Selvom det hverken kom en fugl eller Ponni mens Reidar byttet slange varmet solen godt:)

Treningsutbytte av å knekke seg opp FÖDELSEDAGSBACKEN kan nok diskuteres, men humøret var det ingen ting å si på. Selvom det hverken kom en fugl eller Ponni mens Reidar byttet slange varmet solen godt:)

Etter ca 5 timer på oppdagelsesferd var det tid for en etterlengtet kaffe-stopp. Selv om kvalitetsbakevarene uteble var humøret på topp i varmen fra solen

Etter ca 5 timer på oppdagelsesferd var det tid for en etterlengtet kaffe-stopp. Selv om kvalitetsbakevarene uteble var humøret på topp i varmen fra solen

Etter denne stoppen skilte vi etterhvert lag, de dra videre til Alcudia mens jeg syklet hjem til Lloret. Denne uken fortsetter Reidar og Wilson sitt opphold på Mallorca med resten av Joker laget.

Så har det seg også slik at Lindstöm faktisk er helt ny på Facebook og Instagram, så han har nå blitt helt hekta på sosiale medier. Siden det nå nærmer seg jul syns jeg dere kan gå inn å følge han på Insta ved å klikke her : Lindstöm Instagram

Reidar og Wilson kan du følge her:

Reidar Instagram og Wilson Instagram

Reidar blogg og Wilson blogg

 

Må få med et lite bilde fra basis/styrke treningen min. Trener litt basis hver dag + 2 økter med styrke i uken. Håper dette skal hjelpe meg til å bli en bedre syklist

Må få med et lite bilde fra basis/styrke treningen min. Trener litt basis hver dag + 2 økter med styrke i uken. Håper dette skal hjelpe meg til å bli en bedre syklist

Jeg vil også gratulere Sverre Lunde Pedersen med fantastiske resultater på skøyte-isen så langt denne sesongen, det samme gjelder Håvard Lorentzen. Utrolig gøy å følge med på dere. Lykke til videre i sesongen.
Følg og lik gutta på Facebook her:

Så får vi håpe vi en gang i fremtiden kan gjennta dette foto:alan@billyeald.com

Så får vi håpe vi en gang i fremtiden kan gjennta dette
foto:alan@billyeald.com

Får vinter/julefølelsen av ski på tv her nede i Spania, så ser frem til å feire julen hjemme med familien, så får vi håpe vi får en hvit jul slik at jeg også får prøvd ut skiene en kort tur.

Jeg har også kaffe-date med Martin Vangen og Silje Skottene å se frem til så det blir jo koselig:) Ps. send meg snap Vangen 🙂

Meeen nå skal jeg kose meg med dobbel julekalender, bloggerne, Sandra usensurert og kinder-sjokolade. Så dette blir jo en super søndag.

Mens du nå er skuffet fordi dette tullete innlegget er ferdig kan jeg trøste deg med at du kan bli plaget av meg/følge meg på disse sidene frem til neste innlegg kommer:

Jeg vil også rette en stor takk til mine Sponsorer som bidrar til at jeg kan følge drømmen, dere hjelper meg utrolig mye og gir meg motivasjon til å yte det lille ekstra hver dag i arbeidet mot å bli best. så takk til:

 

Adios…!!!

Categories: Uncategorized | Stikkord: , , , , , , , , | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: