Trening, middag og sokker fra Warszawa

Hei og velkommen til deg som enten er smal, bred, høy, lav eller en god kombinasjon, alt ettersom hvilken årstid det er 🙂

Den siste uken har tro det eller ei handlet om trening, hvile og spising. Men også litt andre små ting, jeg vil takke for alle tilbakemeldinger etter intervjuet i Landevei. Koselig med tilbakemeldinger fra dere som tar dere tid til å lese denne shiten:) Det er også gøy å se at antall lesere på bloggen bare øker og øker for hver dag som går samtidig som lesere kommer fra utrolig mange forskjellige land. Takk takk:)

Nå er også November ferdig, 4 flotte uker med god (jævlig slitsom) trening er unnagjort. Alt i alt denne mnd har jeg tilbakelagt 3184km på landeveien og trent til sammen 123 timer. Takk til Multipower som har fantastiske gode barer og drikke som holder meg gående på de lange turene.

fruit-power-forest-fruit-u10139

Mange spør meg om det ikke blir kjedelig i lengden å trene så mye alene, for når jeg tenker meg om er stort sett all treningen her nede gjort alene. Det er kjedelig, faktiks drit kjedelig til tider. Men nå sitter jeg her da, etter 123 timer trening hvor av ca 110 av dem har vært alene…Føler meg ikke spesielt ensom for øyeblikket og ikke har jeg det kjedelig.

For å være ærlig, så føler jeg meg slik som Ole Brumm nå, litt sliten/trøtt etter en lang uke med mye trening og litt små sulten på noe godt. Heldigvis for meg er det helg/hviledag i morgen.

For å være ærlig, så føler jeg meg slik som Ole Brumm nå, litt sliten/trøtt etter en lang uke med mye trening og litt små sulten på noe godt. Heldigvis for meg er det helg/hviledag i morgen.

Noe har jeg nok arvet av min far, ved å være litt egoist og trives godt i mitt eget selskap. Det andre har jeg nok fra meg selv ved å ikke vokse noe særlig mentalt etter barnehagen. Dette gjør at jeg har en fantastisk livlig fantasi som gjør enhver dag til et eventyr.

Men det er klart det er kjedelig å dra på 3-7 timers turer alene dag inn og dag ut, så derfor har jeg satt sammen en liten liste med tips til dere der hjemme, i England, USA, Peru eller hvor du nå enn er fra du som leser dette:)

Gøy på tur…!!!

Nr 1. Godt selskap

Har du muligheten ta med en venn, gjerne en som er bedre enn deg så du får litt matching.

Har du muligheten ta med en venn, gjerne en som er bedre enn deg så du får litt matching. Her er jeg på tur med Filip Eidsheim, han kan tilby både godt selskap og et bakhjul du skal slite med å følge hvis han bestemmer seg for det.

Nr 2. Ekstrautstyr

Be stilfolkene ta seg bolle, kjøp en liten handy sadelveske, ha med 2 ekstra slanger, et lite multiverktøy, gjerne med kjedekutter og en mini pumpe på lommen. Da kan du slippe deg litt løs å gjøre det som er nr 3 på listen.

Be stilfolkene ta seg bolle, kjøp en liten handy sadelveske, ha med 2 ekstra slanger, et lite multiverktøy, gjerne med kjedekutter og en mini pumpe på lommen. Da kan du slippe deg litt løs å gjøre det som er nr 3 på listen.

Nr 3. Dra på eventyr

Ikke vær redd for å prøve litt grus med landeveisykkelen din, det skal faktisk ganske mye til før du punkterer og med pakken fra nr 2 på listen er du godt sikret. Prøv noen små avstikkere, lag litt spenning underveis.

Ikke vær redd for å prøve litt grus med landeveisykkelen din, det skal faktisk ganske mye til før du punkterer og med pakken fra nr 2 på listen er du godt sikret. Prøv noen små avstikkere, lag litt spenning underveis.

Nr 4. Kaffe-stopp

Proffene gjør det og amatørene gjør det. Ta deg en pust i bakken sånn ca halveis på en lang treningsøkt. Det skader heller ikke med noe godt i koppen og en matbit. Her er også Nr 1 på listen viktig. Er du alene blir det ikke helt det samme.!

Proffene gjør det og amatørene gjør det. Ta deg en pust i bakken sånn ca halveis på en lang treningsøkt. Det skader heller ikke med noe godt i koppen og en matbit. Her er også Nr 1 på listen viktig. Er du alene blir det ikke helt det samme.!

 

Er du alene kan du gjøre som denne gjengen av og til gjør, stopp kort, kun for påfyll av drikke og tømming av drikke, alt etter behov:)

Er du alene kan du gjøre som denne gjengen av og til gjør, stopp kort, kun for påfyll av drikke og tømming av drikke, alt etter behov:)

Det var det jeg følte var viktigst å få med, man kan jo så klart dra ut på tur i sol og medvind, dette gjør sitt til at turen blir fin, eller man kan ha skiltspurter underveis for å bryte opp litt.

Denne uken har jeg utforsket de siste delene av øyen, har snart rundet Mallorca like mange ganger som super mario når jeg var liten (ikke for å skryte)

Denne uken har jeg utforsket de siste delene av øyen, har snart rundet Mallorca like mange ganger som super mario når jeg var liten (ikke for å skryte)

Jeg ble også invitert på middag til en lokal sykkelklubb her nede denne uken, jeg takket ja til dette å  fant ut at enden på bordet var det beste stede å sitte. Da får jo alle sett meg og jeg fåt tatt bilde av alle

Spanske mosjonister fulle og halvfulle av rødvin, øl, brus osv osv

Spanske mosjonister fulle og halvfulle av rødvin, øl, brus osv osv

Her er også kystlinjen langs en av mine nye treningsruter, fantastiske forhold. For ikke å snakke om utsikten

Her er også kystlinjen langs en av mine nye treningsruter, fantastiske forhold. For ikke å snakke om utsikten

Syklet også noen intervaller opp til dette gamle slottet uten for byen Felanitx, gode partier med 20%,

Syklet også noen intervaller opp til dette gamle slottet uten for byen Felanitx, gode partier med 20%,

Denne uken har jeg også fått endel hendvendelser fra bedrifter og privatpersoner på min Facebook Side, dette er spennende. Jeg fikk blandt annet til sendt dette fra Warszawa:

Et par Shut Up Legs sokker fra SZYMON BIKE

Et par Shut Up Legs sokker fra SZYMON BIKE

Siden jeg nå ikke har trener er det viktig at jeg er streng mot meg selv på trening slik at jobben blir gjort skikkelig, jeg har derfor funnet en lur måte å lure meg selv på, nemlig å gi meg en belønning når jeg kommer hjem hvis treningen har vært vellykket.

Så langt har jeg spist en is hver dag, enten har jeg vært flink eller så er jeg for snill mot meg selv. Uansett, isen er veldig god:)

Så langt har jeg spist en is hver dag, enten har jeg vært flink eller så er jeg for snill mot meg selv. Uansett, isen er veldig god:)

Så over til den nå faste spalten, nemlig:

Ukens Café

Denne Café´en som i grunn ikke er en café men en baker går under navnet Farn Ca´n Toni. Denne bakeren finner du midt på øyen og midt i landsbyen Sineu:) Denne plassen er litt vanskelig å finne, men et godt tips kan være å sikte på kirketårnet da torget ligger rett ved det. Ved siden av bakeren er det strategisk nok plassert en Café så der kan du få en kopp kaffe til kakene:)

Denne Café´en som i grunn ikke er en café men en baker går under navnet Farn Ca´n Toni. Denne bakeren finner du midt på øyen og midt i landsbyen Sineu:) Denne plassen er litt vanskelig å finne, men et godt tips kan være å sikte på kirketårnet da torget ligger rett ved det. Ved siden av bakeren er det strategisk nok plassert en Café så der kan du få en kopp kaffe til kakene:)

Mange hendvendelser gjelder også spørsmål ang lag neste år, sykkel merke, sponsorer osv. Vel jeg kan bare si at der er mye spennende på gang bak kulissene så følg med videre. Nyheter vil poppe opp litt her og der underveis på disse sidene under her:

Mens jeg vil oppsumere litt her på slutten av hver uke, nå har også endel av en eller annen grunn spurt om et video innlegg så det skal vi også få til en gang veldig snart.

Avslutter med et tips til julekalender, jeg skal se denne:

Så en liten ekstra takk til Marius Foss for denne tweeten:
Skjermbilde 2014-11-30 kl. 20.42.53

Nå er det kongen av sjakk live på NRK etterfulgt av Bloggerne og Sandra usensurert:)
På gjennsyn…!!!

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: