7 timers endte på sykehus og gullmedalje i ukens SnapChat

Hola bloggen. Hyggelig at du klikket deg inn på dette innlegget, det er faktisk ikke så lett å være blogger nå til dags hvis du ikke er 16 år, gravid, deprimert eller har sminke videoer men jeg prøver så godt jeg kan.

Selv er jeg stort sett lykkelig, uten mulighet for å bli gravid men kan gjerne lage en video om hvordan syklister barberer beina hvis dette skal være ønskelig?
Det er også hyggelig at mange av dere har meninger om ting jeg gjør, det er også morsomt å se hvor mye folk diskuterer stil osv i sykkelmiljøet, mitt tips er:

Gjør som meg, finn din egen stil, stol og ha troen på det du selv gjør å seil din egen sjø:)

Gjør som meg, finn din egen stil, stol og ha troen på det du selv gjør å seil din egen sjø:)

Men ja, nok om det, en ny uke er ferdig, det ble desverre ikke noe onsdags-innlegg denne uken pga av en relativt brå slutt på en 7 timers treningsøkt. men mer om det senere i innlegget.

Denne uken har Dag Julius fra Rye vært på besøk, uken skulle bestå av mye god kvalitetstrening med 3 gode hardøkter.

Mandagen startet med en aldri så liten 2 timer restitusjonsøkt etterfulgt av litt god lunsj som dette.

Mandagen startet med en aldri så liten 2 timer restitusjonsøkt etterfulgt av litt god lunsj som dette.

Senere gikk også turen til min lokale stam café hvor vi fikk servert dette

Senere gikk også turen til min lokale stam café hvor vi fikk servert dette

Så på tirsdagen sto ukens første hardøkt for tur å hvilken fantastisk tur det ble, med snødekte fjell, strålende sol og bakker som inviterer til mye watt, melkesyre og stigende formkurve. Vi har begge wattmåler på sykkelen så vi tråkket hver for oss underveis på intervallene ut i fra hva vi var gode for.

Etter at melkesyre verdiene gikk litt ned måtte vi ta en bilde på toppen av Coll dels Reis, man lengter litt tilbake til påskefjellet hjemme i Norge å for hver topp jeg slet meg motiverte jeg meg selv med at det lå en iskald solo og en kvikk-lunsj på toppen.. Noe det da selvfølgelig ikke gjorde, men jeg er flink til å lure meg selv slik.

Etter at melkesyre verdiene gikk litt ned måtte vi ta en bilde på toppen av Coll dels Reis, man lengter litt tilbake til påskefjellet hjemme i Norge å for hver topp jeg slet meg motiverte jeg meg selv med at det lå en iskald solo og en kvikk-lunsj på toppen.. Noe det da selvfølgelig ikke gjorde, men jeg er flink til å lure meg selv slik.

Dag Julius fikk også igjen pusten slik at han fikk slengt inn en selfie på min tlf

Dag Julius fikk også igjen pusten slik at han fikk slengt inn en selfie på min tlf

Denne uken har jeg jo også fått påfyll av gode kaffebønner av DJ så hver morning har jeg stått opp ekstra motivert vel vitene om at jeg får en herlig start på dagen med god kaffe.

Denne uken har jeg jo også fått påfyll av gode kaffebønner av DJ så hver morning har jeg stått opp ekstra motivert vel vitene om at jeg får en herlig start på dagen med god kaffe. Det var også veldig lurt av meg å ta med reise kit pakken fra postkaffe.no ned hit til Spania, for med ny kvernede bønner blir det ekstra kvalitet:)

Så var det klart for onsdagens 200km langtur, vi var så heldige å starte med fantastisk sol noe som gjør slike lange turer ekstra koselige. Det er også hyggelig for meg å endelig ha selskap på slike lange turer.

Siden jeg denne uken hadde selskap på turene blir det litt kosligere å ta en kaffestopp underveis på de lange turene. Slik så da ut ca halvveis på onsdagens tur, stedet er Porto Cristo, rett og slett nydelig.

Siden jeg denne uken hadde selskap på turene blir det litt kosligere å ta en kaffestopp underveis på de lange turene. Slik så da ut ca halvveis på onsdagens tur, stedet er Porto Cristo, rett og slett nydelig. Reiser man hit litt nærmere turistsesongen kan man også se hotte damer som soler seg på stranden nedenfor, dette fikk vi desverre ikke sett denne gangen.

Etter ca 6 timer og 45 min endte desverre den hyggelige delen av langturen og desverre også treningsuken for DJ. Jeg kom syklende bak han da jeg svingte ut til siden for å komme opp å sykle vedsiden av han, jeg mistet da på en eller annen måte kontrollen på fremhjulet slik at det glapp, uheldigvis resulterte dette i at jeg veltet inn i DJ bakfra. Heldigvis ser det ut til at vi slapp unna med skrubbsår og kun matrielle skader på sykkel og sykkelklær.

Uansett hvordan, når og hvor det skjer er velt på sykkel uansett vondt.

Uansett hvordan, når og hvor det skjer er velt på sykkel uansett vondt.

Slik ser en forslått sykkelkropp ut dagen etter velt, det å dusje blir en mindre behagelig opplevelse samt at sengetøyet ser ut som en slagmark fult av blod.

Slik ser en forslått sykkelkropp ut dagen etter velt, det å dusje blir en mindre behagelig opplevelse samt at sengetøyet ser ut som en slagmark fult av blod.

Torsdagen var hard men en kropp som føltes mørbanket ut, men 2,5 time rolig på sykkelen løste opp musklaturen selv om jeg var anspent. Videre på fredag prøvde jeg meg igjen ut på tur, fikk gjennomført en god intervalløkt selv om kroppen føltes litt tung.

Lørdag prøvde DJ seg også for første gang etter veltet, han fikk seg desverre en større trøkk enn meg, men det virket som turen gikk bra.

DJ syklet lørdag opp Cura, strålende vær på siste dag.

DJ syklet lørdag opp Cura, strålende vær på siste dag.

Nå i dag altså søndag dro han hjem igjen til Norge mens jeg avsluttet min 30 timers treningsuke med en 4,5 timers hardøkt i strålende sol.
Hadde i dag min faste spurt trening, det er gledelig å se at de siste ukers fokus på dette allerede nå gir resultater i gode wattverdier, jeg avsluttet økten med et 5 min drag på 470 watt noe som gikk overraskende «lett». Ser virkelig frem i mot sesongstart nå og håper fremgangen fortsetter. Blir også gøy å slippe opp på treningsmengden inn mot sesongen:)

 

Så over til ukens kåringer, la oss starte med:

Ukens SnapChat

Når du vinner en gullmedalje vinner du også ukens SnapChat, i hvertfall hos meg. Så gratulerer til Even Northug med fantastisk skigåing, blir nok flere slike i fremtiden fra denne karen....

Når du vinner en gullmedalje vinner du også ukens SnapChat, i hvertfall hos meg. Så gratulerer til Even Northug med fantastisk skigåing, blir nok flere slike i fremtiden fra denne karen….

 

En god 2 plass på ukens SnapChat må også tas med helt på tampen, siden det er Fastelaven i dag. Dette bilde er fra Eirik som sykler for TVK, han har skjønt at fett er fart. Da er dette virkelig kraftfôr...

En god 2 plass på ukens SnapChat må også tas med helt på tampen, siden det er Fastelaven i dag. Dette bilde er fra min gode venn Eirik Oskari Halvorsen som jeg har syklet veldig mye sammen med i bergen men  som nå sykler for TVK, han har skjønt at fett er fart. Da er dette virkelig kraftfôr…

Send inn dirt bidrag til neste innlegg ved å slenge avgårde en teit snap til: Danerikhansen
Jo teitere den er jo bedre er det, da får man jo fylt opp innleggene litt også:)

Ellers er det lite å melde, men neste uke skal det komme noe mer useriøst innlegg som forhåpentligvis vil skape litt god stemning.

Frem til den tid kan du følge med på treningen ved å klikke her:

Eller flere bilder ved å klikke her:

For teite tekstoppdateringer trykk her:

 

Er det noe du lurer på er det bare å slenge igjen en kommentar eller sende en melding på denne siden:

 

Etter 30 timer trening denne uken føler jeg meg omtrent som dette, så velger derfor å avslutte dette innlegget før jeg skriver noe jeg kommer til å angre på, takk for at du leste dette. På gjennsyn:)

Etter 30 timer trening denne uken føler jeg meg omtrent som dette, så velger derfor å avslutte dette innlegget før jeg skriver noe jeg kommer til å angre på, takk for at du leste dette. På gjennsyn:)

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: