Snøkaos, 2 poser kaffe og ukens SnapChat

Hola bloggen. en uke har gått, her er det nye innlegget dere alle har ventet på. Mye har skjedd siden sist, noe av det har mest oppsiktsvekkende forklares best med et bilde, nemlig dette:

Snøen har inntatt øyen, alle fjellveier ble stengt i 2 døgn pga store mengder snø...Heldigvis ikke ofte dette skjer...

Snøen har inntatt øyen, alle fjellveier ble stengt i 2 døgn pga store mengder snø…Heldigvis ikke ofte dette skjer…

Det har denne uken mildt sagt vært dårlig vær, kaldt, vått og jævlig… Jeg har fått 3 turer med gutta fra Frøy men kun en av dem gikk som planlagt. Den første møtte jeg dem tilfeldig på veien så vi slo følge i ca en time før vi tro hvert til vårt. Dagen etterpå skulle vi ha langtur sammen, men pga været mente guttene fra Frøy at dette ikke var særlig behagelig så de dro hjem. Jeg der i mot tenkte litt som Solan Gundersen, nemlig: «kom arbeidslyst og treng deg på, her skal du motstand finne» å gjennomførte min planlagte 5 timer i 1 grad og regn…Skal man bli god syklist må man som Norsk syklist på en spansk sydhavsøy klare å presse seg gjennom et par dager med dårlig vær:) Heldigvis ble det noe lettere vær utover uken å jeg fikk noen gode lagtempo intervaller med Frøygutta+Hurum, selv om vi også på denne økten møtte på snø underveis…

Vakkert fra avstånd men kaldt på nærthold

Vakkert fra avstand men kaldt på nærthold

Så nærmer det seg også sesong for min nye klubb Rye, der vi i år vil cruise rundt i denne sexy bilen:

Dette er sletter ikke dårlig, bilde tatt utenfor gjestehuset som rytterne disponerer ved treningssamlinger og sosiale champagne kvelder.

Dette er sletter ikke dårlig, bilde tatt utenfor gjestehuset som rytterne disponerer ved treningssamlinger og sosiale Champagne kvelder.

Vi har også inngått sponsor avtale med et bakeri som til hver trening vil levere slike kaker:

Dette er skikkelig kvalitets Hello Kitty sjokoladekake proppet med sukker og div E-stoffer..Kun det værste er godt nok.. #FettErFart

Dette er skikkelig kvalitets Hello Kitty sjokoladekake proppet med sukker og div E-stoffer..Kun det værste er godt nok.. #FettErFart

Denne uken har også en av mine nye klubb-kamerater Dag Julius ankommet øyen for 10 dager med god trening, han klarte faktisk å presse meg til min første kaffe-stopp på 3 uker i dag så bare å gratulere han med det…Vi startet faktisk oppholdet med besøk på den lokale café´en også:

Hvis noen lurte så ja, Julius er et morsomt navn som jeg kommer til å ha det mye gøy med i uken som kommer...Julius-sangen skal synges ofte under lagturene. Husker du den ikke? Vel her er en link: Julius-Sangen

Hvis noen lurte så ja, Julius er et morsomt navn som jeg kommer til å ha det mye gøy med i uken som kommer…Julius-sangen skal synges ofte under lagturene. 

Husker du ikke sangen sier du? vel her er den:

http://www.youtube.com/watch?v=R-TF0fTv7TM   Så må det også nevnes at han hadde med 2 poser med utsøkt kaffe:

Disse er kjøpt på butikken Mocca kjent for å bli kåret til oslos beste kaffebar av New York times for en stund tilbake.

Disse er kjøpt på butikken Mocca kjent for å bli kåret til oslos beste kaffebar av New York times for en stund tilbake. Så en kopp av dette før hver tur sørger for en god start på både dagen og treningsturen.

Her er et bilde fra første treningsøkten vår, en herlig 5 timer´s sykkeltur i strålende sol. Selv om DJ som han kalles klaget litt på dunking og for høy watt oppover San Salvador fikk vi gjennomført en god kvalitetsøkt med innlagt spurt trening.

Her er et bilde fra første treningsøkten vår, en herlig 5 timer´s sykkeltur i strålende sol. Selv om DJ som han kalles klaget litt på dunking og for høy watt oppover San Salvador fikk vi gjennomført en god kvalitetsøkt med innlagt spurt trening.

jeg ser også frem til å kunne ikle meg Rye-uniformen når sesongen starter, jeg ser også frem til en god uke med mye god trening. La oss håpe at hele uken byr på forhold som dette.

jeg ser også frem til å kunne ikle meg Rye-uniformen når sesongen starter, jeg ser også frem til en god uke med mye god trening. La oss håpe at hele uken byr på forhold som dette.

Så over til ukens SnapChat, aldri har det vært en mer overlegen seier. Han er en av Norges mest spennende sykkeltalenter, han kommer fra Askøy uten for bergen. Han har også den siste tiden vært mye omtalt i media ang mulig proff kontrakt etter sommeren. Men glem klatre egenskapene, tempo ferdighetene osv osv å la oss heller sitere Yvon Madiot som ledet rekrutteringsarbeidet hos FDJ: «Ansiktet er også viktig. Alle store ryttere har flotte ansikt»

Det er liten tvil om at Odd Christian Eiking har en lysene fremtid innen sykkelsporten, han har også draget på damene å med Snaps som dette vet han å spre glede blandt venner. Ukens suverene vinner..Han kapret også de 10 neste plassene på ukens snapChat

Det er liten tvil om at Odd Christian Eiking har en lysene fremtid innen sykkelsporten, han har også draget på damene å med Snaps som dette vet han å spre glede blandt venner. Ukens suverene vinner..Han kapret også de 10 neste plassene på ukens snapChat

Det var det jeg hadde for denne gang, men en gledelig nyhet er at ettersom så mange av dere søte (vet ikke om alle dere som leser dette er søte, noen av dere er sikkert mindre søte enn andre….men dere skjønner hva jeg mener…prøver bare å smiske med dere) lesere av denne bloggen har kommet med så mange positive tilbakemeldinger til meg å ytret ønske om flere innlegg i uken har jeg bestemt meg for å prøve dette. Jeg skal derfor prøve å få til et innlegg Onsdag og Søndag, men dette skjer kun dersom jeg føler at innholdet beholder sin elendige kvalitet og tørre humor. Inntil neste innlegg kan du følge meg på følgende steder enten du er interessert i korte tullete teksoppdateringer, treningslogg eller skryte bilder fra treningsturene mine:

Det var alt for denne gang, jeg vil gjerne avslutte dette innlegget med å gratulere min egen mamma med morsdagen, jeg er utrolig glad jeg har akkuratt deg som mamma…Tusen takk for at du er den du er:) Ikke mange som hadde holdt ut i så mange år med meg som du har gjort, jeg er glad i deg.! Gratulerer også til bestemor på Kongsvinger og Tante i Bærum.. Go mamma-power:) Gratulerer også til alle dere andre mødre der ute i verden, stå på 🙂

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: