Haters Gonna Hate, SnapChat, Tinder og Red Bull er tilbake

Tjena bloggen…

Nå var det sikkert mange av dere som fryktet for min videre satsning på sykkel når dere så dette bilde. Vel slapp av, jeg har ikke lagt opp som syklist til fordel for pinne-hest og smukk :)

Nå var det sikkert mange av dere som fryktet for min videre satsning på sykkel når dere så dette bilde. Vel slapp av, jeg har ikke lagt opp som syklist til fordel for pinne-hest og smukk 🙂 Ikke enda hvertfall men man skal aldri si aldri, ryktene skal ha det til at jeg holdt høyt internasjonalt nivå tilbake i glansdagene.

Vel da har jeg tilbakelagt 2-3km langs den Spanske landevei her på Mallorca, det nærmer seg sesongstart og jeg tror faktisk formen min begynner å bli ok+ også….tenkt seg til!

Jeg syns selv har hatt en god uke, med bra trøkk på intervallene, bedre å bedre teknikk på spurtene samtidig som kroppen svarer bedre på hardøktene. Dette var riktig nok ikke NRK Nett-TV enig i å ga meg klar beskjed her en kveld:

Tøff som jeg er la jeg meg bare til å sove....

Tøff som jeg er la jeg meg bare til å sove….

Jeg har også utarbeidet en unik trimplan frem mot NM i Juni som jeg har stor tro på. Jeg har jo nå mosjonert/trimmet over 400 timer så langt i vinter, derfor satser jeg nå på å skaffe meg overskudd inn mot NM som kun er noen mnd unna:

Treningsplan frem mot NM 2015:)

Trimplan frem mot NM 2015:) Får jeg ikke nok overskudd nå får jeg det aldri.

Men det er ikke bare jeg som trimmer og mosjonerer på sykkel, det gjør også konkurrentene mine. Derfor har jeg tenkt til å presentere ryttere/lag i innleggene mine fremover som jeg tror man skal passe ekstra på i 2015, så her kommer nr 1 på listen:

Fryktede konkurrenter 2015

 1. Kobba SK Elite (Et nytt elite lag som vant det som vinne kunnes opp i nord i fjor. Foran årets sesong har de trent mye bedre og mye mer enn alle oss andre, de har de klart beste rytterne å vil etter egne uttalelser være blandt favorittene alle bør frykte i alle ritt de stiller i uansett nivå. De har snart rundet Strava i området de bor i og en KOM for Kobba-gutta er like naturlig som å puste oksygen er for oss dødlige. Ps. Du kan følge lages vei mot suksess vec å følge de på: Kobba SK Elite Facebook All pr er god pr sant?)

Nr2 på listen kommer i neste innlegg.

Så over til noe på et langt dårligere nivå, nemlig meg:) Jeg har jo i løpet av de siste sesongene stukket meg «litt» ut. Å det er jo flott det, det betyr jo at folk faktisk følger med på hva jeg gjør, ja ikke nok med det men mange hermer faktisk etter meg.
Det må jo bety at jeg gjør noe riktig? Jeg er glad jeg kan påvirke folk til å kjøpe RedBull, starte en blogg, sykle på Unaas-hjul, spise Multipower barer, se kul ut i SPY-Briller osv osv. Det morsomste er folk som strekker seg ekstra langt slik at de kunne vært speilbilde av det jeg gjør.

Haters Gonna Hate <3

❤ Haters Gonna Hate ❤

Men når man har blitt spuper-blogger og kjendis i miljøet slik som jeg nå har blitt merker man også baksiden av glamour livet. Jeg merker jo at ikke alle ser på det jeg gjør som «funny» men det kan jo ikke være snakk om fler en 2-3 stykker, det er også alltid noen som skal komentere kritisk eller komme med spydige komentarer, derfor er det jo på sin plass å henge ut disse med en egen liste!

Som listen over konkurrenter vil jeg også her publisere 1 og 1 i innleggene fremover:

Haters Gonna Hate list

 1. Kobba SK Elite (SK Rye var tiltenkt denne plassen, men de har konvertert fra Haters til Fans. Å ettersom dette innlegget har gått som det har gått regner jeg med dette var en god erstatter)

Så over til noen så morsomt som ukens kåringer, la oss starte med:

 Ukens SnapChat

Mange som sender inn, men denne uken går den til Julie siden hun spurte så pent (Y)

Mange som sender inn, men denne uken går den til Julie siden hun spurte så pent

Så vil jeg bare si ifra til deg mamma før neste kåring, dette er innafor nå til dags. Ungdomen syns dette er chill og null stress, så derfor føler jeg at det er ok å legge det ut:)

Ukens Tinder

Tinder er jo en morsom app, det går rykter om at TVK-Elite er veldig rutinerte blandt annet. Siden det er relativt mye snakk om dette rundt om kring er det på sin plass med en aldri så liten kåring, jeg tar ansvar denne første uken å legger ved et bilde fra en av mine MATCH mens jeg var i Norge, men som passer så inderlig bra her på Mallorca, nabo øyen til Ibiza.

Tinder er jo en morsom app, det går rykter om at TVK-Elite er veldig rutinerte blandt annet. Siden det er relativt mye snakk om dette rundt om kring er det på sin plass med en aldri så liten kåring, jeg tar ansvar denne første uken å legger ved et bilde fra en av mine match mens jeg var i Norge, men som passer så inderlig bra her på Mallorca, nabo øyen til Ibiza.

Man sitter jo også her i Spania å får med seg de Norske vinter heltene herje i Falun under VM, dette er utrolig motiverende. Ikke bare selve resultatene men den idrettsgleden de viser før,under og etter konkurransen. Når jeg vet hvor mye hardt arbeid de legger ned blir jeg mektig imponert. Dette inspirerer jo og motiverer meg til å fortsette det gode/harde arbeidet som kreves i toppidrett.

Å når vi er inne på VM er kommer tips til konkurranse hvor DU kan vinne premier i topp kvalitet:

VM-Gull + Kaffe= Sant

Som de fleste har fått med seg pågår det et verdensmesterskap i Sverige om dagen, der vinner Norge mye edelt metall. I den forbindelse gir www.postkaffe.no deg muligheten delta i VM-Quiz enkelte dager der du kan vinne sort kvalitets-gull (altså kaffe). Trykke på denne linken: Postkaffe-Facebook Følg med når de legger ut neste konkurranse.

Som de fleste har fått med seg pågår det et verdensmesterskap i Sverige om dagen, der vinner Norge mye edelt metall. I den forbindelse gir www.postkaffe.no deg muligheten delta i VM-Quiz enkelte dager der du kan vinne sort kvalitets-gull (altså kaffe). Trykke på denne linken: Postkaffe-Facebook Følg med når de legger ut neste konkurranse.

 RedBull is back

Jeg har som de fleste har fått med seg slukket tørsten og beholdt fokuset gjennom livsviktige FIFA kamper de siste årene ved hjelp av RedBull i bergen. Nå har jeg sikret meg påfyll av dette også i Bærum/Kongsvinger kommende sesong:) Ser frem til at RedBull skal gi meg vinger på temporitt og fellessarter i kommende konkurranser :)

Jeg har som de fleste har fått med seg slukket tørsten og beholdt fokuset gjennom livsviktige FIFA kamper de siste årene ved hjelp av RedBull i bergen. Nå har jeg sikret meg påfyll av dette også i Bærum/Kongsvinger kommende sesong:) Ser frem til at RedBull skal gi meg vinger på temporitt og fellessarter i kommende konkurranser 🙂 #GodSamarbeid

En av mine andre privat sponsorer Unaas har også fått ny og oppdatert hjemmeside: www.unaascycling.no Her finner du nettbutikk med masse utstyr til sykkel og et god utvalg av Unaas-hjul som jeg vil bruke under 2015 sesongen.

 

 • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
 • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen)
 • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer osv)
 • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp)
 • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)

  Det var vel det jeg hadde på hjerte denne søndagen, håper dere klikker dere inn her igjen ved neste innlegg. Takk for at du leser dette tullet hilsen gutta krutt i 100-Meter skogen ;)

  Det var vel det jeg hadde på hjerte denne søndagen, håper dere klikker dere inn her igjen ved neste innlegg. Takk for at du leser dette tullet hilsen gutta krutt i 100-Meterskogen 😉

Ps. For de av dere som ikke skjønner ironien i mine innlegg eller måten å være på: Beklager, det kan ikke være lett å være dere…Men husk at ikke alt jeg sier er seriøst og absolutt INGENTING av det jeg skriver er på noen som helst måte vondt ment ❤ XOXO

 

DanTheMan
#FettErFart

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: