Regn, vind, fart og brostein…jeg er i Belgia

Veeeldig lenge siden sist innlegg, mange som har klaget på det, men sikkert mange som har satt pris på det også 🙂 Uansett, her er et nytt innlegg, jeg har nå hatt 2 fine treningsuker i Norge men befinner meg for tiden i Belgia hvor jeg sykler kermes-ritt med Rye.

Her kommer en aldri så liten oppdatering på de siste ukene og de første rittene her nede.

Vel hjemme i Norge ble jeg møtt med mye kulde men med god selskap på de første turene her ble alt en lek :) Her med Stijn!

Vel hjemme i Norge ble jeg møtt med mye kulde men med god selskap på de første turene her ble alt en lek 🙂 Her med Stijn!

Jeg har også fått skikkelig kvalitetspåske med strålende vær med utrolig godt selskap.

Jeg har også fått skikkelig kvalitetspåske med strålende vær med utrolig godt selskap.

Jeg har også vært så heldig å få være med Frøy proffer på tur i påsken, her på langtur med Halvor med obligatorisk påskestopp

Jeg har også vært så heldig å få være med Frøy proffer på tur i påsken, her på langtur med Halvor med obligatorisk påskestopp ink Solo og Kvikk Lunsj

Mens Henrik var svært lite fornøyd med å ha med en halvfeit Rye syklist på hjul som bare maset om Trondheim-Oslo og rullekjøring

Mens Henrik var svært lite fornøyd med å ha med en halvfeit Rye syklist på hjul som bare maset om Trondheim-Oslo og rullekjøring

Nå er jeg på plass i dette huset med Rye gjengen, bilder av alle gutta kommer når alle er på plass.

Nå er jeg på plass i dette huset med Rye gjengen, bilder av alle gutta kommer når alle er på plass.

Selv om vi er her for å trå mye watt føles det av og til sånn når jeg skal ut å sykle....

Selv om vi er her for å trå mye watt føles det av og til sånn når jeg skal ut å sykle….

Bilde fra lørdagens ritt, herlig klassikervær, med regn, vind, høy fart og mange velt. Foto: Rita Thienpondt

Bilde fra lørdagens ritt, herlig klassikervær, med regn, vind, høy fart og mange velt.
Foto: Rita Thienpondt

Enda et bilde fra lørdagen da været etterhvert lettet, men vinden holdt trykket gjennom hele rittet som gjorde sitt til å slite ut ryttere. Foto: Dag Julius

Enda et bilde fra lørdagen da været etterhvert lettet, men vinden holdt trykket gjennom hele rittet som gjorde sitt til å slite ut ryttere. Foto: Dag Julius

2 stk slitne Rye-gutter, Alexander viser styrke i feltet hele veien, håper vi kan få til et godt samarbeid gjennom sesongen.

2 stk slitne Rye-gutter, Alexander viser styrke i feltet hele veien, håper vi kan få til et godt samarbeid gjennom sesongen.

Her er strava link til lørdagens ritt, klikk her: Belgium Race Strava Wieze, 1.12B E.Z.C.

Takk også til PostKaffe som alltid er med meg på tur i form av reise-kit, vet ikke hva jeg skulle gjort uten....

Takk også til PostKaffe som alltid er med meg på tur i form av reise-kit, vet ikke hva jeg skulle gjort uten….

Desverre endte søndagens ritt med ødlagt bakhjul på et innlagt brosteinsparti, det er rart hvordan slike steiner som ser så kule ut på tv gjør så sinnsykt skade in real life når du dundrer inn på partier i 55km/t

Desverre endte søndagens ritt med ødlagt bakhjul på et innlagt brosteinsparti, det er rart hvordan slike steiner som ser så kule ut på tv gjør så sinnsykt skade in real life når du dundrer inn på partier i 55km/t

I dag, mandag har det vært hviledag for oss i Rye. Pga ødlagte hjul har vi delt opp i grupper slik at vi fikk byttet på hjul. Jeg tok med meg Aksel på trilletur, herlig type og ikke minst er stort talent som er verdt å følge med på i kommende sesong. Han vil gjøre det sterkt i junior feltet.

I dag, mandag har det vært hviledag for oss i Rye. Pga ødlagte hjul har vi delt opp i grupper slik at vi fikk byttet på hjul. Jeg tok med meg Aksel på trilletur, herlig type og ikke minst er stort talent som er verdt å følge med på i kommende sesong. Han vil gjøre det sterkt i junior feltet. Jeg vil også takke Spy Optic for disse fantasiske brillene, Jeg er SUUUUUPER fornøyd…

Vi testet ut div video muligheter, resultatet vil du få se etter Belgia oppholdet da Aksel forhåpentligvis hjelper til litt med redigeringen av første video-blogg

Vi testet ut div video muligheter, resultatet vil du få se etter Belgia oppholdet da Aksel forhåpentligvis hjelper til litt med redigeringen av første video-blogg

Fikk også smake på litt belgisk brostein i dag, men i morgen venter en 6 timers langtur med innlagte bakkedrag i kjente klassiker bakker fra Ronde van Vlaanderen

Fikk også smake på litt belgisk brostein i dag, men i morgen venter en 6 timers langtur med innlagte bakkedrag i kjente klassiker bakker fra Ronde van Vlaanderen

Håper å kunne gjøre dette over målstreken i år, helst når jeg krysser den først selvsagt:)

Håper å kunne gjøre dette over målstreken i år, helst når jeg krysser den først selvsagt:)

Siste bilde er dette, jeg er litt usikker på hva dette brukes til men jeg husker godt disse fra da jeg var liten... da syns jeg det var veldig spennende å tygge hull på de, jeg fikk litt lyst til å kjøpe de slik at jeg kunne gjøre det igjen men jeg har desverre lært at det ikke var en særlig god ide.

Siste bilde er dette, jeg er litt usikker på hva dette brukes til men jeg husker godt disse fra da jeg var liten… da syns jeg det var veldig spennende å tygge hull på de, jeg fikk litt lyst til å kjøpe de slik at jeg kunne gjøre det igjen men jeg har desverre lært at det ikke var en særlig god ide.

Jeg ønsker også å ønske SolRX velkommen som samarbeidspartner for sesongen 2015, de leverer gode produkter for beskyttelse av huden i en sport der vær og vind sliter godt. Du kan lese deres presentasjon av meg her: Velkommen på teamet: Dan Erik Hansen

Hjemmesiden dems finner du her: www.SolRX.no 
Mens du kan lese om produktene her: SolRX produkt info
Og du kan bestille produktene ved å klikke her: SolRX nettbutikk

Jeg er ekstra godt beskyttet mot sterk sol under trening og konkurranse ute på landeveien i år...!!!

Jeg er ekstra godt beskyttet mot sterk sol under trening og konkurranse ute på landeveien i år…!!!

Du kan følge SolRX på Facebook ved å klikke her: SolRX-Facebook 

Ps. klikk gjerne inn på Emma Kristine Skjerstad sin blogg, der kan du følge med på en liten kraftplugg av en jentesyklist: Skjerstad.blogg.no

 

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: