10×4 med Wilmann og Adiós Espania, God morgen Norge

Hello hello bloggen. Da er mars snart over og det er faktisk Mallorca oppholdet mitt også 😮 Først vil jeg takke alle som leser tullet på denne siden og følger meg/kommer med tilbakemeldinger. Statestikken øker for hver dag som går, spesielt morsomt er det jo med 44 ulike nasjoner som er innom. Norge, Spania og USA skiller seg klart ut men er ganske jevnt fordelt på andre nasjoner:) Fortsett å klikke innom:) Fikk avslutten oppholdet mitt på Mallorca på best mulig måte, nemlig med noen gode kvalitetsøkter på sykkelen. Fikk en god 5timers ++ på sykkelen fredag sammen med Fredrik Wilmann og terreng syklistene Ole Hem og Karl Henrik Nordbakken.

På planen sto 10x4min bakkeintervaller. Siden jeg og Wilmann er rutinerte fant vi raskt en sitte plass på toppen av en trapp (altså bakke) der vi gjennomførte 10x4min økten. Den besto av anhver 4min med kake/drikke med 3min pause mellom hver kake/drikke:)

På planen sto 10x4min bakkeintervaller. Siden jeg og Wilmann er rutinerte fant vi raskt en sitteplass på toppen av en trapp (altså bakke) der vi gjennomførte 10x4min økten. Den besto av anhver 4min med kake/drikke med 3min pause mellom hver kake/drikke:) Foto: Ole Hem

Det var veldig god stemning på turen med relativt seriøse samtale emner. Mallorca viste seg fra sin mest vakre side denne dagen.

Det var veldig god stemning på turen med relativt seriøse samtale emner. Mallorca viste seg fra sin mest vakre side denne dagen. Dette bilde er også et bevis på at vi faktisk trener/er i bevegelse også, selv om folk som regel ser oss sitte i ro. Foto: Ole Hem

Ole og Kalle i front på de spanske landeveier. Kommer til å savne disse veiene i tiden frem over.

Ole og Kalle i front på de spanske landeveier. Kommer til å savne disse veiene i tiden frem over.

Etter tv inspillingen for 2 uker siden var det duket for sending i går kveld, den lokale klubben var fornøyd med dette å de fikk frem det de ville, jeg var glad for å kunne hjelpe.

Screenshot fra tv-sendingen på spansk tv

Screenshot fra tv-sendingen på spansk tv

Jeg fikk også vært å sett på et hus som inngår i et prosjekt jeg har på gang som starter i oktober, dette prosjektet skal gi deg muligheten til å trene på denne fantastiske sykkeløyen neste vinter slik jeg vil at det skal være, mer info kommer:)

Pamboli til frokost siste dagen med Toni

Pamboli til frokost siste dagen med Toni

En siste Calippo på vei til en lokal cafè i byen Sineu

En siste Calippo på vei til en lokal cafè i byen Sineu

På cafè´en Es Mirador i Sineu fikk jeg med meg en kake til Norge, de har nemlig fått med seg at jeg er glad i en god kake. Den kom godt med i godt med i går kveld her i Norge :)

På cafè´en Es Mirador i Sineu fikk jeg med meg en kake til Norge, de har nemlig fått med seg at jeg er glad i en god kake. Den kom godt med i godt med i går kveld her i Norge 🙂

Her tar jeg farvel med den lokale sportsdirektøren Guillem som også er en god venn.

Her tar jeg farvel med den lokale sportsdirektøren Guillem som også er en god venn.

Her er de gutta jeg har vært mest med på cafe under mitt Spania opphold. Toni helt til høyre har vært min husvert

Her er de gutta jeg har vært mest med på cafe under mitt Spania opphold. Toni helt til høyre har vært min husvert

Så gikk turen til Palma flyplass, der gikk turen rett til dette skiltet

Så gikk turen til Palma flyplass, der gikk turen rett til dette skiltet

Inn døren til loungen på Palma flyplass sto kaffe og kaker klart....

Inn døren til loungen på Palma flyplass sto kaffe og kaker klart….

For å si det som det var så var det ikke mye kaker igjen når jeg gikk ut der ifra, kanskje noen smuler som jeg overså og en utslitt kaffe-maskin

For å si det som det var så var det ikke mye kaker igjen når jeg gikk ut der ifra, kanskje noen smuler som jeg overså og en utslitt kaffe-maskin

Koffertene min ble sendt med den statusen den fortjener

Koffertene min ble sendt med den statusen den fortjener

På flyet fikk jeg litt mat, noe som kom godt med på en lang og travel dag

På flyet fikk jeg litt mat, noe som kom godt med på en lang og travel dag

3 seter for meg selv på første rad var også greit, da kunne jeg sitte halveis i koma å sikle for meg selv på den 3 timer og 20 min lange flyturen:)

3 seter for meg selv på første rad var også greit, da kunne jeg sitte halveis i koma å sikle for meg selv på den 3 timer og 20 min lange flyturen:)

Adiós Mallorca, see you soon:)

Adiós Mallorca, see you soon:)

Så landet jeg i Norge da, kjølig var det men god velkomst av en kompis som hentet meg, så rett til Kongsvinger for å plukke opp bil, turen gikk så videre inn til Oslo for kakespising og masse skravling om alt mellom himmel og jord. Utrolig godt å kunne koble helt av fra syklingen etter 5 mnd inne i en treningsboble. Meeeen i dag, søndag var som alle andre dager i en syklist liv, en dag hvor trening skulle gjennomføres.

Man kan vel trygt si at det er kontraster mellom 25+ på Mallorca på lørdag og 1+ og snø på toppen av Tryvann søndag...Men jeg syklet et drag opp slik at jeg holdt varmen oppover, værre var desverre nedover med dårlig sikt kombinert med regn....

Man kan vel trygt si at det er kontraster mellom 25+ på Mallorca på lørdag og 1+ og snø på toppen av Tryvann søndag…Men jeg syklet et drag opp slik at jeg holdt varmen oppover, værre var desverre nedover med dårlig sikt kombinert med regn….

Sykling er en tøff idrett, både fysisk, psykisk osv osv trening i drittvær er endel av hverdagen desverre...savner Mallorca allerede.

Sykling er en tøff idrett, både fysisk, psykisk osv osv trening i drittvær er endel av hverdagen desverre…savner Mallorca allerede.

Nå rettes fokuset mot ritt i Belgia fra 10 april med mitt nye lag i Rye, der håper jeg at formen skal være god nok til å lage litt ugang både fra start, underveis og på slutten av rittene:) Føler meg mye sterkere enn på samme tid i fjor, men samtidig veldig usikker på hvor jeg står siden jeg ikke har fått testet meg mot nivået jeg vet det er her hjemme i Norge for tiden. Nå skal jeg prøve å nyte påskedagene med familie og venner, det er også utrolig godt å endelig kunne hvile øynene på vakre norske jenter…rett og slett verdensklasse på de her hjemme i kalde nord:) Det var det for denne gangen, jeg har bestemt meg for å bruke det svært lite brukte GoPro kameraet mitt til å filme litt fra trening, reise og ritt underveis i sesongen. Planen er å starte med dette under Belgia turen fra 10 april, så får vi se om jeg klarer å klippe sammen et kort sammendrag 1 gang i uken som en aldri så liten videoblogg. Håper dette er noe dere kan sette pris på og ikke minst kose dere med. Frem til da, takk for at du leser og eventuelt deler mine innlegg på denne siden:) Ps. Husk…!! Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)

Adiós 😉

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: