Tung uke avsluttet med årets første seier og Landevei avslører min ukjente tvilling…!!!

Hallo bloggen. Uken som gikk inneholdt faktisk mine tyngste treningsdager så langt i år og årets første seier, nesten litt rart at det er mulig.

Jeg vil først takke alle lesere for tilbakemeldinger, koselig at så mange satte pris på sist innlegg om Euro tullet :).

Jeg vi også takke alle dere som kommer med div tilbud om dagen, mye spennende på gang nå fremover. Skulle du ønske å komme i kontakt med meg kan du klikke på denne siden for info om hvordan det kan gjøres: Kontakt meg

Men som sagt, sist uke var en av mine tyngste. Ingen ting føltes bra å jeg avbrøt faktisk 2 av 4 treninger sist uke. Ben/kropp føltes rett og slett helt forferdelige ut underveis at jeg valgte å avslutte både tirsdag og torsdags øktene tidligere enn planlagt.

Møtte på dette talentet på onsdagens treningsøkt, ønsker Ole lykke til videre i sesongen:) Foto: Ole Forfang

Møtte på dette talentet på onsdagens treningsøkt, ønsker Ole lykke til videre i sesongen:)
Foto: Ole Forfang

Her er jeg også på en av mine mange tempo økter sist uke, det er også viktig å få med sadeltasken under setet. Denne er i følge mange personer så U-Euro at jeg taper minst 1 døgn pr mil. heldigvis spiser jeg mye kake som gjør at jeg får ekstra fart å tar igjen dette:) #FettErFart

Her er jeg også på en av mine mange tempo økter sist uke, det er også viktig å få med sadeltasken under setet. Denne er i følge mange personer så U-Euro at jeg taper minst 1 døgn pr mil. heldigvis spiser jeg mye kake som gjør at jeg får ekstra fart å tar igjen dette:) #FettErFart

Derfor var jeg meget spent på hvordan kroppen skulle svare på 3 ritt, først ut var SpinnCup i Sandefjord, det føltes helt jævlig ut, det ble en mental kamp fra start til mål. Normalt sett er jo gateritt smertefult i den form av at du får melkesyre, men jeg måtte faktisk konsentrere meg om det i det hele tatt å få beina til å gå rundt…kom i mål, desverre et stykke bak vinneren men fikk en etterlengtet utblåsning etter 4 dager mer dårlige treningsdager…

post-race treningstur med Simen etter Spinn Cup i Sandefjord på fredag. Der ble Simen nr 5 mens undertegnede ble nr 7. Foto: Jonas Hjorth

post-race treningstur med Simen etter Spinn Cup i Sandefjord på fredag. Der ble Simen nr 5 mens undertegnede ble nr 7.
Foto: Jonas Hjorth

Jonas Hjorth var også med på post-race trening på fredag:) God stemning. Foto: Simen

Jonas Hjorth var også med på post-race trening på fredag:) God stemning.
Foto: Simen

På lørdag var det duket for Eikerrittet med start og målgang ved Hokksund, her stilte jeg til start med lagkamerat Aleksander. Vi var meget aktive i starten å beina føltes bedre ut enn på lenge. Etterhvert kom Aleksander avgårde i et brudd, noe som gjorde at jeg satt igjen i hovedfeltet hvor jeg dekket kontra-angrep.

Etterhvert ble avstanden så stor at jeg for treningens del la inn støt, korte intervaller osv fra feltet.
Desverre kom Aleksander i retur fra bruddet med dårlig følelse i kroppen, han har slitt mye den siste tiden å mye tyder på at det er sykdom som sitter igjen. Bruddet holdt inn. Jeg trillet inn til 15 plass.

Kveld/natt til fredag ble jeg også lurt med opp til Vettakollen, nå skal det sies at det var verdt strevet når vi kom til toppen å fikk se nattutsikten. Godt å kunne koble helt av fra syklingen med slike kvelder. Ps. husk å lade mobilen hvis du skal bruke lommelykten på den for å finne veien, ellers kan du få deg en overraskelse underveis....

Kveld/natt til fredag ble jeg også lurt med opp til Vettakollen, nå skal det sies at det var verdt strevet når vi kom til toppen å fikk se natt utsikten. Godt å kunne koble helt av fra syklingen med slike kvelder. Ps. hvis du av en eller annen rar grunn skulle finne på å dra på lignende tur i fremtiden, husk å lade mobilen slik at den ikke slår seg av når du bruker lommelykten, dette kan føre til at turen blir litt mer nervepirrende. 🙂 

Dette var det som møtte meg og Simen når vi åpnet drikke-kjøleskapet hjemme...godt utvalg

Dette var det som møtte meg og Simen når vi åpnet drikke-kjøleskapet hjemme…godt utvalg

Oppladning til søndagens ritt, kvalitets taco med reinsdyr kjøttdeig...her sanker Simen inn husmorspoeng :)

Oppladning til søndagens ritt, kvalitets taco med reinsdyr kjøttdeig…her sanker Simen inn husmorspoeng 🙂

Søndag var det duket for helgens 3 ritt å alle gode ting er vel 3? Taktikken var enkel, vi skulle være med i front hele dagen uansett. Etter ca 10km er det noen bruddforsøk, Simen tetter en luke til en av forsøkene inn i en bakke med meg på hjul. Jeg klinket til rett før gruppen er samlet å vips, dagens brudd ble etablert med meg, Vidar Mehl fra UCI laget Sepura Toyota racing with Birk og Offingstad fra Lillehammer CK.

Vi samarbeidet bra å opparbeidet oss etterhvert en god luke, mot slutten skjønte jeg etterhvert at vi 3 i brudd kom til å kjempe om seieren, jeg følte meg sterk så dro til med noen lange fartsøkninger i håp om å trøtte ut de andre litt. Opp siste kneik før oppløpet så vi feltet bak oss men var aldri truet. Da prøvde Offingstad et rykk men Vidar og jeg fulgte ganske lett.

Utklipp fra nettartikkel hos nettsiden Kondis om seieren på søndag

Utklipp fra nettartikkel hos nettsiden Kondis om seieren på søndag

Jeg fikk da en drømme posisjon bakerst, da følte jeg med 100% sikker på seier. med drøye 300 meter igjen klinket Vidar til fra hjulet til Offingstad, jeg var forberedt på dette så fikk utjevnet farten raskt. Kom greit opp på hjulet å klinket til med 150 meter igjen. Kunne strekke armene i været for årets første seier…

En utrolig god følelse, fikk en veldig god treningsøkt ut av dette rittet. Spesielt godt var det å kjenne at beina føltes bra ut underveis. Foto: Sondre Unnestad

En utrolig god følelse, fikk en veldig god treningsøkt ut av dette rittet. Spesielt godt var det å kjenne at beina føltes bra ut underveis. Foto: Sondre Unnestad

Min gode lagkamerat Simen trillet i mål langt fremme i hovedfeltet etter å ha gjort en god jobb med å dekke kontra angrep samtidig som har hindret godt samarbeid bak i hovedfeltet med gjentatte angrep underveis for å ødelegge flyten i hovedfeltet.

Ps. Det skal også nevnes at dette rittet ble vunnet med løse ben, buff og lange hansker 🙂

Artikkel fra rittet kan leses her: Kondis
Du kan også lese Vidar Mehl sin rapport fra rittet på han hjemmeside her: Vidar Mehl 

Simen får servert en post-race espresso hjemme hos meg etter at vi tok hjem seieren i JH-Rittet, slang til og med på en velfortjent Speculoos-kjeks:)

Simen får servert en post-race espresso hjemme hos meg etter at vi tok hjem seieren i JH-Rittet, slang til og med på en velfortjent Speculoos-kjeks:)

Denne uken venter en 20km tempo på tirsdag før beina skal få så mye hvile som mulig inn mot UCI rittene Hadeland og Ringerike Grand Prix til helgen, her blir det tøffe bakker å høy fart. Håper derfor både jeg + resten av laget er klare til kamp.

Selv om det ventet mye bakker i kommende ritt lar jeg ikke det gå utover kostholdet, i dag for eksempel, unnet jeg meg en 3 retters middag som du ser bilde av her :) Spares ikke på noe her i gården altså :)

Selv om det ventet mye bakker i kommende ritt lar jeg ikke det gå utover kostholdet, i dag for eksempel, unnet jeg meg en 3 retters middag som du ser bilde av her 🙂 Spares ikke på noe her i gården altså 🙂

Kan avslutte dagens innlegg meg noe som antagelig overrasker meg og min familie mye mer enn det overrasker dere lesere. For i siste utgave av bladet Landevei kom dette frem:

Her er altså et utklipp fra siste utgave av Landevei

Her er altså et utklipp fra siste utgave av Landevei, eneste jeg reagerer på er at jeg må sende min til nå ukjente bror noen kule SPY Optic briller til bruk under resten av sesongen.

Det var alt for denne gang, takk for at du leste. Håper du også kan dele denne bloggen videre med venner og bekjente hvis du syns den er verdt å følge med på:) På forhånd, takk:)

Adios lesere og super fans…!!! XoXo

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: