Euro rules? Bitch, please…!!!

Hallo bloggen, beklager dette altså…meeen jeg trodde helt ærlig at jeg var ferdig med å skrive innlegg om tullete regler for syklister. Men den gang ei, sist jeg skrev om dette presenterte jeg dere for : Dan´s Rules

Her prøver jeg å forklare at folk skal være seg selv, der av regel nr 1: Vær deg selv.
Denne regelen trumfer alle andre regler i mine øyne.

Nå har det seg slik at jeg flere ganger i uken ser folk diskutere stil osv på sykkel, jeg får også endel meldinger om dette så derfor kommer dette korte innlegget med en relativt klar beskjed 🙂

Kjære lesere, kjære medsyklister, vi er som en liten familie. I sykkelsporten lærer man seg fort at man ikke skal brenne broer å skaffe seg uvenner. Likevell går det for noen sport i å pirke og å rakke ned på andre syklister som i enkeltes øyne ikke følger «The rules».

Hvis du som syklist må kjøpe/anstrenge deg for å se bra ut på en sykkel eller få en «euro look» har det vel i grunn allerede mistet sin mening? For meg kommer den helt naturlig uten at jeg trenger følge ca 100 tullete regler. MEN folk skal få lov å følge regler, prike på andre osv…. men BITCH, please hvis du ikke følger ALLE reglene selv, å da mener jeg ALLE kan du HOLDE KJEFT…!!! Så i stede for å vimse rundt som en besserwisser som ikke klarer å følge 50% av reglene man selv kritiserer andre for å bryte, kan man HOLDE KJEFT å gjøre som Henrik Alpers fra Landevei  liker å si: Ta deg sammen…!!!

Fabian Cancellara viser hva han syns om bessewissere

Fabian Cancellara viser hva han syns om bessewissere

Følg meg på følgende sider for flere oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | 1 kommentar

Innleggsnavigasjon

One thought on “Euro rules? Bitch, please…!!!

  1. Tilbaketråkk: The economics of nonprofessional cycling | Cycle & Study

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: