Bruddforsøk med 50km/t + MEN sykdom satte en stopper for NC

Hallo bloggen ❤

De siste dagene har jeg knasket halstabletter og shottet hostemedisin i håp om å bli frisk. Det har seg dessverre slik at jeg har vært syk å fått trent veldig lite de siste 2 ukene.

Selv om jeg har fått listet meg ut på noen rolige turer har halsen aldri åpnet seg helt opp. Øktene den siste tiden har blitt brukt på denne sykkelen i håp om at jeg skal bli frisk nok til å tråkke litt watt i NM

Selv om jeg har fått listet meg ut på noen rolige turer har halsen aldri åpnet seg helt opp. Øktene den siste tiden har blitt brukt på denne sykkelen i håp om at jeg skal bli frisk nok til å tråkke litt watt i NM

På fredagen ladet jeg opp med biljard, det gikk heller ikke så bra....

På fredagen ladet jeg opp med biljard, det gikk heller ikke så bra….

På lørdag sto Eidsvollrittet på programmet, dette var rankingritt før NC i dag. I en meget flat løype ble det satt høy fart fra start å med stallordre fra laget om å komme med i bruddet var det bare å støte i vei.

Etter ca 1 million støt kom jeg etterhvert avgårde å fikk raskt besøk av 4-5 andre, dessverre for min del ville ikke halsen ha noe av alt dette kjøret så den nektet meg å få oksygen…Så jeg må bare beklage mine bruddvenner for at jeg ikke klarte å bidre mer i forsøket. Etter 25min ble vi hentet av feltet, da hadde vi hatt over 50km/t i snitt… #VeldigSlitsomt

Etter å ha blitt kjørt inn av feltet fortsatte jeg å støte/bli med på nye bruddforsøk så godt det lot seg gjøre. Her går jeg fra hovedfeltet etter et støt...

Etter å ha blitt kjørt inn av feltet fortsatte jeg å støte/bli med på nye bruddforsøk så godt det lot seg gjøre. Her går jeg fra hovedfeltet etter et støt…

Var jo gøy å være tilbake i feltet sel om det kun ble med det ene rittet, fikk også testet de nye SPY+ Optic brillene :)

Var jo gøy å være tilbake i feltet sel om det kun ble med det ene rittet, fikk også testet de nye SPY+ Optic brillene 🙂

Dessverre for meg var halsen like dårlig som beina var gode så etter utallige bruddforsøk i ca 80 km fant jeg min plass i feltet. Her havnet jeg bak en stor velt men kom meg raskt opp i feltet igjen. Der fant jeg også rask Simen på laget, så inn i den lengste bakken gjorde jeg min jobb med å plassere han helt i front av feltet.

Etter at Simen var plassert trygt fremme i front sa kroppen takk for seg, jeg trillet i mål litt over 1 min bak vinneren Filip Eidsheim

Etter at Simen var plassert trygt fremme i front sa kroppen takk for seg, jeg trillet i mål litt over 1 min bak vinneren Filip Eidsheim. Her drar jeg på en gruppe inn mot mål.!

Strava link til Eidsvoll rankingrittet finner du her: Eidsvollrittet 2015 Strava

I dag var det duket for NC, dette var det nærmeste jeg kom startstreken...Pga sykdom måtte jeg stå over i dag!

I dag var det duket for NC, dette var det nærmeste jeg kom startstreken…Pga sykdom måtte jeg stå over i dag!

Det hjalp lite med gode bein og mye støting i går når halsen ikke spiller på lag, jeg våknet opp enda verre en på lørdag, jeg valgte derfor å ikke stille til start.! Det er utrolig vanskelig å ikke sykle ritt når du er så motivert som jeg er om dagen… Men må bare ta fri nå i håp om å bli frisk nok til å stille til start i NM så nærme toppform som mulig.

Må få lov å gratulerer Anders Skaarseth med seieren under dagens NC, han blir en farlig kar under NM i alle rittene han stiller i…!!!

Trøster meg med UnTapped i grøten til frokost, nå venter 2 dager uten trening førlagtempo trening med laget før NM :)

Trøster meg med UnTapped i grøten til frokost, nå venter 2 dager uten trening førlagtempo trening med laget før NM 🙂

Jeg må også beklage til dere lesere som ikke fikk videoblogg som lovet fra NC da jeg ikke var til stede. Men det er bare å glede seg til NM-uken da får dere jevnlige oppdateringer fra innsiden av sykkelsporten via vanlig blogging og video 🙂

Mine mål for NM er pga sykdom noe justert, men hva jeg sykler og hva de nye målene er kommer i et innlegg til uken, så følg med 🙂 Takk for denne gang ❤

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)

 

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: