UnTapped NY sponsor, nå i Norge.!

Hallo bloggen og hallo lesere av bloggen så klart 🙂

Som overskriften sier vil dette innlegget handle om en ny sponsor, nemlig UnTapped.

Her er en liten smakebit jeg fikk levert på fredag, litt produker og noen drikkeflasker.

Her er en liten smakebit jeg fikk levert på fredag, litt produker og noen drikkeflasker.


Så hva er dette for noe? Vel UnTapped er: pure Vermont maple syrup, altså naturlig lønnesirup fra Vermont  i USA. Dette er rett og slett en naturlig kilde til energi for folk som trenger litt påfyll. For meg som syklist er dette en fantastisk naturlig erstatter av gel. Jeg fikk testet ut produktet på mitt 264km lange eventyr på søndag, der fikk jeg bekreftet at sirupen ikke bare smaker godt, men den gir også mye energi. Ikke fått med deg mitt lille eventyr på søndag? da kan du klikke her: 264km brudd

Den er perfekt som påfyll av energi på treningsøkter der det er nødvendig, her i fantastisk natur på hedmarken.

Den er perfekt som påfyll av energi på treningsøkter der det er nødvendig, her i fantastisk natur på hedmarken.

Som noen sikkert har lagt merke til har jeg også brukt dette i frokostblandingen min, jeg har tidligere brukt honning som naturlig søtning i havregynen min til frokost! Det er nå erstattet med UnTapped, funker minst like bra 🙂

Slik ser en god, energifylt frokost ut om dagen!

Slik ser en god, energifylt frokost ut om dagen!

De kommer også men noen andre produkter etterhvert men dette vil jeg komme tilbake til når det har kommet hit til Norge. Bak produktet står blant annet proff syklist Ted King fra Garmin. Slagordet er enkelt som det er genialt, nemlig: Bring maple to the masses.

Her kan du se hva en pakke inneholder.!

Her kan du se hva en pakke inneholder.! Som du også ser helt nederst er også produktet allergi vennlig, så frykt ikke 🙂

Produktet skal du selvfølgelig få tak i, første butikk ut som jeg vet om er Oslosykkelkompani som navnet tilsier ligger i Oslo.
Bor du ikke i Oslo kan du ta det helt med ro, for om kort tid vil nettbutikken til UnTapped Norge være opp å gå: www.UnTapped.no  Du kan også følge UnTapped på Instagram: UnTapped Norge Instagram

Her er en liten intro video med Ted King og de andre gutta bak UnTapped:

Det går også offisielle rykter på den offisielle ryktebørsen om at den offisielle Stian Tveit offisiellt har tatt i bruk UnTapped mapel syrup, han vil nok sikkert komme med et offisiellt innlegg om dette på sin offisielle hjemmeside etter hvert, her har du den offisielle linken hans: www.StianTveitOfficial.com

Fikk litt sjokk på turen i dag, det var unaturlig fint vær rundt om kring, da passet det fint med litt bilder!

Fikk litt sjokk på turen i dag, det var unaturlig fint vær rundt om kring, da passet det fint med litt bilder! Strava link fra dagens trening: Rolig TT trening Strava

Det var alt jeg hadde for i dag, håper dere prøver ut produktet å blir like fornøyd som meg 🙂
Nå skal jeg knaske medisin som jeg fikk av legen i dag i håp om å bli frisk nok til å sykle NC på Eidsvoll til helgen 🙂

Enn så lenge, på gjensyn…!!!

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: