Lillehammer-Oslo ritt og Radio intervju hos Landevei

Hallo hallo kjære lesere!
Som dere sikkert har fått med dere sykler jeg for Rye, der må man som dere vet skrive under med sitt eget blod på at man skal ofre seg for rullen…i dag syklet jeg Lillehammer-Oslo med en gruppe Rye syklister som satser på slike ritt.

 

Slik ble jeg transportert opp til Ekeberg i dag, takk til Kjell som stiller opp, stor nok bil til å frakte sykkelen i:)

Slik ble jeg transportert opp til Ekeberg før avreise i går, takk til Kjell som stiller opp, stor nok bil til å frakte sykkelen, etter dette gikk transporten videre med buss til Lillehammer.

Har også fått ny Kask hjelm, bilde av dette kommer sammen med resten av utsyret til NM når dette er klart.

Har også fått ny Kask hjelm, bilde av dette kommer sammen med resten av utsyret til NM når dette er klart.

Etter at vi hadde rullet med bussen opp til Lillehammer å fått alt på plass av sykler og utstyr var det klar for litt hvile, å som dere sikkert kan gjette sover vi i rullen her i Rye. Så etter noen timer søvn i rullen sto vi klare på startstreken.

Jeg syns dette var et passende sted å ta et aldri så lite bilde av gjengen.!

Jeg syns dette var et passende sted å ta et aldri så lite bilde av gjengen.!

Vi startet med 19 mann og en kvinne, etter hvert ble rullen sakte men sikkert tynnet ut etter nivå/dagsform.
Vi fikk dessverre ikke noen sekundering på de 192km vi syklet, så det var surt å vite at det ikke var fryktelig mange sekunder opp til topp plasseringen, men lite trolig at dette ville utgjort noen forskjell så folk virkelig var på stålet mot slutten.

Med mellom 30-40km igjen til mål la jeg meg i front alene med resten av gruppen på hjul, der lå jeg til vi passerte målstreken.

Med mellom 30-40km igjen til mål la jeg meg i front alene med resten av gruppen på hjul, der lå jeg å tauet på gutta til vi passerte målstreken. En utrolig god økt for meg med tanke på NM siden jeg har mistet mye ritt og trening pga sykdom             Foto: Morten Jensen

Her fra Tveita, bare å kaste flaskene...

Her fra Tveita, bare å kaste flaskene, kun noen km føring igjen 🙂

Vi kom på den bittre 4 plassen, men alt i alt for min del en meget god treningsøkt, tror også resten av Rye-gutta er fornøyde. Jeg ble iløpet av dagen godt kjent med navne å hjelmene deres, jeg ønsker dere lykke til videre i sesongen 🙂 TUSEN TAKK FOR TUREN…!!!

Avsluttet Lillehammer-Oslo med et bilde av gjengen i mål, her sammen med Erik som jeg også skal sykle lagtempo med under NM neste uke.

Avsluttet Lillehammer-Oslo med et bilde av gjengen i mål, her sammen med Erik som jeg også skal sykle lagtempo med under NM neste uke.

Jeg har så klart lagt ut Lillehammer-Oslo turen på Strava, linken her du her: Lillehammer-Oslo Strava
Jeg startet Gramin´en på vei ned til start så litt ekstra km pga det!

Det beste med dagen må også nevnes, nemlig at jeg fikk pustet litt lettere enn hva jeg har gjort på lenge, så jeg krysser fingrene for at medisinen gjør jobben og at jeg er 100% i NM-uken.

Så over til mitt radio intervju hos Landevei på tirsdag, det ble lagt ut på nettet i går å link til podkast finner du her: Landevei intervju Dan Erik Hansen

Hvis du ikke orker å gå inn på den siden kan du høre på den her:

Vil også anbefale alle som liker sykling til å kjøpe den nye utgaven av Landevei som kommer til salgs i butikkene til uken, der får du nemlig se denne kjekkasen

Lite som kan måles med Fana drakten i mine øyne, savner å sykle rundt i den under årets sesong!

Lite som kan måles med Fana drakten i mine øyne, savner å sykle rundt i den under årets sesong!

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Lillehammer-Oslo ritt og Radio intervju hos Landevei

  1. Syklist

    Hadde du latt rulla gå hadde dere fått 3 plassen

    • Det er nok mye mulig ja, men var kun 3-4 som hadde krefter til å være i den! Men hadde vi fått sekundering å dermed vist hvor nært vi var hadde de kanskje mobilisert litt mer 🙂 Det får vi jo aldri svar på dessverre hehe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: