Slik blir min NM-uke

Hallo hallo bloggen ❤

Kjære superfans, NM 2015  blir i år arrangert på Lillehammer/Brummundal, for min del blir det 3 konkurranse dager under den kommende NM-uken:

  • Tirsdag 23 juni: Lagtempo 56,4km med meg, Simen og Erik
  • Torsdag 25 juni: Individuell tempo 49,6km
  • Søndag 28 juni: NM Fellesstart 183km

Videre rittprogram for resten av sesongen finner du her: Rittprogram 2015

Så over til mine målsetninger for NM 2015, jeg har de siste årene vært heldig som har fått muligheten til å sykle på lag med Ole Andre Austevoll, Sverre Lunde Pedersen og David Desa. Dette er 3 ryttere med store talent som har bidratt til gode resultater.

Her er et bilde fra lagtempo i fjor med skøyteløper Sverre Lunde Pedersen og Fixit.no proff Ole Andre Austevoll på laget. foto:alan@billyeald.com

Her er et bilde fra lagtempo i fjor med skøyteløper Sverre Lunde Pedersen og Fixit.no proff Ole Andre Austevoll på laget.
foto:alan@billyeald.com

I år stiller jeg litt mer usikker på både mitt (pga 3 uker sykdom) og laget sitt nivå, men jeg har håp om at alle på laget har en god dag slik at vi kan kjempe om en topp 10 plassering. Klarer vi dette er jeg meget fornøyd.

Løypeprofil og info om lagtempoen finner du her: Lagtempo info

Så er det individuel tempo, der er jeg super usikker på egen form om dagen. Dagsformen varierer veldig å med neste 2 uker igjen på medisiner kan formen bikke begge veier. Men har jeg dagen er målet mitt topp 30, jeg har ikke vært igjennom løypen enda men hørt den skal være tøff. Før starten på torsdag har jeg sjekket den ut å skal være så godt forberedt som overhode mulig, jeg håper å kunne overraske meg selv med et godt resultat.!

Individuel tempo løypeprofil og info: Tempo info 

Med utrolig høyt nivå på eliten i sykkelnorge om dagen blir det utrolig hardt å hevde seg i toppen i den

Med utrolig høyt nivå på eliten i sykkelnorge om dagen blir det utrolig hardt å hevde seg i toppen i den 49,6km tøffe tempo-løypen! Tempo er uansett noe jeg liker da det er den mentale kampen med meg selv som står i fokus. Ser frem til denne dagen 🙂

Så over til fellesstarten, som vi så i dag blir den knall tøff…når Joker sprenger feltet slik de gjorde i dag blir det ikke noe lettere ritt neste søndag.

Odd vant U23 fellesstarten i dag med sine 2 Joker lagkamerater på 2 og 3 plass ( Truls Engen Korsæth og Anders Skaarseth ) Må få sendt MYE kake osv til de utover uken slik at de blir tunge og feite til neste ritt :)

Odd vant U23 fellesstarten i dag med sine 2 Joker lagkamerater på 2 og 3 plass ( Truls Engen Korsæth og Anders Skaarseth ) Må få sendt MYE kake osv til de utover uken slik at de blir tunge og feite til neste ritt 🙂

Målsettingen min for fellesstarten er ganske enkel, gå i brudd.! Klarer jeg ikke dette er det er nedtur, løypen er utrolig tøff så jeg vil etterhvert få det tøft. Derfor er det viktig for meg å vise meg frem så godt jeg kan.

Løypeprofil og info om fellesstarten finner du her: Fellesstart info

Mer info om NM 2015 finner du på deres hjemmesider her: www.sykkelnm2015.com 

Jeg ser også frem til kaffe hos Skaarseth, det blir nok et av ukens høydepunkt 🙂

Det var alt for nå, neste gang blogger jeg fra NM både med videoblogg og vanlige innlegg 🙂

Ps. takk for alle positive tilbakemeldinger på bloggen om dagen, setter stor pris på alle kommentarene!

Er det noe dere lurer på er det bare å legg igjen en kommentar under dette innlegget eller på facebook:)

På gjensyn…!!!

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: