Snart kvitt sykdom og i Sverige klar for etapperitt

Hallo bloggen, lenge siden sist innlegg nå. Dette pga den forferdelige NM-uken min, jeg ser i etterkant at jeg ikke burde ha startet i det hele tatt men gjort er gjort.

Det eneste kloke jeg gjorde under NM-uken var å droppe fellesstarten, jeg fikk med dette noen gode treningsturer rundt om kring ved Lillehammer.

Så vil jeg takke alle for støtten og ikke minst oppmuntrende ord gjennom sykdommen, da spesielt dere fra bergensmiljøet, setter utrolig stor pris på det! Savner miljøet der.! Så takk til trenere/ryttere osv fra den siden av fjellet 🙂

Jeg har i uken som har gått siden NM fått roen i meg under noen gode treningsøkter samtidig som kroppen begynner å bli kvitt viruset som har plaget meg.

Her er et bilde fra uken som gikk, dette er på den svenske landsbygden i nærheten av Torsby.

Her er et bilde fra uken som gikk, dette er på den svenske landsbygden i nærheten av Torsby.

Mens lagkameratene mine gjorde seg klar til NM fellesstarten snek jeg meg ut litt før kl 7 på morningen å testet ut noen bakker rundt Lillehammer, det resulterte i en slik høydeprofil.

Mens lagkameratene mine gjorde seg klar til NM fellesstarten snek jeg meg ut litt før kl 7 på morningen å testet ut noen bakker rundt Lillehammer, det resulterte i en slik høydeprofil. Link til denne økten på Strava finner du her:                      Lillehammer klatring Strava

jeg har som sagt kommer godt i gang med trening, men enn så lenge kun rolige langturer. Det går heldigvis fint med godt selskap i vakker natur.

jeg har som sagt kommer godt i gang med trening, men enn så lenge kun rolige langturer. Det går heldigvis fint med godt selskap i vakker natur. Her på Finnskogen rett før svenskegrensen.

Tråkker de siste meterne før man er tilbake til gamlelandet, 6 timer fordelt på 180km :)

Tråkker de siste meterne før man er tilbake til gamlelandet, 6 timer fordelt på 180km 🙂

Mellom langturene nyter jeg skikkelig kaffe fra Postkaffe.no laget med skikkelig espressomaskin <3

Mellom langturene nyter jeg skikkelig kaffe fra Postkaffe.no laget med skikkelig espressomaskin ❤

Kan også tipse dere lesere som liker kaffe og sykkel om at Postkaffe.no har konkurranser på sine Facebook sider der du kan finne kvalitetskaffe + masse annet flott 🙂 Sjekk det ut her: Postkaffe Facebook

Nå som været er så fantastisk er i Norge kan man også nye en ekstra kaffekopp når man har kommer hjem fra trening.

Nå som været er så fantastisk er i Norge kan man også nye en ekstra kaffekopp når man har kommer hjem fra trening.

 

Fikk endelig sykler rundt Tyrifjorden også, det resulterte jo i det som kanskje er årets fineste tur så langt, 6 timer med sol/medvind, herlig natur og godt selskap av Halvor.

Fikk endelig sykler rundt Tyrifjorden også, det resulterte jo i det som kanskje er årets fineste tur så langt, 6 timer med sol/medvind, herlig natur og godt selskap av Halvor. Link til turen som anbefales på det sterkeste finner du her: Strava link

Fikk også lurt litt UnTapped Maple ned i trøyen til Halvor, så nå får han kost seg med det :)

Fikk også lurt litt UnTapped Maple ned i trøyen til Halvor, så nå får han kost seg med det 🙂

Jeg nyter det selv også, super godt til frokost men slettes ikke værst i solsteiken på trening heller :) Bestill her: Untapped Norge

Jeg nyter det selv også, super godt til frokost men slettes ikke værst i solsteiken på trening heller 🙂 Bestill her: Untapped Norge

Utrolig hyggelig å dra ut på restitusjonstur med Gunnar fra BOC, enda bedre ble det da vi møtte på Jo.  Jeg fikk til et helt tilfeldig bilde av guttene på kaffestoppen i Sørkedalen.

Utrolig hyggelig å dra ut på restitusjonstur med Gunnar fra BOC, enda bedre ble det da vi møtte på Jo. Jeg fikk til et helt tilfeldig bilde av guttene på kaffestoppen i Sørkedalen. Skal du inn der anbefales en stopp på MINUMUM 1 time. Ps. husk at påfyll av kaffe er ink ❤

Så etter 4 gode dager med trening hvor jeg la bak meg 680km fordelt på 23 timer mente jeg selv at jeg hadde fortjent dette :)

Så etter 4 gode dager med trening hvor jeg la bak meg 680km fordelt på 23 timer mente jeg selv at jeg hadde fortjent dette 🙂

Så over til i dag, jeg sitter nå nesten i sentrum av Tidaholm i Sverige hvor jeg skal sykle et 6 dagers etapperitt som heter U6, første starten er i morgen, en kort prolog. Formen min veldig langt unna, men helt klart på vei oppover.

Syklet i dag gjennom både prolog og tempoetappen som venter fredag. her med senior og junior gutta :)

Syklet i dag gjennom både prolog og tempoetappen som venter fredag. her med senior og junior gutta 🙂 Tøff gjeng som forhåpentligvis er klare til kamp, jeg er super spent å håper på formstigning frem mot tempoen 🙂 Fort skal det gå med disse brillene fra Spy+

Dette er hva som gjelder i morgen, en god kopp kaffe, UnTapped Maple, rask hjem, rask drakt :) Krysser fingrene for at kroppen svarer godt på hardkjøret de neste dagene:)

Dette er hva som gjelder i morgen, en god kopp kaffe, UnTapped Maple, rask hjem, rask drakt 🙂 Krysser fingrene for at kroppen svarer godt på hardkjøret de neste dagene:)

Avslutter dette innlegget med å gratulere Odd med proff-kontrakt! Meget fortjent. Må også gratulere resten av Joker gutta med fantastisk sykling under NM! Håper også Skaarseth får sine resultater utover :) Lykke til videre...

Avslutter dette innlegget med å gratulere Odd med proff-kontrakt! Meget fortjent. Må også gratulere resten av Joker gutta med fantastisk sykling under NM! Håper også Skaarseth får sine resultater utover 🙂 Lykke til videre…

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)

 

 

 

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: