NM-Tempo 2015 ble en katastrofe og fellesstarten i fare…

Hallo bloggen, beklager meget sent innlegg…. Men pga nettverk som har vært ikke eksisterende de 2 siste dagene har bilder/filer osv vært umulige å få over på data!

Men nå er vi her, dessverre ikke fått tak i noen bilder fra tempoen, men det er vel kanskje like greit….

Jeg hadde på torsdag min tyngste dag så langt på sykkel, da mener jeg ikke pga kroppsvekt men sykdom.
Jeg har holdt fokus på å gjøre så gode treningsøkter og konkurranser som mulig mens jeg har vært her på Lillehammer så langt under NM-uken, men hver dag følt at alt har vært tungt når jeg har begynt å tråkke litt ekstra watt ned i pedalene.

Etter 5-6 km på tempoen så det bare stopp i kroppen, det var null trøkk, følte meg bare tom for krefter. Utrolig tøft mentalt, jeg syklet gjennom tempoen for å fullføre men verden kollapset litt der jeg måtte grave dypt bare for å komme i mål…

Filen for NM tempoen på Strava ligger her, uten watt men den var ca 340 i snitt: NM tempo Strava

Dagen etter NM-tempoen samlet vi en sosial gjeng med kaffe tørste syklister:) Denne stoppen var kvalitetslengde på...

Dagen etter NM-tempoen samlet vi en sosial gjeng med kaffetørste syklister:) Denne stoppen var kvalitetslengde på…

Jeg fikk også trøste kaffe av postkaffe.no etter tempoen så kommer meg gjennom motgangen.

Jeg fikk også trøstekaffe av Postkaffe.no etter tempoen så kommer meg gjennom motgangen.

I går, altså fredag var jeg, Simen og Ørjan å så på NM-Gateritt på Gjøvik. Der var det høy fart og god stemning, det var det også ved Mjøsas bredder der vi mikset og trikset frem denne middagen:

Helt ok+ å nyte dette på en varm sommer kveld!

Helt ok+ å nyte dette på en varm sommer kveld!

Så over til dagen i dag lørdag, nå sitter jeg i leiligheten vi har her i Lillehammer. i dag tidlig sto jeg opp ekstra tidlig for å få men en litt lengre treningsøkt før Simen skulle joine.

Siden kroppen føles elendig om dagen fant jeg ut at det var en god ide å sykle rett oppover...underveis var det tungt, men det glemmer man fort når man ser dette underveis :)

Siden kroppen føles elendig om dagen fant jeg ut at det var en god ide å sykle rett oppover…underveis var det tungt, men det glemmer man fort når man ser dette mot toppen 🙂

Etter ca 2 timer alene plukket jeg opp denne duden, da fikk vi satt i gang mini rulla langs Mjøsa :)

Etter ca 2 timer alene plukket jeg opp denne duden, da fikk vi satt i gang mini rulla langs Mjøsa 🙂

Uten tvil god stemning under dagens mosjonstur...!!! Sol og medvind i alle retninger :)

Uten tvil god stemning under dagens mosjonstur…!!! Sol og medvind i alle retninger 🙂

Dagens økt finner du også her på Strava: Mosjonstur Strava

Dessverre for meg har det seg slik at kroppen min ikke er slik som den skal pga viruset, det henger godt i, så sånn det ser ut nå stiller jeg nok ikke på start under morgendagens NM fellesstart. Det er utrolig tungt men en eller annen gang kommer det jo litt motgang. Veldig små muligheter for at jeg starter, hvis jeg gjør det vet jeg at kroppen ikke funker optimalt så det blir som en hardøkt inn mot U6.

Sist jeg tuslet rundt her var det veldig kaldt, 80% av konkurrentene mine var ikke født enda og det var litt flere folk. Men selv om det er lenge siden OL i 1994 vet folk å lage god stemning.

Sist jeg tuslet rundt her var det veldig kaldt, 80% av konkurrentene mine var ikke født enda og det var litt flere folk. Men selv om det er lenge siden OL i 1994 vet folk å lage god stemning her i Lillehammer 🙂

Er du i nærheten anbefales du herved til å ta turen til byen i morgen, da braker siste NM øvelse i gang, målgang vil være midt i byen. Både kvinner og menn senior skal lide seg gjennom en tøff/kupert løype, mer info finner du her: http://sykkelnm2015.com

Jeg har trøstet meg med dette i dag, får man ikke syklet fort kan man alltid lete etter ekstra watt i bunn av kaffekopper og helle i seg UnTapped samtidig som man titter på damene gjennom noen kule Spy+ briller

Jeg har trøstet meg med dette i dag, får man ikke syklet fort kan man alltid lete etter ekstra watt i bunn av kaffekopper og helle i seg UnTapped samtidig som man titter på damene gjennom noen kule Spy+ briller

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: