Bli med inn i feltet å jakten på brudd i Norges Cupen i Bergen.!

Hallo alle lesere, først og fremst takk til alle tilbakemeldinger etter intervjuet på TV2. Klarte dessverre ikke å komme meg avgårde i brudd men jeg ga alt jeg kunne i helgens NC avslutning i Bergen.

For de som tror det er enkelt å komme i brudd, tro om igjen! etter 1 time med støting måtte jeg gi tapt å finne min plass i feltet i en knalltøff og regntung løype i Åsane.!

For de som tror det er enkelt å komme i brudd, tro om igjen! etter 1 time med støting måtte jeg gi tapt å finne min plass i feltet i en knalltøff og regntung løype i Åsane.! Foto: Hans-Kristian Jacobsen

Vi skulle etter planen sykle 160km, jeg var svært aktiv de første rundene å var med på det meste av bruddforsøk. Dessverre for meg var jeg ikke god nok når feltet splittet seg i jakt på en større gruppe, jeg prøvde sammen med et par ryttere å ta opp jakten men jeg var dessverre relativt sliten/hammern! Dette i kombinasjon med at holdningen til enkelte klubb ryttere i Norge er ræva gjorde at vi ikke hadde sjans til å hente igjen gruppen foran.

Man blir ikke bedre av å ikke ta sjansen…det er lov å ha litt vondt å ikke bare ligge på hjul:)

Men uansett, jeg personlig var ikke god nok eller rå nok i hodet til å henge med de beste når de gikk! Heldigvis for meg fikk jeg dunket på i 140km i friskt regnvær. Ble altså tatt ut 2 små runder før mål, flaut og bittert men lover å slå hardt tilbake. Viste i Roserittet at jeg har mye å bidra med i front av feltet.

Strava-filen fra NC Bergen finner dere her: NC Bergen Strava

Her har dere GoPro video fra helgens NC i Bergen, håper dere liker den like godt som den fra Roserittet, fått mange kule tilbakemeldinger! Gøy å kunne gi dere et innblikk i hvordan det er i feltet med Norgeseliten.

Så for dere som ikke fikk med seg intervjuet av meg på TV2 under sykkelkveld kan se det her, intervjuet er 20min ut i programmet, men jeg vil anbefale deg å se hele! Så får du oppdatert deg på hva som rører seg rundt om kring i sykkel Norge.

 

Det var det for denne gang, i disse dager nyter jeg gode treningsøkter med syklistene i Bergen! Et innblikk i miljøet her blandt proffene får du lese i neste innlegg her på siden.

Er det noe du som leser lurer på eller har lyst til å lese om er det bare å si ifra så fikser jeg det meste.!

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: