Topp 20 i Roserittet og Video fra innsiden av feltet.!

Hallo alle lesere, lenge siden sist men nå kommer en godbit:)

Siden sist har det meste gått i trening å fokus inn mot Roserittet som var i helgen.

Sånn kan jeg like at frokosten ser ut! Kvalitet der altså :)

Sånn kan jeg like at frokosten ser ut! Kvalitet der altså 🙂

For de som kjenner til Roserittet vet dere hva Gregers og Hvarnes betyr, 2 flotte bakker som presser frem melkesyre hos de fleste, heldigvis skulle vi får en 11km tempo på etappe 1 som oppvarming på fredagen!

Den gikk mildt sakt ræva for min del, jeg var litt ufokusert samtidig som jeg åpnet litt for tøft, klarte derfor ikke å pushe skikkelig i de lette partiene å da flyr tiden avgårde veldig fort….

Strava fil fra tempoen finner dere her: Roserittet stage 1

Så var det klart for lørdagens etappe, da var det på tide å fylle opp med nye riskaker! Lurer du på hvordan jeg lager disse kan du sjekke dette innlegget: Riskaker fra Team Sky

Så var det klart for lørdagens etappe, da var det på tide å fylle opp med nye riskaker! Lurer du på hvordan jeg lager disse kan du sjekke dette innlegget: Riskaker fra Team Sky

Lørdag: 2 etappe, 171 km å nesten 3000høydemeter i vente, i kombinasjon med utrolig mye regn og vind skulle dette bli noen tøffe timer på sykkelen. Etter Hvarnes første gang var jeg overrasket over at jeg satt i hovedfeltet, følte meg tung i kroppen men hodet mitt er alltid innstilt på angrep! Så når min gode venn Elias fikk en liten luke støtet jeg meg opp og forbi! Han ble med på kjøret å vi fikk etterhvert besøk av Filip Eidsheim.

Etter noen km i motvind kom en liten gruppe med ryttere fra Fixit.no, Coop, Frøy og Hero opp! Vi samarbeidet bra å fikk raskt en stor luke på feltet. Dette bruddet skulle vise seg at holdt helt til mål. MEN dessverre for meg fikk jeg en punktering noen mil før Hvarnes 2 gang, å hvor var servicebilene?? Jeg sto i grøftekanten i over 3 minutter før hovedfeltet å servicebilen kom opp, helt latterlig å utrolig kjedelig for meg!

Men fikk endelig nytt bakhjul, kom meg opp i feltet å begynte å støte, klarte dessverre ikke å henge med de beste opp Hvarnes men her var det store luker mellom gruppene. Inn mot Gregers-veggen ble gruppen jeg satt i uttynnet, å inn mot mål var vi kun 5-6stk! Jeg trillet til mål rundt topp 20 noe jeg er ekstremt fornøyd med. Selvfølgelig skulle jeg gjere sittet i bruddet så lenge det hadde gått men alt i alt meget fornøyd.

Strava fil fra etappe 2 finner dere her: Roserittet stage 2

Søndag: Her følte jeg meg utslitt og elendig fra start til mål…prøvde meg med et tullet angrep halvveis ca, men uten noe særlig trøkk…Jeg måtte slitte tetgruppen opp siste bakke å kom i mål drøye 30 sekunder etter vinneren, men jeg klatret opp til 19 plass sammenlagt, hvem skulle tro det før helgen når man så løypene…Jeg er utrolig fornøyd med helgen! Endelig litt resultat i ritt som virkelig teller.

Strava fil fra etappe 2 finner dere her: Roserittet stage 3

Så har jeg lenge lovet video fra ritt, under helgens Roseritt tråkket jeg rundt med GoPro, her får dere se deler av velt, brudd, angrep osv osv:) Håper dere liker denne videoen:

Nå sitter jeg i bergen, her trener jeg frem til NC avslutningen som er til helgen! Der står 20km tempo og en knalltøff rundløype på søndagen. Der vil det også bli filmet fra sykkelen så følg med videre.

Er det noe dere lurer på er det bare å kommentere under her eller sende en melding på Facebook, Snap, twitter osv..

På gjensyn 🙂

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: