Playboy-livet satt på vent og klar for UCI-ritt

Hallo bloggen ❤

Sist jeg var i Norge holdt jeg ut i 4 døgn før jeg hoppet på flyet til Mallorca igjen, denne gangen blir jeg litt lengre.!

Siden sist blogg oppdatering har jeg vært tilbake på Mallorca (mitt hjem) for kvalitetstrening med mine lagkamerater i Varanger, nærmere bestemt Wilmann og Odin.

Her dunker vi timer i den spanske fjellheimen.

Her dunker Odin og Wilmann i front oppe i den spanske fjellheimen.

Denne gangen bodde jeg i en leilighet i Palma, der Eli og Svein-Are Hansen holder til, disse to er drivkraften i Varanger SK å sørget for at jeg fikk god mat og et fantastisk opphold.

Siste tur på Mallorca ble av det harde slaget, men fikk bekreftet at all kaffestoppingen og kakespisingen i vinter har gitt resultater.

Siste tur på Mallorca ble av det harde slaget, men fikk bekreftet at all kaffestoppingen og kakespisingen i vinter har gitt resultater.

Vel hjemme i Norge ble jeg møtt av dette finværet, selv om temperaturen kunne vært en smule bedre klaget jeg ikke før det hadde gått 48 timer...

Vel hjemme i Norge ble jeg møtt av dette finværet, selv om temperaturen kunne vært en smule bedre klaget jeg ikke før det hadde gått 48 timer…

I helgen som var sto tempo og årets første Norges Cup på programmet, noe jeg hadde sett frem til lenge.!

I år som tidligere år er det ikke utstyret det skal stå på. Denne temposykkelen fikk meg raskere enn noen gang gjennom årets første tempo. Var en helt ok gjennomført , men resultatmessig helt ræva! Tror jeg ble nr 23.

I år som tidligere år er det ikke utstyret det skal stå på. Denne temposykkelen fikk meg raskere enn noen gang gjennom årets første tempo. Var en helt ok gjennomført , men resultatmessig helt ræva! Tror jeg ble nr 23.

Så var det endelig klart for NC, med en kupert løype i Skien som alltid skiller og sprenger feltet godt ettersom løpet utvikler seg. Jeg var utrolig urutinert å havnet bak en velt på første runde sammen med ca 15-20 stk. Å når kun 3-4 ønsker å sykle for å komme seg opp igjen til feltet bruker man unødvendig mye krefter på å komme seg opp igjen…jeg syns personlig synd på ryttere som surrer rundt i ritt uten å tørre å bidra når man havner bakpå…ta dere sammen ❤

Heldigvis kom vi oss opp til feltet, jeg jobbet meg relativt raskt fremover til fronten å angrep, fikk med meg Halvor fra Rye og ble etter hvert slått sammen med det som skulle bli vinner-bruddet. Dessverre for meg tålte ikke mine solbrune Mallorca-bein min aggressive kjørestil å med 53km igjen sa kroppen stopp..jeg måtte slippe tetgruppen, neste gruppe og etter å ha hjulpet min lagkamerat Odin først inn i bakken takken jeg for meg. I regn og snø trillet jeg over målstreken å valgte å stå av med 2 runder igjen.

Etter å ha tilbrakt vinteren på Mallorca var det godt å kunne komme hjem til dette nydelige været i Skien :)

Det var gøy så lenge det varte å jeg viser at jeg har tatt store nok steg til å kjempe i toppen på gode dager! Noe flaut var det å måtte stå av, men tar med meg det positivet, jeg prøvde i hvertfall! Fikk laget litt show før det ble natta….

Nå gjennomføres noen gode kvalitetsøkter i Kongsvinger området før neste helgs UCI ritt.

Nå gjennomføres noen gode kvalitetsøkter i Kongsvinger området før neste helgs UCI 1.2 ritt.

Den 7 og 8 mai skal jeg sammen med 4 andre ryttere sykle for laget Region Nord i Sundvolden og Ringerike Grand Prix som har UCI cat 1.2! Det blir gøy å matche seg mot flere av verdens beste Continental-ryttere, jeg skal gjøre mitt beste for å vise meg/laget frem og med et budsjett på over 3½  rein kan jeg garantere show fra Finnmarks-rytterne:)

Frem mot rittet har jeg også fått kaffe fra www.postkaffe.no så oppladningen bør bli 100% perfekt.!

Frem mot rittet har jeg også fått litt kvalitetskaffe. Skaff deg det du også på www.postkaffe.no så hverdagen blir 100% perfekt.!

Som overskriften sier er også playboy-livet satt på ventet, etter at jeg under et intervju med TV2 (Intervjuet finner du her: TV2 Intervju) måtte svare på Tinder og playboy-image relaterte spørsmål har jeg nå kommet til et punkt der Tinder har blitt slettet rett før antall match nådde Strava-followers nivå.

Når jeg byttet klubb til Varanger SK som holder til oppe i Finnmark valgte jeg som med alt annet jeg gjør å gjøre det 100%, jeg har i denne anledningen gått til anskaffelse av kjæreste fra Alta. (#SorryNotSorry ladies, jeg er opptatt) Kjærlighet er jo tross alt super viktig når man er sykkelnorges beste rosablogger ❤

Hun heter Martine Hoaas, er ca en million ganger bedre trent enn meg. Felles interesser er kaker, Ben & Jerry´s og dårlig humor. Hun skal delta i Norseman og VM i Australia i 2016, vi snakker da altså om slik Triathlon greier :O

Følg henne gjerne på disse sidene:

Det var det jeg hadde for denne gang, jeg vil også oppfordre alle til å følge med på Landevei.no utover! Alltid mye bra om nasjonal og internasjonal sykkelsport.

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: