Årets første seier kom på tempo

Ja, skal slenge inn noen korte ord om dagens ritt, har hatt mye mengde trening i det siste og følt meg i veldig god form men uten særlig fart i bena var ikke håp om god tid så aktuelt, men seier ville jeg ha.

Serier ble det også for å ha fått sekundering underveis på at jeg ledet med 8sek og så 18 mot slutten var bena knall gode. at jeg tok igjen 2 stk foran meg på en 10km tempo ga også insiprasjon og selvtillit underveis noe som førte til at jeg klokket inn på 12.56 noe som er personlig rekord da den gamle var på 13.27 for noe uker siden, så fikk vel noe rundt 46km/t i snitt for de som skjønner mer når de hører det. Dette gir meg gode svar på at treningen uten trener fungerer å det jeg selv gjør er riktig og håper det blir enda litt bedre inn mot NM:) Godt å knuse alle skikkelig:) litt liten pokal men veldig fornøyd ellers, skal legge ut resultat liste når den kommer.

Takk for meg.

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: