Årets 2 seier og snart NM

Da er en ny uke ferdig og etter tirsdagens tempo seier på ulven tempoen sto Askøy sykkelfestival for tur. Burde nok egentlig vært å kjørt NC slik som formen har vist seg å være men fått god tempo trening og ikke minst selvtillit inn mot NM tempoen som er rett rundt gjørne:)

Lørdagen i går startet med en bakketempo der jeg nok desverre holdt igjen litt for mye og fokuserte mer mot tempoen senere på dagen. Men kjørte 10sek raskere enn i fjor så fornøyd, fikk også en sykkeltur på 2 timer før neste tempo for å få inn litt mengde også. Tempoen var 10 km og veldig kupert med 2-3 seige bakker og som om dette ikke var nok blåste det noe skikkelig helt ytterst på askøy, dette førte til at tiden ikke ble så bra i kupert og forblåst løype men kom i mål noe ustødig med 1080 forhjul på 13.20 så bra tid, i min klasse var neste man på listen 47sekunder bak og totalt vær den nærmeste på listen 20 sekunder bak så godt å vinne med god margin.

så var det dagen i dag der det skulle gjøres en runde på litt over 1 mil med 2 km stigning opp til mål på hver runde pluss en ganske lik bakke midt i runden, dette er jo ikke mitt område så viste det kom til å bli tungt.

Støtet fra start og gjorde feltet litt mindre før jeg støtet igjen opp mot mål og fikk laget en liten gruppe, her skilte det seg etter hvert ut og 3 stk kom ifra uten at jeg klarte å svare da bena var drit dårlige sånn helt pluttselig. Merket nok mye mengde trening og 2 hard ritt dagen før men trillet i mål sammen med 2 andre ikke veldig langt bak vinneren, lot også de i gruppen trille over mål først da 4plass ikke var så viktig, kanskje litt dumt men med temposeier i går samtidig som jeg trillet i mål med 2 mann i sammendraget vant jeg også askøy sykkelfestival sammenlagt.

Så alt i alt er jeg veldig fornøyd, neste uke blir det endel mengde i starten av uken før det blir tempo sykkel fokus inn mot NM og ikke minst samle overskudd.

Avslutter med bilder av Premiene etter Ulven tempoen tirsdag, Askøy tempoen i går og hvordan jeg feirer:

Askøy Tempo Pokal

Ulven Tempo Premie

Pasta feiring tar helt av

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: