Første samling og Afrika tur

Hei igjen!
Første samling med laget unnagjort i en feil!

Dro på samling fredag, vi hadde en løpetur sammen før sosialkveld.
Tidlig neste morgen, altså Lørdag trente vi løping 1 time før frokost før jeg ble kjørt hjem. Her pakket jeg ut av kofferten og ned igjen fikk meg noen timer søvn før jeg satte meg på flyet til Afrika.

ååååå vips så er jeg her, altå Addis Abeba i Etiopia (Afrika) Her besøker jeg min mor som jobber her nede på den Norske ambasaden.

Første fulle dag var i dag så den har kun gått med på å planelgge resten av oppholdet.

Byen ligger på flotte 2300m over havet så vi må dra nytte av dette høydeoppholdet i forhold til trening og pre season starten.
Det betyr at treningen vil skje i form av tennis, golf, løping, svømming og vekter. Oppholdet er kun til neste tirsdag så den enorme mengden med mengde trening blir det nok lite av, tar ikke sjangsen på å trene for hardt her i høyden etter fri mnd i oktober.

Mer har jeg ikke å si, er litt gøy at de har internett som er godt nok til oppdateringer osv men bilder får jeg legge ut senere!

Det var alt for denne gang, skal trene/kose meg en uke her i Afrika før jeg setter kursen hjem der hard treningen virkelig starter med noen gode uker hjemme før jeg flyr til spania for noen mil på sykkel:D

Følg med videre for vide, bilder og videre oppdteringer på sykkelfronten:)

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: