Knebøy fra helvete

Som mange har nevt…ja bestemor og bestefaren deres tar sikkert med i knebøy hvis de tar 1 rep…..

Men føler jeg må forklare litt, hver tirsdag og torsdag trener vi i Team Fana styrke på kvelden, her tar vi knebøy.

Dette vi litt forskjellig avhengi av nivå, alder osv. Her er slik jeg gjorde det i dag… Knebøy med 25kilo 200rep x 2 og 30kilo 250rep x 1…det er VELDIG tungt å ta 200-250knebøy skal jeg si det å hvis besteforeldrene deres klarer det tar jeg av meg hatten for dem..for vi sliter når vi gjør det..

Ps. vil bare informere alle chicks under 30 og over 19 som leser dette om at vi gutta som tar disse knebøy øvelsene får en fantastisk fin rumpe så ikke nøl med å ta kontakt, mye kjekke syklister på laget…kan lokke med meg selv, Ole, Espen og  Simen…Ta kontakt for mer info

Ellers i styrkeøkten tar jeg litt benkpress (kun med stangen) litt triseps eller hvordan det skrives, planken med 10 kilo på ryggen i 1min x 3 eller i slynge, div mage øvelser og side.

Litt mer fotvekter, leggmuskler, hamstringen, amrhevninger osv.

Er det noe mer dere lurer på så er det bare å spørre, eller vente på at det kommer flere videoer/bilder/innlegg ang trening:)

Takk for meg og god natt ❤

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: