Avreise NM

Da er det klart for NM 2013, først litt om den siste tiden siden det er lenge siden sist innlegg.

NC bergen var for en drøy uke siden, «hjemmebane» er alltid viktig, derfor skulle det presteres! Vel jeg presterte å bli syk 3 dager i forkant av rittet noe som satte en god stopper for kjøring der! Stilte til start men sto av etter første runde, slet en ukes tid med pusten men den ble bedre å bedre for hver dag som gikk. Kjørte Ulven tempoen, en tempo jeg vant i fjor, syklet dårlig i år, kom på 2 plass 1 sek bak vinneren med uoffesiell tidtakning. Tiden fra i fjor var også mye bedre, på onsdag stilte jeg på Åsana lagtempo i en veldig kupert løype, jeg presset på nedover mens Ole og Roger var sterkere enn meg oppover, slet endel med pusten underveis men vi vant! Gjennomkjøringen trengte jeg med tanke på NM, så fulgte noen dager med mengde før jeg testet kroppen med en siste hardøkt i går og endelig stemte det. Fikk de svarene jeg ville ha, nå samler jeg overskudd til NM.

Der skjer følgende:

Tirsdag: NM lagtempo, der stiller jeg på startstreken med Ole og David

Torsdag: NM tempo, dette er den individuelle tempoen, her håper jeg på en topp 20 plassering.

Søndag: NM fellesstart, den store dagen alle gleder seg til…håper å kunne være med å lage stemning underveis i rittet.

Onsdag har jeg fridag, da blir det rolig trening, jeg har ikke meldt meg på gaterittet så får 2 dager fri mellom tempoen og fellesstarten, disse vil bli brukt til rolig trening og restitusjon.

Følg med videre her på siden for oppdateringer under NM uken.

 

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: