NC Sandnes og nye bruddforsøk

Da var noen nye uker gått, dagene går like fort som bladene på trærne forsvinner! Hehe den fant jeg på helt av meg selv altså…nesten litt lyrisk eller noe..!!

Men ja NC Sandnes med tilhørende ranking ritt er unnagjort med blandet hell for min del.

Rankingrittet gikk heller dårlig, jeg var passiv i feltet noen som ikke er særlig lurt på åpne veier med fare for vind kombinert med kjørekåte østerhus og fixit ryttere i front.
Det gikk som det måtte gå da det smalt opp en slak stigning med side/medvind, feltet prakk i ca 5,7 deler med meg i bakre del.

Tråkket det jeg maktet av watt i noen runder før jeg til slutt valgte å spare kreftene til neste dags NC!
Utrolig skuffende men jeg bør jo ha lært at man ikke skal sitte så langt bak i feltet.

Bilde fra rankingrittet utenfor Sandnes, var gøy med et lite grusparti. Håper det blir mer av dette i årene som kommer.

Bilde fra rankingrittet utenfor Sandnes, var gøy med et lite grusparti. Håper det blir mer av dette i årene som kommer.

Så var jeg klar for årets siste NC eller det vil si nesten klar, først måtte jeg…

Ta en aldri så liten dobbel espresso etterfulgt av en enkel

Ta en aldri så liten dobbel espresso etterfulgt av en enkel

Så en liten matbit på startstreken med the one and only Sivert som selskap, hyggelig fyr som jeg har trent med og kjent så lenge jeg har vært syklist.

Så en liten matbit på startstreken med the one and only Sivert som selskap, hyggelig fyr som jeg har trent med og kjent så lenge jeg har vært syklist.

Da var jeg klar, kom meg raskt frem i front av feltet under master klok av rittet dagen i forveien. Var ganske klar på å gå offensivt til verks slik jeg liker å gjøre.

I jeg var aktiv helt fra start, ja tro det eller ei melder var faktisk jeg som startet med et aldri så lite rykk.
Var ellers svært aktiv på første runde å var med på nesten alt som gikk, feltet ble også splittet midt på ved en anledning etter en velt, godt å sitte langt fremme når slikt skjer.

Så ved passering mål, inn i langesonen opp en bakke tok jeg fart bakfra og klinket til, det holdt i ca 3 sek så ble hele feltet stoppet pga fødene kvinne og litt for offensiv ambulanse sjåfør!

Det hadde seg slik at det ikke bare var fødselen sol kom brått på men også noen biler ettersom det ble frontkollisjon med ambulansen midt i løypen!

Så satt vi der da i ca 1 time og 45 min før Fredrik Willman syns alle var for seriøse siden vi ville vente på start, herlig/ærlig type denne karen altså.

Så etter 2 timer ble vi startet igjen, med kun 3 runder igjen pga noe forkortet ritt.
Det ble satt høy fart å de fleste bruddforsøk både med og uten meg ble hentet nesten med en eneste gang.

Jeg følte meg som sikkert 90% av gjengen i feltet sterk pga den lange pausen så jeg prøvde å komme avgårde/vise meg litt frem i front.

På nest siste runde klinket jeg skikkelig til på kontra av et annet forsøk, får raskt en stor luke og med på kjøpe gir som bokstavlig talt tar helt av.

Ut på siste runden hopper giret mye og kjedet faller ved et par anledninger av, jeg prøver å skru litt her og der samtidig som jeg prøver å plassere meg for spurten.

Dette går helt fint til siste kneik da kjedet igjen hopper av å der etter havner jeg litt bak i feltet, prøver å komme meg frem men var langt fra sterk nok ned mot sentrum og spurten, for sikkerhets skyld faller kjedet av igjen på oppløpet.

Svaret på gir problemet var 4 bøyde ledd i kjedet, men det hindret ikke meg i å sitte igjen med en god følelse etter siste NC.

Jeg fikk bevist for meg selv at på gode dager er jeg med og med en god vintersesongen med kvalitet på treningen er jeg sikker på at de små stegene jeg tar fører til at jeg stiller sterkt foran 2015 sesongen.

 

Litt skuffet, litt fornøyd og sliten kom jeg i mål i NC

Litt skuffet, litt fornøyd og sliten kom jeg i mål i NC

Så har jeg også støtet meg gjennom Ronde Van Vestkant, ble nr 19 på bakketempoen og på fellesstarter var målet å få en hard økt, satte fart på rittet med å gå i brudd de 2 første rundene, var med på støting osv de neste 5 men på 7 runden kom hammeren i en veldig kupert løpe.

Trillet i mål som nr 19 drøye 3 min bak vinneren i en løype som glimtet til med 1400 høydemeter på 80km, det ble en skikkelig god økt:) Har desverre ingen bilder fra Ronde Van Vestkant men kan si at det var et godt arrangement.

Må legge ved et bilde som hyllest til Thor Hushovd, han har betydd mye for at jeg begynte med sykling. At stor idrettsperson.

Må legge ved et bilde som hyllest til Thor Hushovd, han har betydd mye for at jeg begynte med sykling. At stor idrettsperson.

Så over til 2 andre som har hatt mye å si for min sykling i bergen, gratulerer med seier i NC Sandnes og NC sammenlagt Filip Eidsheim, vel fortjent etter mye skader, du viser hvor mye vilje du har når du kommer tilbake gang på gang. Så takk til Stian Remme, alle snakket om deg i bergen når jeg begynte å sykle tilbake i 2010 for bergen ck, takk for alle fine treningsturer og lykke til med livet etter sykling. Det var en ære å sykle i samme felt som deg i ditt siste NC.

Så over til 2 andre som har hatt mye å si for min sykling i bergen, gratulerer med seier i NC Sandnes og NC sammenlagt Filip Eidsheim, vel fortjent etter mye skader, du viser hvor mye vilje du har når du kommer tilbake gang på gang.
Så takk til Stian Remme, alle snakket om deg i bergen når jeg begynte å sykle tilbake i 2010 for bergen ck, takk for alle fine treningsturer og lykke til med livet etter sykling. Det var en ære å sykle i samme felt som deg i ditt siste NC.

 

Så må jeg takke postkaffe for denne reise kit pakken, nå kan livet på reise og div hotell bli lettere å takle da jeg alltid har tilgang på kvalitetskaffe. Selvfølgelig fra min kaptein Sabeltann kopp:)

Så må jeg takke postkaffe for denne reise kit pakken, nå kan livet på reise og div hotell bli lettere å takle da jeg alltid har tilgang på kvalitetskaffe. Selvfølgelig fra min kaptein Sabeltann kopp:)

Sesongens siste hviledag ble brukt til kaffe, kake, bok, blogg, rydding og U23 VM på tv:) Takk og gratulerer til Anders Vangstad for underholdning/spenning på hviledagen, han syklet inn til 7 plass på U23 VM Tempoen

Sesongens siste hviledag ble brukt til kaffe, kake, bok, blogg, rydding og U23 VM på tv:) Takk og gratulerer til Anders Vangstad for underholdning/spenning på hviledagen, han syklet inn til 7 plass på U23 VM Tempoen

Har også fått med 4 nye venner som jeg møtte på kino her en dag, trivelig gjeng som alltid går stilfult kledd

Nei dette er ikke et lagbilde av meg sammen med mitt nye lag for 2015 sesongen, men 4 nye kompiser jeg møtte på kino i sandvika denne uken. Vi har til felles at vi liker stlfulle klær

Nå som folk tar frem CX syklene sine kan jo folk også vurdere Fatbike for høst og vintersesongen, les mer om dette ved å trykke på denne beskjedene linken: Fatbike #FettErFart

For de som skal delta på div terreng/CX ritt fremover trenger dere energi, mange muligheter til å skaffe seg det ved på klikke på en av disse linkene:

Også mange gode tilbud på hjulsett osv hos Unaas, ring de hvis dere lurer på noe eller sving innom dem hvis du er i nærheten av maridalen, butikken ligger så strategisk godt plassert i starten av maridalen at selv Alexander den store ville vært stolt.

 

Klikk også innom Velonode for litt ekstra sykkelkrydder i hverdagen: Velonode

Følg sesongen inspurten på div andre steder ved å klikke på linkene under her:

 

Jeg selger osv div sykler og sykkelutstyr nå som sesongen nærmer seg slutten, klikk inn på linkene for å ta en titt, del de gjerne rundt om kring til venner og kjente som kan være interessert , på forhånd takk takk:

Så vil jeg gjerne ha noen bilder fra Sandnes og Ronde Van Vestkant hvis noen har dette eller vet om noen som har kan de gjerne ta kontakt med meg, takk takk:)

 

Da gjenstår det bare å takke for meg:)

Grazie per ora e arrivederci

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: