Nytt lag i 2015? og takk for alt bergen…

Mange sender meg melding å lurer på når neste innlegg kommer så her kommer det. Det har også vært stor pågang av folk som vil vite hva slags klubb/lag jeg skal sykle for under 2015 sesongen så jeg kan nå endelig avsløre det her og nå, at det vet jeg ikke enda.
Tihi:)

Men nå over til resten av dritten jeg har valgt å skive denne ganger, vær så god kjære lesere/fans:

Er det et innlegg du bør lese på denne bloggen vil jeg tro du har valgt riktig ved å lese dette, mange vil nok reagere på innholdet i starten men dette innlegget er omrent som Halvdan Sivertsen sine sanger. Det kan virke litt håpløst å negativt i starten, men hvis du leser hele vil du se at det blir positivt og ender godt mot slutten:)

bergen by, som jeg av prinsipp nekter å skrive med stor b er viden kjent i Norge.
Byen består som de fleste andre byer rundt om kring i Norge av mange bygninger med masse folk. I denne byen bor det som Ylvis så fint synger når de beskriver en brannsuporter: drita fulle aper med skarre-r, de er høylytte å utrolig stolt av trehusene nede ved vannkanten som har for vane å brenne ned med jevne mellomrom.

De er også utrolig stolte av sine 7 fjell som omkranser denne idylliske byen, vel uvitene om at dette er menneskelagde steinrøser bygget av folk på andre siden av fjellet for å holde bergenserene langt unna og avsperret fra resten av landet.

bergen har også flere ting å være «stolte» av, hvem glemmer vel ikke skipet som kom til byen i 1349 med svartedauen, det positivet med svartedauen var at du på den tiden mest sannsynelig var så godt som død hvis du fikk det. Nå til dags torturerer bergens innbygere tilreisene turister og studenter med det godt kjente buekorpset. Allerede 18 mai begynner de små tullingene med skarptrommer å øve på melodien de skal spille 17 mai 1 år etter.

Utsikt fra Fløyen

Utsikt fra Fløyen

Byen har også et eget fotball lag som består av det samme materiellet som bryggen er bygget på, nemlig søppel. Å i likhet med bryggen er laget brann i ferd med å synke rett ned i bunn.

Det som også er gøy er at hvis du spør en såkalt bergenser som er så utrolig stolt av bergen by hvor han er fra, så er sjangsen utrolig stor for at svaret blir: «Eg e ikkje fra bææærrrgen» for det har seg nemlig slik at iløpet av mine nå mange år i bergen by aldri har møtt en som faktisk er fra bergen. De er som regel striler hele gjengen, altså folk som bor på de forskjellige øyene/plassene uten for bergen.

Sånn, nå som jeg antageligvis har klart å erte på meg og gjort alle «bergensere» veldig fornermet og forbannet er det på tide å skrive noe positivt.

For etter å ha plaget oss med skare-r, svartedauen og buekorps har de bestemt seg for å gjøre det godt igjen med å arrangere VM på sykkel i 2017. Så takk for det. Dere masseproduserer nå også sykkeltalenter på løpende bånd, å det er liten tvil om at VM i denne byen kommer til å bli en nydelig begivenhet. Skinner solen kan bergen også by på en utsikt som de skal få lov å være stolte av.

Så selvom jeg fortsatt ikke liker bergensere etter nesten 5 år i byen liker jeg de bergenserne som sykler, så takk for for noen fine år i en by som faktisk ikke er så værst når solen skinner:)

En takk skal også Bergen CK som tok imot en frekk, høy og storkjefta østlending i 2010, takk for at alle i klubben i alle aldre bidro til et godt fellesskap på div treningssamlinger og ritt de første årene jeg prøvde meg på landeveien.
Takk også til Fana IL som tok inn en nå aldrene klyse i sitt nye satsnings prosjekt. Takk for alle gode erfaringer innen trening jeg fikk i Fana, takk for fellesskapet og den gode stemningen som denne klubben har.

Takk til CK Sotra, Takk til Åsane CK osv osv for alle ritt i bergensområdet. Takk til alle som bidrar i miljøet som gjør at bergen spyr ut det ene talentet etter det andre.

For å unngå å glemme å takke noen er det nok lurest å ikke nevne navn, men hey… jeg gjør det alikevell.

Jeg vil gjerne takke de jeg har trent mest med gjennom de årene jeg har bodd i bergen så takk til: Kristian Ellertsen, Filip Eidsheim, Odd Christian Eiking, David L Desa, Eirik Halvorsen, Espen Halsne, Ole Andre Ausetevoll, Roger Dale, Simen Størksen, Torstein Stokkenes, Stian Remme, Sivert Broll, Henrik Sandal, Bjørnar Øverland, Ørjan Vika, Jan William Jensen, Per Kristian Bøe, Nicholas Hammersland..Osv osv for alle fine treningstimer gjennom de siste årene, jeg har garantert glemt å nevne noen, det skjer jo alltid, men det ble også for mye å nevne alle som har vært med på tur.
føler du deg glemt kan du godt si i fra så kan du redigeres inn hvis jeg føler det passende.

Så til dere som står i bak teppet, dere vet hvem dere er både store og små:) Takk for all treningsveiledning, kjøring/henting til og fra ritt! Takk til Sykkelsenteret som i alle år har gitt knall gode priser, jobb muligheter og super service, jeg kommer alltid til å handle hos dere.

 

Jeg har jo gjennom sesongen 2014 etterhvert blitt nokså kjent i miljøet, dette uten tvil på grunn av mine fantastiske prestasjoner og gode resultater på sykklsetet. Men fra alvor til spøk så har jeg etter dette http://www.landevei.no/Nyheter/Kultur/Dan intervjuet i det nå superpopulære sykkelbladet Landevei blitt nokså kjent, dette har uten tvil hjulpet meg til noen av sponsoravtalene mine denne sesongen og det har gjort at denne hjemmesiden har fått endel lesere, dette setter jeg utrolig stor pris på.

Så vil jeg gjerne takke Multipower fro sammarbeidet i 2014 sesongen å håper dette kan fortsette i 2015. Uten produktene og veiledningen fra dere ville jeg ikke hatt muligheten til å yte like bra under div ritt i år. Jeg håper også jeg har gitt noe tilbake til dere som dere er fornøyd med. Det er utrolig morsmomt å se hvor mange som faktisk sykler rundt med Multipower flasker og produkter nå på slutten av sesongen sammenlignet med starten på året. Jeg er evig takknemmelig for sammarbeidet vi har hatt denne sesongen.

Spy Optic som har gitt meg mange fantastiske sykkel og fritidsbriller, sjeldet har jeg vært så fornøyd med briller under ritt som disse. Gjennom regn, tåke, sol osv har jeg sluppet unna dugg og dritt gjennom hele sesongen. Så dette er briller jeg varmt kommer til å anbefale i mange år fremover. Uten tvil et spennende firma som liker å skille seg litt ut noe som passer meg veldig godt.

Så til G-Tex AS som litt anonymt har sneket seg inn som sponsor iløpet av sesongen og bidratt økonomisk til ritt kostnader, jeg setter utrolig stor pris på dette og det er meg en sann glede å ønske dere velkommen som første offisielle sponsor i 2015 sesongen, jeg ser frem til å fortsette sammarbeidet neste år.

Og hva skulle jeg gjort uten Unaas hjul ? Takk til Unaas for sponsing av hjulsett til sesongen 2014, både klatre hjul og høyprofil hjul har gjort jobben uten så mye som en bitteliten feil. Jeg har tråkket gjennom alle konkurranser knirkefritt på deres hjul så all ære til dere for konkuranse hjul i toppklassen.

Nå vil jeg gjerne takke de som kanskje betyr mest nemlig dere lesere/følgere. Det er utrolig morsomt å få tilbakemelding uansett om det er positivt eller nagativt. Det at folk alltid legger merke til det minste jeg gjør og at mange kommer bort til meg eller sender melding å lurer på ting er utrolig gøy. Jeg får spørsmål om autografer fra gale spanioler, italienere og fra andre land, hvem hadde trodd det. Gøy å se at en tullete fyr som meg kan få flere tusen følgere på nett.

Sist men ikke minst vil jeg takke familie og nære venner og da spesielt Mamma og Gøran for den enorme støtten jeg får hver dag, hver uke, hver mnd…dere står alltid rett bak meg med positive ord og en enorm støtte som jeg er evig takknemmelig for, jeg kan ikke få sagt hvor mye dette betyr men jeg tror dere innerst inne vet det.

Så over til dere som enda ikke følger meg på instagram, hva faen liksom? er jo sykt viktig at alle gjør dette… her er en link så kan du enkelt klikke deg inn : Instagram
Sitter du å fikler med mobilen kan du trykke inn på der å trykke følg.

Så over til videre planer, nå på fredag rømmer jeg landet igjen. Det begynner å bli kaldt noe som tilsier at jeg flytter sydover. jeg stikker i år som i fjor til Mallorca. Mer info om dette kommer neste helg da jeg har fått den bleike vinterrompa mi ned til Spania.

Avslutter dette innlegget med å vise noen bilder fra de øyeblikkene som har gjort denne sesongen så bra:

Fra en av mange treningsturer på Mallorca i vinter, et opphold jeg vil huske for alltid.

Fra en av mange treningsturer på Mallorca i vinter, et opphold jeg vil huske for alltid.

Ørjan som har tatt 90% av alle bildene jeg har delt med dere i år, en fantastisk god kompis som jeg håper å møte igjen på Mallorca og ikke minst knuse et par ganger til i FIFA

Ørjan som har tatt 90% av alle bildene jeg har delt med dere i år, en fantastisk god kompis som jeg håper å møte igjen på Mallorca og ikke minst knuse et par ganger til i FIFA

Langturene med denne gjengen ga utrolig motivasjon som fortsatt er tilstede.

Langturene med denne gjengen ga utrolig motivasjon som fortsatt er tilstede.

Gunnar og meg innser at vi er gamle og tunge når de svarte og blå SKY rytterne fløy forbi oss opp bakkene på Mallorca

Gunnar og meg innser at vi er gamle og tunge når de svarte og blå SKY rytterne fløy forbi oss opp bakkene på Mallorca

En langtur med disse 2 er å anbefale, blir alltid bra.

En langtur med disse 2 er å anbefale, blir alltid bra.

Kaffestoppene...trenger ikke si mer...

Kaffestoppene…trenger ikke si mer…

Legendarisk roligtur i Skien med broren til Thor Hushovd og Elias

Legendarisk roligtur i Skien med broren til Thor Hushovd og Elias

Rippern...

Rippern…

Slik jeg etterhvert har blitt kjent for å bli sett, i burdd... Foto:  Peter Andreas Prydz Gørbitz

Slik jeg etterhvert har blitt kjent for å bli sett, i burdd… Foto: Peter Andreas Prydz Gørbitz

Sverre Lunde Pedersen, Ole meg meg lider oss gjennom NM lagtempo foto:alan@billyeald.com

Sverre Lunde Pedersen, Ole meg meg lider oss gjennom NM lagtempo
foto:alan@billyeald.com

all naturen jeg har vært så heldig å fått sett i løpet av året.

all naturen jeg har vært så heldig å fått sett i løpet av året.

Lofoten...

Lofoten…

Kanskje den mest episke langturen i år, sett bort i fra 310km alene...

Kanskje den mest episke langturen i år, sett bort i fra 310km alene…

Tempo lidenskap og smerte

Tempo lidenskap og smerte

Meg og Filip på en av mange langturer. Er det en som kan de beste sykkelveiene i bergen så er det Filip.

Meg og Filip på en av mange langturer. Er det en som kan de beste sykkelveiene i bergen så er det Filip.

den følelsen..

den følelsen..

Seier i årets siste ritt

Seier i årets siste ritt

Kretsmester/Regionmester på tempo 4 år på rad i Hordaland.

Kretsmester/Regionmester på tempo 4 år på rad i Hordaland.

På gjennsyn:)

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: