På plass i Spania som mini kjendis

Hola bloggen, da var jeg på plass og igang med treningen på Mallorca.

Etter å ha hatt en kort prat med mamma om min fremtid på torsdag kveld, der jeg la frem min plan om å gifte meg med Sophie Elise for der etter å adoptere en gutt fra Brasil som kunne forsørge meg når han ble rik og god fotballspiller. Tolket jeg reaksjonen hennes dithen at hun ikke delte min etusiasme for denne ideen. Men å reise til Mallorca derimot er noe hun støttet så da ble det slik.

Så fredag den 31 Oktober dro jeg som en Leif Juster versjon av Espen Askeladd fra Norge å ut i den store verden i jakt på nye eventyr.
Vel fremme på øyen Mallorca ble jeg plukket opp av 2 stk innfødte, nærmere bestemt han jeg leier hos og kompisen hans.

De viste meg gladlig rundt i den lille landsbyen jeg nå er bosatt i, den går under navnet Loret.
Er man sånn gjennomsnittlig god til å gå bruker man ca 2-3min på å spasere gjennom byen, den er liten men idyllisk plassert relativt midt på øyen.

Slik ser landsbyen ut fra litt avstand

Slik ser landsbyen ut fra litt avstand

Her er det bosatt ca 900 personer etter hva jeg kan forstå, landsbyen har 3 cafe´er plassert innenfor en radius på 100 meter samt en lokal baker, postkontor, frisør, 2 banker og en koselig lokal matbutikk som består av 50% alkoholutsalg.

Det er morsomt å kunne bo litt mer lokalt, da får man litt mer av den lokale kulturen litt tettere på seg.

Noe jeg raskt la merke til her nede i litt varmere klima er at de har mange dyrearter som vi ikke ser hjemme i Norge, jeg syklet forbi noen av disse i går å fikk tatt bilder mens jeg suste forbi. De lokale sier at man ikke må komme for nært, man risikerer vistnok å bli spist.

Her er noen av lokale dyrene som løper rundt utenfor byene

Her er noen av lokale dyrene som løper rundt utenfor byene

Artige skapninger

Artige skapninger

Jeg har også rukket 3 treningsturer på de 3 dagene jeg har vært her, å hvis formen jeg har nå gjennspeiler offseason må jeg si at jeg har hatt en mildt sagt jævlig bra offseason for dårligere form skal man leite lenge etter. I morgen skal jeg ha meg en kort sykkeltur på cafe men det kan fort hende det blir tur med rullator istede.

Men jeg skal uansett ikke klage på form da jeg kan nyte enn så lenge varme og fine dager på sykkelsete her på øyen. Her er noen bilder fra de 2 siste dagene:

Her er et bilde tatt rett utenfor landsbyen jeg nå bor i.

Her er et bilde tatt rett utenfor landsbyen jeg nå bor i.

Her er bilde av nedkjøringen til Ermita de Betlem

Her er bilde av nedkjøringen til Ermita de Betlem

Her er Ermita de Betlem

Her er Ermita de Betlem

Her er utsikten fra Coll de Soller som jeg slet meg opp i dag...egentlig verdt det når man ser utsikten

Her er utsikten fra Coll de Soller som jeg slet meg opp i dag…egentlig verdt det når man ser utsikten

Selvom Jonas Hjorth ikke bor her nede med meg i år har lokalbefolkningen ikke glemt han, de har satt opp disse advarsel skiltene rundt omkring på øyen.

Selvom Jonas Hjorth ikke bor her nede med meg i år har lokalbefolkningen ikke glemt han, de har satt opp disse advarsel skiltene rundt omkring på øyen.

Er så glad i oppoverbakker at jeg gjerne sender slengkyss til skiltene på toppen...

Er så glad i oppoverbakker at jeg gjerne sender slengkyss til skiltene på toppen…

Liker mine nye sokker btw....

Liker mine nye sokker btw….

Det som er litt gøy her på Mallorca er at jeg faktisk har mange «fans», på turen i dag møtte jeg ca 10 stk som ropte navnet mitt å vinket iherdig for å få kontakt, der i blandt en familie på 4-5 stk, dette syns jeg er gøy:) Jeg får også daglige meld på face, insta osv om at de så meg på tur:) Jeg har også senere ikveld fått vite at David Muntaner og Albert Torres Barcelo som begge er verdensmestre i Madison på bane hadde hilst/sett meg.

Nå kan dere få se litt hvordan jeg bor:

Slik ser det ut utenfor huset/leiligheten

Slik ser det ut utenfor huset/leiligheten

Her er det plass til ca veldig mange sykler...

Her er det plass til ca veldig mange sykler…

Bakgården hvor man kan slappe av med en is etter trening, eller før:)

Bakgården hvor man kan slappe av med en is etter trening, eller før:)

Her er mitt nye soverom, stort og fint selvom ikke hele kommer med på bilde.

Her er mitt nye soverom, stort og fint selvom ikke hele kommer med på bilde.

Eget treningsrom har jeg også tilgjengelig, jeg spurte på fredags kveld om de hadde et treningssenter hvor jeg kunne trene knebøy, men det var langt unna. Men når jeg våknet dagen etterpå hadde de ordnet det til meg i dette rommet...det er service det:)

Eget treningsrom har jeg også tilgjengelig, jeg spurte på fredags kveld om de hadde et treningssenter hvor jeg kunne trene knebøy, men det var langt unna. Men når jeg våknet dagen etterpå hadde de ordnet det til meg i dette rommet…det er service det:)

Mitt bad, god stander der i forhold til i fjor.

Mitt bad, god stander der i forhold til i fjor.

Så en lekker liten balkong hvor jeg kan nye min kaffe fra postkaffe om morningen.

Så en lekker liten balkong hvor jeg kan nye min kaffe fra postkaffe om morningen.

Det var vel det meste, eller i tillegg er det 1 stort soverom til i min del av leiligheten, det er det plass til de av dere som eventuelt vil komme på besøk eller Marius Sylta hvis han bestemmer seg for å flytte ned hit med meg.
Så som dere ser har jeg det helt ok her nede. Men det er en ting, som den blåøyde, lyshårete og høye versjonen av Espen Askeladd jeg er, liker jeg i likhet med Askeladden selv Norske prinsesser/jenter best, så det er med tungt hjertet jeg hver dag parkerer sykkelen uten å ha sett en eneste vakker Norsk jente langs veien…Det er nesten litt vondt innerst i sjelen, men heldigvis blir jeg reddet av instagram og snapchat…

Det var vel egentlig det, følg meg gjerne på Instagram for flere og oftere bildeoppdateringer.
Du kan også følge meg på Twitter for korte og spydige oppdateringer.
Vil du følge med på treningen klikker du inn på Strava
Lik gjerne siden min på Facebook også mens du først er i gang:)

Nå er det bare for meg å takke for at du tok deg tid til å lese denne skiten:)

Er det noe dere lurer på eller vil lese om ber jeg deg legge igjen en kommentar i feltet under her så skal jeg svare 100% ærlig på det og eventuelt lage et innlegg om øsnket tema. Mer var det ikke for denne gang, nå er det bare å glede seg til Bloggerne og Sandra usensurert som går på tv i kveld.

Der får du blandt annet se hva Sandra syns om syklister med hår på beina og som drikker Cava istede for Champagne.

Der får du blandt annet se hva Sandra syns om syklister med hår på beina og som drikker Cava istede for Champagne.

Det var alt, Adios:)

Categories: Uncategorized | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “På plass i Spania som mini kjendis

 1. Hva budsjetter du i måneden inkl leie for å leve helt greit på et sånt lokalt sted?

 2. Sven Solbakken

  Herlig innlegg, misunner deg som er på Mallorca nå. Skal du være der gjennom julen og nyttår, eller reiser du til Norge igjen da?

  • Takk for det! Jeg reiser hjem i julen for å feire den, forhåpentligvis hvit jul i år!
   Men jeg drar ned igjen rett før nyttårsaften så den blir her nede.

   • Sven Solbakken

    Forhåpentligvis hvit jul ja. Skulle gjerne kommet nedover og joinet noen turer på nyåret. Det hadde vært rått.

   • Kan vel kanskje være mulig å få til etter jule det

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: