Silkemyke ben og ukens Café

Hola bloggen, her kommer ukens reisebrev fra onkel reisende MacBook.

Som de fleste vet så er jeg faktisk her nede på Mallorca for å trene, selv om resultatlistene av og til kan antyde at jeg istede drikker meg full og fester på partybåten mellom Magaluf og Ibiza. (Den tar 4 timer btw, nå på vinterstid)

Men neida, jeg trener faktisk litt, for så langt har jeg hatt 10 fantastiske dager på denne sydhavsøyen har jeg unnagjort 37,5 timer trening og tilbakelagt 980km i nydelige omgivelser. Det har vært noe variert vær men 80% av tiden veldig fint. Spesielt temeraturen her nede er til å leve med.

Klimaet her nede er veldig godt for min aldrene kropp og fraværet av glatt is på bakken gjør at jeg slipper å være bekymret for lårhalsen enn så lenge..

Jeg har også blitt kjent med de lokale hattifnattene som bor her, altså spanjolene. Ikke noe negativt ment men hattifnattene bor jo også på en øy, kan virke skremmende hvis du ikke vet bedre osv 🙂

SÅ hva gjør jeg har nede bortsett fra å sykle? vel jeg har vært på café på kvelden med de lokale kidsa, sett fotballkamper osv. Så langt har jeg ikke lært super mye spansk, men lært meg grunnleggende banne-ord  og vennlige måter å hilse på:) Til gjenngjeld har jeg lært dem at Norge er verdens beste land og at fett er fart…

Duden jeg bor med er også en trivelig kar å biljardbordet blir brukt til å bestemme hvem som skal betale for neste kaffe-stopp.
Nå er han ikke med på mer enn 2-3 turer og han snur som regel etter stoppen men alltid koselig med litt selskap på turene.
For det er ikke til å legge sjul på at det til tider kan bli litt ensomt på lange treningsturer dag ut og dag inn.

Men jeg har heldigvis en mental alder som en 4,5år og 7 dager gammel unge så jeg får tiden til å gå på de mest underligste måter på tur og hjemme. Jeg tar meg selv i å synge Ole Brumm, Kaptein Sabeltann osv.

Hjemme brukes tiden for det meste på rommet eller ved biljardbordet kun avbrutt av den nesten daglige skype samtalen med mamma der det raporteres om at jeg har fått i meg mat og er i live.

Min gode kompis Kristian får også «jeg lever/jeg savner Champagne kvelden vår» rapport. Samtidig som Norske jenter på SnapChat gjør savnet litt mindre til tider.

For at jeg ikke skal bli ensom her nede har jeg også gått til innkjøp av hund, nemlig en søt liten Chihuahua:) Den er ikke særlig fan av regn som dere ser på bilde men hvem er vel det?

For at jeg ikke skal bli ensom her nede har jeg også gått til innkjøp av hund, nemlig en søt liten Chihuahua:) Den er ikke særlig fan av regn som dere ser på bilde men hvem er vel det?

Slik ser utsiktet ut ved noen av kystbyene rundt om kring på øyen, man tar seg tid til en kaffe på slike steder halveis på turen.

Slik ser utsiktet ut ved noen av kystbyene rundt om kring på øyen, man tar seg tid til en kaffe på slike steder halveis på turen.

Her fra min kaffe-stopp i Porto Cristo, viktig å strekke litt på bena når muligheten byr seg

Her fra min kaffe-stopp i Porto Cristo, viktig å strekke litt på bena når muligheten byr seg

Her er den trivelige duden jeg leier hos på dagens tur i fjellene.

Her er den trivelige duden jeg leier hos på dagens tur i fjellene. Utrolig bra gjeng jeg har blitt kjent med her nede.

Skulle også gjerne sett noen skilt som dette i Norge, tror dette kunne hjulpet.

Skulle også gjerne sett noen skilt som dette i Norge, tror dette kunne hjulpet.

Dette hadde heller ikke vært en dum ide enkelte plasser i vårt langstrakte land

Dette hadde heller ikke vært en dum ide enkelte plasser i vårt langstrakte land

Man kan også si mye om formen min om dagen, selvtilliten fikk seg en liten smell da denne typen kom rasende forbi meg i full fart på vei opp et fjell...valgte å kalle den Jørgen Lund, av en eller annen rar grunn var det han jeg tenkte på når jeg så den

Man kan også si mye om formen min om dagen, selvtilliten fikk seg en liten smell da denne typen kom rasende forbi meg i full fart på vei opp et fjell…valgte å kalle den Jørgen Lund, av en eller annen rar grunn var det han jeg tenkte på når jeg så den

Så over til noe så vakkert som skjønnhet og velvære, vi syklister er kjent for å barbere beina noe som kanskje et det folk lurer mest på. Men det har jeg svart/snakket om før så vil bare komme med et aldri så lite tips til deg som enten mannlig eller kvinnelig syklist.
Bruker du høvel til å utføre jobben bør du invistere i slike blader som dette:

Gillet Venus & Olay er rett og slett genial, den har 5 blader som gjør at alle hår blir borte samtidig som de 2 gel-putene fukter og smører huden slik at du slipper barberskum. Resultat=silkemyke ben

Gillet Venus & Olay er rett og slett genial, den har 5 blader som gjør at alle hår blir borte samtidig som de 2 gel-putene fukter og smører huden slik at du slipper barberskum. Resultat=silkemyke ben

Man skal se godt ut på sykkel også, derfor er det viktig å holde tøyet rent og pent. Slik ser det ut når jeg har gjort unna klesvasken.

Man skal se godt ut på sykkel også, derfor er det viktig å holde tøyet rent og pent. Slik ser det ut når jeg har gjort unna klesvasken.

Her er også et tips til 2 produkter som kan gjøre hverdagen enklere som syklist både før, under og etter treningen...gå til innkjøp av disse produktene å du slipper å slite med å sitte på setet.

Her er også et tips til 2 produkter som kan gjøre hverdagen enklere som syklist både før, under og etter treningen…gå til innkjøp av disse produktene å du slipper å slite med å sitte på setet.

Så vet jo alle at sykkel er en hard idrett som krever veldig mange timer med hardt arbeid hver uke, derfor er det viktig å ta vare på seg selv litt med litt kvalitetstid/hvile. Lag deg en nydelig kopp kaffe, en kakebit, litt frukt og en god baguette. Sett på favorittserien din, enten det er Gossip Gril eller Vikings og vips du har en perfekt kveld foran deg.

Så vet jo alle at sykkel er en hard idrett som krever veldig mange timer med hardt arbeid hver uke, derfor er det viktig å ta vare på seg selv litt med litt kvalitetstid/hvile.
Lag deg en nydelig kopp kaffe, en kakebit, litt frukt og en god baguette. Sett på favorittserien din, enten det er Gossip Gril eller Vikings og vips du har en perfekt kveld foran deg.

I morgen venter en velfortjent hviledag, jeg tenkte at denne dagen skulle få et eget innlegg slik at dere får en innblikk i hvordan den er her nede på Mallorca, eneste jeg vet så langt er at det blir en tur til fiskbutikken i Palma og matshopping.

Så over til en ny «spalte» her på siden, de fleste syklister liker en god kaffe-stopp på langturen sin og mange tar også turen til Mallorca i løpet av vinteren. Så som den snille kjekke gutten jeg her tar jeg annsvar å prøver ut noen café´er rundt om kring på øyen å gir dere tips til steder dere kan besøke om dere eventuelt tar turen ned hit, så her er første utgave av:

Ukens Café

Ukens café ligger i Muro, en liten landsby ikke langt fra Alcudia. Den er liten og bortgjemt men er en av mine favoritter på øyen. Den heter Croissanteria. Jeg anbefaler kaken på bilde, den er så overfylt med Nutella at det tyter ut. Denne kaken og en Cola eller Kaffe får du for 3 euro:)

Ukens café ligger i Muro, en liten landsby ikke langt fra Alcudia. Den er liten og bortgjemt men er en av mine favoritter på øyen. Den heter Croissanteria. Jeg anbefaler kaken på bilde, den er så overfylt med Nutella at det tyter ut. Denne kaken og en Cola eller Kaffe får du for 3 euro:)

Så et spørsmål til dere lesere, hvor ligger din favoritt café og hva liker du best å spise på sykkeltur? Legg igjen svaret i kommentarfeltet nederst på siden:)

Det var det var denne gang, har du lyst på et billig Mallorca opphold har jeg ledige sengeplasser i leiligheten, ta kontakt for mer info.

Har også tenkt til å ha en konkurranse på siden med gratis opphold som premie, har du forslag til hva konkurransen skal gå ut på? Kom med forslag.

Vil også igjen oppfordre deg som leser til å ta kontakt hvis du lurer på noe, eller har tips til hva jeg skal skrive om på innleggene mine, mer om trening, watt, mat, jenter osv?

Nå er det bare å benke seg foran tv´en for Bloggerne og Sandra Usensurert…. woho, små gleder…!!

adiós

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: