4mnd slit, nå smeller det snart..!!

Hola lesere, nå er vi faktisk ferdig med Februar….Noe som betyr at jeg har fokusert på trening i 4 mnd her nede i Spania. Det markerer også begynnelsen på ritt-sesongen 2015.
Jeg håper å skal etter planen sykle noen ritt her på Mallorca de kommende ukene i Mars, derfor markerte månedsskifte Fabruar/Mars slutten på mengdetreningen for min del, det er på tide å slippe opp, hvile og samle overskudd.

Siste tur i Fabruar ble en herlig 5 timers med bland annet Fredrik Wilmann.

Siste tur i Fabruar ble en herlig 5 timers med bland annet Fredrik Wilmann. Økten kan du se her: Strava treningsdata

Jeg reiser også til Belgia i midten av April så nå gjelder det å spisse formen inn mot konkurransene, få det ekstra trykket i pedalene og ikke minst jobbe mentalt slik at man er klar til å gå skikkelig i kjelleren.

Men før den tid, altså nå 26 dager igjen til hjemreise….de kommer til å fly avgårde, jeg får også besøk under siste periode her av en kompis fra bergen. Så det skal bli godt med litt selskap på langturene i Mars.

Fredrik Wilmann kommer også tilbake til Mallorca etter at han har vært en tur ute på ritt, så ser frem til noen gode lange turer med han i Mars også. Utrolig hyggelig type med masse erfaring som jeg trives bra med på tur...Han kommer til å gjøre det utrolig sterkt i år.

Fredrik Wilmann kommer også tilbake til Mallorca etter at han har vært en tur ute på ritt, så ser frem til noen gode lange turer med han i Mars også. Utrolig hyggelig type med masse erfaring som jeg trives bra med på tur…Han kommer til å gjøre det utrolig sterkt i år.

For meg selv er jeg veldig spent på kroppen, jeg håper jo den svarer godt fra første konkurranse men mine hovedmål for sesongen ligger å venter i Mai. Der har vi UCI rittene i Norge med Hadeland og Ringerike Grand Prix, de ønsker jeg å fullføre med stil i år, var jo så nært i fjor.

Samtidig gleder jeg meg utrolig mye til NorgesCup Ottestad der vi skal ha et av rittene på grus, dette blir en krevende ritt som jeg syns er spennende.! Ser veldig frem til det.
Jeg vil komme med et lite innlegg i den nærmeste tid der jeg skriver litt om rittene jeg skal sykle i år, men frem til da kan dere jo klikke dere inn her for å se rittprogrammet for 2015: Rittprogram

Så må det også nevnes, slik så jeg nesten ut etter at Petter Northug jr. staket seg inn til sitt 4 VM gull under ski-VM på dagens 50km...Jeg er så mektig imponert både av det fysiske og psykiske den mannen gjør.. Gratulerer med et fantastisk VM

Også må det jo nevnes da, Petter Northug jr…slik så jeg ut etter at Petter Northug jr. staket seg inn til sitt 4 VM gull under årets ski-VM på dagens 50km…Jeg er så mektig imponert over hvor sterk psykisk og fysisk den mannen er.. Gratulerer med et fantastisk VM

Ukens SnapChat

For å få flere lesere på hjemmesiden mente Lars at jeg burde skrive om han, vel la oss håpe at det hjalp litt med å gi deg tittelen ukens SnapChat :)

For å få flere lesere på hjemmesiden mente Lars at jeg burde skrive om han, vel la oss håpe at det hjalp litt med å gi deg tittelen ukens SnapChat 🙂

Så over til listene over konkurrenter og haters jeg begynte på forje uke, jeg legger til nr 2 på listen denne uken, nr 3 kommer neste søndag.

Fryktede konkurrenter 2015

  • Kobba SK Elite
  • Kaker og Sjokolade(Rundt et hvert hjørne lurer en kake eller en sjokolade bit…det blir en mental kamp om å ikke snuble å få i seg for mye godsaker underveis i sesongen i år….For i motsetning til Kobba har ikke søtsaker en sjangs mot meg når jeg får lyst på søtsaker)

Haters Gonna Hate list

  • Kobba SK Elite 
  • Løypeansvarlige i Norge (Det finnes vel ingen i Norge foruten Kobba som hater meg mer, for uansett hvilket ritt jeg sykler er det en bakke…nå skal det nevnes at alt som er brattere/lengere enn en fartsdump i mine øyne er hardt å komme over.)

 

I morgen er det klar for en aldri så liten hviledag, der planen er å trille bort til nærmeste baker/cafe å sitter der i 1-2 timer:)

I morgen er det klar for en aldri så liten hviledag, der planen er å trille bort til nærmeste baker/cafe å sitter der i 1-2 timer:)

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Avslutter innlegget slik solen avsluttet dagen her på Mallorca, det er rett og slett helt fantastisk. Takk for nå og på gjennsyn

Avslutter innlegget slik solen avsluttet dagen her på Mallorca, det er rett og slett helt fantastisk. Takk for nå og på gjennsyn

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: