Sesongåpner for Spansk lag

Yo bloggen, det sies at alle har sin pris! Min er ikke mye å skryte av, det skal ikke så mye mer til enn en kopp espresso, en liten kjeksbit og gratis massasje..for å få meg til å sykle sykkelritt da vel og merke. Jeg skal altså nå i Mars etter planen delta i 4 ritt for en klubb her på Mallorca, dette blir en fin måte å komme i rittform på inn mot sesongstarten med mitt nye norske lag RYE.

I Desember ble jeg bestukket med en Espresso og en liten kjeksbit..Her ser dere resultatet: I går kveld var avtalen offesielt i boks, slik at jeg nå i Mars vil sykle 4 ritt for det spanske laget CC Lloret. Dette blir god trening inn mot Belgia i April.

I Desember ble jeg bestukket med en Espresso og en liten kjeksbit..Her ser dere resultatet: I går kveld var avtalen offesielt i boks, slik at jeg nå i Mars vil sykle 4 ritt for det spanske laget CC Lloret. Dette blir god trening inn mot Belgia i April der jeg endelig vil ikle meg den rød og blå SK Rye drakten.

De lokale gutta gleder seg stort over dette å håper jeg kan vise frem drakten dems underveis i rittene, selv er jeg egentlig godt fornøyd hvis jeg kommer meg gjennom oppvarmingen uten å bryte.
Stinn av trening er forventningene veldig lave, men jeg har etterhvert lært meg selv å kjenne så man skal vel ikke se bort ifra at jeg kommer til å sløse bort litt krefter underveis:)

Den spanske klubben sin hjemmeside er: http://www.cclloret.com

Jeg er nok like spent på formen som mange av dere så skal bli spennende å komme i gang med konkurransene i 2015.

Ettersom rittsesongen nærmer seg er det jo på tide å slippe opp på mengde treningen. Dette er nå gjort å fokuset er nå rettet mot å fylle på med kvalitetskaker inn mot konkurransene!

Ettersom rittsesongen nærmer seg er det jo på tide å slippe opp på mengde treningen. Dette er nå gjort å fokuset er nå rettet mot å fylle på med kvalitetskaker inn mot konkurransene!

Slitne bein trenger også behandling, det får de hos denne duden som er viden kjent for sin kvalitets massasje. Vondt var det men det må litt smerte til for å nå sine mål

Slitne bein trenger også behandling, det får de hos denne duden som er viden kjent for sin kvalitets massasje. Vondt var det men det må litt smerte til for å nå sine mål

I dag har jeg trillet en rolig 4 timers tur for å få den harde massasjen ut av beina, i morgen venter en heller behagelig kaffetur med noen korte fartsdrag for å piffe opp kroppen før helgen. Håper dette skal gjøre susen. Hva slags ritt jeg skal sykle finner du ut her: Rittprogram og resultater vil bli lagt ut her: Resultater 

De har også publisert nyheten om at jeg skal sykle for dem på div sider her i Spania, jeg har valgt ut 2 linker som du ser under her:

Det var vel egentlig det for denne gang, hvordan det går med treningen, konkurransene osv vil jeg jo så klart komme tilbake til på søndag. Men frem til da kan du jo gjøre som så mange andre etterhvert har begynt å gjøre, nemlig følge meg på div andre sider der jeg kommer med hyppige oppdateringer daglig, her er noen linker:

 • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
 • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen)
 • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer osv)
 • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp)
 • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)

 

Adios

Categories: Uncategorized | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Sesongåpner for Spansk lag

 1. Snorre

  Hei! Kan jeg spørre deg om hvordan du legger opp treningen din for å spisse formen inn mot ritt og NC?

  Takker for svar!

  Snorre

  • Hallo. Det kan du tydeligvis 🙂
   Inn mot ritt kutter jeg ned må mengden, samtidig som intensiteten på intrvallene går noe opp samtidig som de blir kortere.
   Kjører gjerne 5-10min over terskel osv, samtidig som jeg har blitt en fan av 40/20 drag i 5min på flere rep. Dette funker hvertfall for meg så langt i år:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: