Innlegg nr 200 og klar for ny ritthelg

Hello hello.. da har tiden fløyet avgårde igjen, pluttselig er det Torsdag, vi nærmer oss ny helg og med det også nye ritt.

Det er nå 2 uker siden sesongstarten for meg her nede, nå i helgen venter etappe 2 og 3 i Challenge de Primavera her på Mallorca, lørdagens etappe avlsuttes opp en smal bakke med et parti på over 20%…heldigvis er dette relativt kort så håper å kunne kjempe om en topp 10 plassering.

Søndagen byr på en veldig kupert løype men de siste 10km inn mot mål går slakt nedover så jeg har store planer om å bite meg fast i de korte bakkene underveis slik at jeg kan kjempe i spurten også denne gangen.

Inn mot de litt mer kuperte rittene nå til helgen der vi får smale veier, brostein, 20% partier osv har jeg valgt å oppdatere beina mine. Dette har jeg gjort ved å koble de til et program som heter vill fantasi:) Håper dette skal gi meg Cancellara´s motor fra 2010 og Sagan´s puch fra 2012.

Inn mot de litt mer kuperte rittene nå til helgen der vi får smale veier, brostein, 20% partier osv har jeg valgt å oppdatere beina mine. Dette har jeg gjort ved å koble de til et program som heter vill fantasi:) Håper dette skal gi meg Cancellara´s motor fra 2010 og Sagan´s puch fra 2012. 

Etter denne oppdateringen testet jeg beina med et rolig drag før jeg viste Ulrik hvordan rolige og kontrolere 900watts drag skal utføres. Disse korte dragene ble gjort i deler av lørdagens løype. Link til økten finner du her: Strava link

Sist uke hadde jeg også litt mer mengde igjen før jeg denne uken har slupper opp på treningen for overskudd. Heldig med været var jeg også, selv om jeg hadde noen tunge dager der kroppen/beina ikke helt var slik jeg skulle ønske var det som å sykle i paradise.

Sist uke hadde jeg en flott rolig treningsøkt i Sierra de Tramuntana som er fjellkjeden her på Mallorca. Startet med hårnålsvingene over til Soller

Sist uke hadde jeg en flott rolig treningsøkt i Sierra de Tramuntana som er fjellkjeden her på Mallorca. Startet med hårnålsvingene over til Soller

Den lengste stigningen på Mallorca finner man opp fra Soller å i rettning Puig Major.

Den lengste stigningen på Mallorca finner man opp fra Soller å i rettning Puig Major. Link til turen finner dere her: Strava link

Videre tok jeg turen opp til denne toppen, kanskje bedre kjent som Sa Calobra fra andre siden hos nordmenn.

Videre tok jeg turen opp til denne toppen, kanskje bedre kjent som Sa Calobra fra andre siden hos nordmenn.

Når man sykler opp 3 slike bakker fortjener man en liten banan før man tar fatt på de siste timene hjemover.

Når man sykler opp 3 slike bakker fortjener man en liten banan før man tar fatt på de siste timene hjemover. På denne turen var det også over 20+ så endelig kunne jeg sykle i shorts.

Sist uke var vi veldig heldig med været på hviledagen, noe som ble utnyttet godt fra soverommet. Koselig å kunne sitte slik mens man nyter en bedre frokost.

Sist uke var vi veldig heldig med været på hviledagen, noe som ble utnyttet godt fra soverommet. Koselig å kunne sitte slik mens man nyter en bedre frokost.

Den lokale klubben var også med på en dokumentar-innspilling for noe ang noe som jeg ikke helt fikk med meg....men noe med staten i Spania og støtte til idrett osv. Jeg stilte selvfølgelig opp på dette med resten av klubben, så får vi håpe de ble fornøyd med filmingen den dagen.

Den lokale klubben var også med på en dokumentar-innspilling for noe ang noe som jeg ikke helt fikk med meg….men noe med staten i Spania og støtte til idrett osv. Jeg stilte selvfølgelig opp på dette med resten av klubben, så får vi håpe de ble fornøyd med filmingen den dagen.

Besøket den siste uken har vært fra bergen, av en dude med navn Ulrik.

Besøket den siste uken har vært fra bergen, av en dude med navn Ulrik.

En god kompis, men som desverre ble syk på dag nr 2. Heldigvis kom formen seg de siste dagene slik at han fikk med seg en langtur og kaffestopp.

En god kompis, men som desverre ble syk på dag nr 2. Heldigvis kom formen seg de siste dagene slik at han fikk med seg en langtur og kaffestopp.

Har også fått noen kopper kaffe med denne karen fra Bærum, nemlig Gunnar. Han er her nede med jr laget som han trener. Heldigvis fikk han sneket seg til en 5 timers med meg og Ulrik. Veldig hyggelig fyr å være på tur med igjen. Men jeg ser her hva Landevei mente med at jeg hadde Klassiker-kropp...Jeg består jo av 2xGunnar...

Har også fått noen kopper kaffe med denne karen fra Bærum, nemlig Gunnar. Han er her nede med jr laget som han trener. Heldigvis fikk han sneket seg til en 5 timers med meg og Ulrik. Veldig hyggelig fyr å være på tur med igjen. Men jeg ser her hva Landevei mente med at jeg hadde Klassiker-kropp…Jeg består jo av 2xGunnar…

Nå er det også kun 8 treningsdager igjen her på Mallorca før jeg setter kursen mot Norge igjen neste uke, nærmere bestemt 28 mars. Det skal bli godt å komme hjem til «hverdagen» igjen etter 5mnd i min egen lille treningsboble her på øyen.

Men så får jeg såvidt litt over en uke i gamle landet før turen går videre med mitt nye lag Rye til Belgia. Jeg gleder meg enormt til å komme i gang med ritt sammen med guttene på laget, jeg håper også vi alle er i godt slag slik at vi kan løfte hverandre opp på trening og i konkurranse.

Det var egentlig det jeg hadde i dette korte info innlegget, jeg kommer så klart tilbake med oppdatering etter helgens ritt så fort det er noen spennende bilder ute som jeg kan legge ved.
Så håper jeg dere lesere gjør som meg, å krysser fingrene for en god ritthelg med gode resultater.

Ps. Som nevnt i overskriften er faktisk dette mitt innlegg nr 200 på denne siden, dette er jo litt gøy da på en måte liksom..Bloggen ❤ jeg vil takke alle dere som leser og deler denne siden med folk. Jeg setter utrolig stor pris på de mange tilbakemeldingene jeg får fra folk. Det er rart at folk faktisk syns dette er gøy å lese, altså statistisk sett liker dere denne bloggen bare mer og mer 🙂

I kveld har jeg samlet alle mine gode venner til kake-fest her i 100 meter landsbyen. Sjoheiiiiiii <3

I kveld har jeg samlet alle mine gode venner til kake-fest her i 100 meter landsbyen. Sjoheiiiiiii ❤

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)

Takk for denne gang:)

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: