Gjør som proffene hos Velo Test Center Mallorca

Hello hello, oppholdet her på sydhavsøyen går mot slutten men noen økter står igjen. Mange spennende nyheter kommer også de kommende ukene. Her kommer et litt på grensen sent innlegg men absolutt verdt å få med seg:) Ps. dette innlegget inneholder reklame og produktplassering.

En av dem kommer også nå, i dag har jeg nemlig vært hos en av mine nye samarbeidspartere her på Mallorca. Velo Test Center, dette er en norsk selskap som leverer diverse tester for syklister. Som de selv sier: «Vi har en moderne og high end testlab, med det beste testutstyret som  finnes på markedet for idrettstesting.»

Dette er det du kan teste hos gutta:

Pris info

For mer info om hva disse testene inneholder trykker du enkelt å greit over her så blir du sendt videre til deres sider for info.

Her justeres det på min sykkel under dagens sykkeltilpassing.

Her justeres det på min sykkel under dagens sykkeltilpassing.

I tillegg til dette tilbyr de også Retül sykkeltilpassing som er noe av det beste på markede. Enten du vil vinne Tour de France eller knuse naboen i Birken er dette en smart til å prøve ut.
Jeg var innom test lokalene i dag å gjorde store endringer på sittestillingen min, noe jeg håper kan gi store resultater ute på veien. I dag tilpasset jeg min landeveisykkel, men er du terreng eller temposyklist har dette ingen ting å si. Denne testen kan tilpasse alle sykler.

"Vi utfører sykkeltilpassing ved hjelp av Retüls "motion capture"  teknologi. Dette systemet lar oss se på rytterens posisjon mens den  sitter å trår en wattverdi opp mot terskel. Dette er en stor fordel  kontra den tradisjonelle "statiske" sykkeltilpassingen. Retül brukes av  flere pro tour lag, blant annet Team Sky."

Her er bilde fra min tilpassningsøkt i dag                                                                                                  «Vi utfører sykkeltilpassing ved hjelp av Retüls «motion capture»
teknologi. Dette systemet lar oss se på rytterens posisjon mens den
sitter å trår en wattverdi opp mot terskel. Dette er en stor fordel
kontra den tradisjonelle «statiske» sykkeltilpassingen. Retül brukes av
flere pro tour lag, blant annet Team Sky.»

Senteret drives av 3 norske karer som brenner for sykkelsporten, litt info om disse finner du her: Ansatte

Disse karene vil på tur stå klare for å teste deg å hjelpe deg mot dine mål med syklingen, enten det er å sykle til nærmeste cafè eller andre ting. Anbefaler dere som er på Mallorca til å stikke innom, test lokalene i Palma vil være åpne frem til slutten av april.

Her er et lite videoklipp med Team Sky og deres bruk av sykkeltilpassning med Retüle

For mer info og oppdateringer følg med på deres Facebook side: Velo Test Center Facebook eller klikk deg inn på hjemmesiden: www.velotesting.com (Soon in english)

 

 

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: