NC åpning og blåbær til middag

Hallo hallo bloggen, her er jeg igjen:)

3 ritt siden sist, SpinnCup, Rankingritt og NC åpningen, positive og negative ting å ta med seg videre i arbeidet mot toppformen.

Etter en smertefull men morsom NC åpning i Skien i går slappet jeg og Adrian av med noen kopper kaffe på Sørkedalen landhandel i dag tidlig.

Etter en smertefull men morsom NC åpning i Skien i går slappet jeg og Adrian av med noen kopper kaffe på Sørkedalen landhandel i dag tidlig. Her er forresten mine nye favoritt solbriller fra Spy Optic: Spy DAFT

Men som sagt, spinn cup sist uke, det var utrolig greit for da slapp jeg intervalløkt. Jeg delte bare opp rittet underveis. Målet var å få 45 min i brudd, det endte med rett over 1 time og etter dette la jeg inn støt fra feltet med 3×4 min terskel drag ca:) Veldig fornøyd med rittet på en dag med dårlige bein. Link til strava filen fra rittet: Spinn Cup Strava

Sørkedalen landhandel er et fint sted for aktiv restitusjonsturer. Her med selskap av Gunnar fra BOC

Sørkedalen landhandel er et fint sted for aktiv restitusjonsturer. Her med selskap av Gunnar fra BOC

Nyter medbrakt niste fra Belgia på sist ukes restitusjonstur i solen

Nyter medbrakt niste fra Belgia på sist ukes restitusjonstur i solen

Vil også tipse andre syklister eller aktive som leser dette til å prøve SOLRX solkrem, har nå hatt gleden av å bruke produktene i endel ritt. Den gjør jo jobben som all annen solkrem, altså beskytter mot solen, men den gjør den jobben utrolig bra. Samtidig som den er vannfast, noe som gjør at den ikke renner ned i øynene osv når man svetter under tøffe ritt og treninger. Så vil virkelig anbefale aktive til å prøve ut denne kremen, det gjør jo også at brunfargen holder seg skikkelig når den får satt seg 🙂 SOLRX Nettbutikk

Idyll, som dere ser var solen helt spesiell denne dagen:)

Idyll, som dere ser er solen helt spesiell i Sørkedalen:)

På lørdag var det duket for temporitt, 19km i en flott løype. Jeg gledet meg til denne, selv om jeg kun har fått 2 treninger på temposykkel er det alltid gøy å sykle tempo. Det vil si nesten alltid, lørdagens tempo var nemlig alt annet enn gøy… Jeg hadde min hittil absolutt dårligste dag på temposykkelen så langt som syklist…beina sa stopp etter 2-3km, helt forferdelig følelse fra første tråkk.. Her er filen fra strava: Ranking Tempo Strava

Slik ser min kontorstol ut forfra om dagen, på tide å fokusere på tempo trening. rørte den for første gang nå sist uke siden KM seieren i fjor. Mildt sagt uvant...

Slik ser min kontorstol ut forfra om dagen, på tide å fokusere på tempo trening. rørte den for første gang nå sist uke siden KM seieren i fjor. Mildt sagt uvant…

Fellesstarten under Norges Cup åpning på søndag ble derimot en veldig morsom opplevelse. Dette var første ritt i Norge sammen med gutta i Rye, selv om vi hadde noe sykdom i laget var vi en bra gjeng.

I starten av rittet var både jeg, Simen og Adrian med på støtecupen i front uten at vi kom med i lagtempo bruddet til Ringeriks kraft. Da Ringeriks toget etterhvert tøffet avgårde vekk fra et litt passivt felt der mange ville støtet men ingen ville kjøre, ble avstanden til gutta i front fort veldig stor.

Etter litt støting og en kort prat med Adrian som kunne melde gode bein bestemte jeg meg for å gjøre en jobb for han og Simen i front. Jeg tok en føring på nesten en runde før jeg fikk det litt i beina da folk støtet opp siste del av bakken mot målpassering. Jeg klarte å bite meg fast slik at jeg igjen fikk tauet litt i front av feltet inn i bakken for 3 siste gang. Sammen med oss fra Rye var den kun Lillehammer som virket interessert i å dra i feltet.

Her ligger jeg i front å drar på hele feltet etter de lengste bakkene på runden, tung men morsomt å kunne "bidra" i en hard løype. Foto: Jonas Orset

Her ligger jeg i front å drar på hele feltet etter de lengste bakkene på runden, tung men morsomt å kunne «bidra» i en hard løype. Foto: Jonas Orset

Gøy, skuffende, motiverende, morsomt og slitsomt er ord som oppsumerer helgen med dette start nr på ryggen.

Gøy, skuffende, motiverende, morsomt og slitsomt er ord som oppsumerer helgen med dette start nr på ryggen.

Med 2 runder igjen sa mine bein takk for seg, skulle gjerne hatt de med litt lengre men slik gikk det ikke denne gangen, i en tøff løype ble jeg tatt ut med 1 runde igjen. Men alt i alt var jeg fornøyd med dagen, det ble veldig mange høydemetere i beina noe som gjorde godt for videre form:) Adrian fikk også merke distansen å avsluttet rittet samtidig som meg, Simen derimot satt flott med helt til han gikk ned i en velt 10km før mål, heldigvis ble han ikke skadet å kom seg til mål 5 min bak det som var igjen av feltet. Erik på laget trillet inn noen minutter bak meg og Adrian mens Aleksander desverre merket sykdommen på kroppen å måtte stå av.

Utrolig god lagfølelse i Rye, vi samarbeider bra underveis å ser frem til at rittformen kommer snikende:)

Strava link til NC: NC Strava

Ps. Vil gratulere Fredrik Wilmann med seieren i NC åpningen samt resten av Ringeriks Kraft med strålende sykling, mektig imponert og inspirert av det dere gjorde i helgen…!!!

Unaas leverer i år som i fjor kvalitetshjul med lav vekt.

Unaas leverer i år som i fjor kvalitetshjul med lav vekt.

Så mye veier min sykkel i st60 med Unaas-hjulsett

Så mye veier min sykkel i st60 med Unaas-hjulsett

Nå denne uken står det endel turritt på programmet for min del for å få noen gode harde økter og ekstra fart i beina før UCI rittene om 2 uker. Lurer du på hvor jeg skal sykle fremover kan du bare ta en titt på det oppdaterte rittprogrammet mitt her på hjemmesiden: Rittprogram

Nå nærmer vi oss med stormskritt UCI rittene Hadeland og Ringerike Grad Prix, her venter veldig kuperte løyper noe som betyr at kroppen må være klar på dette. Derfor ser middagene mine de neste 2 ukene slik ut. En blåbær til middag og en bringebær til dessert...Nå er det sikkert mange som reagerer på at jeg spiser dessert siden jeg skal ned i vekt, men kan forsikre dere om at jeg kun spiser det 2 ganger i uken.

Nå som vi nærmer oss UCI rittene Hadeland og Ringerike Grad Prix med stormskritt er det på tide å finne match-vekten. Her venter nemlig veldig kuperte løyper noe som betyr at kroppen må være klar på dette. Derfor ser middagene mine de neste 2 ukene slik ut. En blåbær til middag og en bringebær til dessert…Nå er det sikkert mange som reagerer på at jeg spiser dessert siden jeg skal ned i vekt, men kan forsikre dere om at jeg kun spiser det 2 ganger i uken. Et lite tips fra meg til deg kan være å dele et Blåbær i 2 slik at man får 2 middager.

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: