Toblerone-profil og Gylne Gutuer…!!!

En liten vri på innleggets start, siden det i dag er 17 mai vil jeg har dere leser følgende intro med Kong Haralds stemme inni hodet deres, da blir det litt mer funny: «Hallo bloggen og kjære lesere, vi har klikket inn på denne siden nå i dag for å få med oss siste nytt fra vår kjære favoritt-blogger Dan Erik Hansen. Som vi vet er dette ukens høydepunkt så nyt det like mye som en sjokolade. Ps. Gratulerer med dagen»

Så nå som det er sagt kan innlegget virkelig begynne, først vil jeg si til dere der ute som tror jeg hater kuperte løypekart osv, dette er feil…. Jeg liker kuperte profiler å ilusjoner av fjell så lenge det kommer i følgende form:

Her er et godt eksempel på kupert profil, dette kan jeg like veldig godt

Her er et godt eksempel på kupert profil, dette liker jeg veldig godt. Men siden jeg liker dette veldig godt ender denne typen profiler med å spises helt flate å etterhvert helt bort 😮

Jeg elsker fjell også jeg, spesielt hvis det kommer i denne utgaven :)

Jeg elsker fjell også jeg, spesielt hvis det kommer i denne utgaven 🙂

Men nok snakk om dette, denne uken syklet jeg nemlig NC nr 2 som ble arrangert av Ottestad.

På planen sto en 28km runde med 6 innlagte gruspartier som skulle sykles 6 ganger, løypen var relativt flat, men vind utsatt..!
Men før vi går videre vil jeg benytte muligheten til å kjefte litt, for ærlig talt, når du stiller på et sykkelritt som skal foregå på humpete grusveier kan det ikke være så veldig vanskelig å forstå at man må ha flaskeholdere som tåler litt risting uten at flaskene flyr til alle kanter.

Det var det dessverre mange som ikke hadde skjønt, noe som første til at det fløy flasker i alle retninger i starte, dette skaper over gjennomsnittet mange farlige situasjoner som vi helst skulle vært for uten, så til neste år eller neste ritt med grus…TA DERE SAMMEN…!!!

Meeeeeeen sett bort i fra det ble det en folkefest under denne fantastiske klassikeren ved navn Gylne Gutuer. Jeg vil starte med å takke Ottestad for en skikkelig klassiker i NC, det ble knall hard kjøring, sidevind, dårlige veier og få ryttere til mål, akkurat slik det skal være i en klassiker av god kvalitet.

På 2 runden fikk jeg en aldri så liten punktering, men kom meg raskt opp i feltet igjen. Foto: Øyvind Nesdal

På 2 runden fikk jeg en aldri så liten punktering, men kom meg raskt opp i feltet igjen. Foto: Øyvind Nesdal

Joker sprengte etterhvert feltet i vinden på de smale grusveiene, jeg følte meg sterk å etter å ha kjørt meg opp fra små gruppe til smågruppe ble jeg liggende i en 3 manns jaktene like bak. Dessverre var verken jeg eller de jeg var med sterke nok så vi samlet oss i det som etterhvert ble en megen lite hovedfelt. Foto Øyvind Nesdal

Joker sprengte etterhvert feltet i vinden på de smale grusveiene, jeg følte meg sterk å etter å ha kjørt meg opp fra små gruppe til smågruppe ble jeg liggende i en 3 manns jaktene like bak. Dessverre var verken jeg eller de jeg var med sterke nok så vi samlet oss i det som etterhvert ble en megen lite hovedfelt. Foto: Øyvind Nesdal

Jeg skjønte etterhvert at jakten på Joker-toget var bortkastet så jeg prøvde å gjøre resten av rittet så hardt som mulig både for min egen del (som trening) og resten. Dette førte etterhvert til krampe tendenser men ååååh så gøy det var...Foto: Øyvind Nesdal

Jeg skjønte etterhvert at jakten på Joker-toget var bortkastet så jeg prøvde å gjøre resten av rittet så hardt som mulig både for min egen del (som trening) og resten. Dette førte etterhvert til krampe tendenser men ååååh så gøy det var…                    Foto: Øyvind Nesdal

Så er det bare å ta av seg hatten for vinneren av NC2/Gylne Gutuer 2015: Anders Skaarseth og resten av Joker gutta for en fantastisk oppvisning. Vi andre ser hvor nivået ligger, det er utrolig inspirerende og motiverende :)

Så er det bare å ta av seg hatten for vinneren av NC2/Gylne Gutuer 2015: Anders Skaarseth og resten av Joker gutta for en fantastisk oppvisning. Vi andre ser hvor nivået ligger, det er utrolig inspirerende og motiverende 🙂

Min lagkamerat Simen syns også det var hardt, så han tok seg friheten til å sette seg ned etter målgang.

Min lagkamerat Simen syns også det var hardt, så han tok seg friheten til å sette seg ned etter målgang.

Jeg personlig brukte litt mer krefter underveis enn hva beina mine ville godta, så noen km før mål sa de at nok var nok…dette gjorde sitt til at jeg ikke hadde særlig krefter til å spurte i feltet, men trillet inn til 29 plass å helt klart personlig beste i NC-sammenheng. Kun 39 ryttere fullførte dette fantastisk rittet som jeg håper har kommet for å bli, gøy at fett endelig kan være fart:)

Her er enda et bilde fra klassikeren Gylne Gutuer, på hjulet til min gode venn Sivert Broll. Foto: Magnus Skarseth

Her er enda et bilde fra klassikeren Gylne Gutuer, på hjulet til min gode venn Sivert Broll. Foto: Magnus Skarseth

Godt å få ett godt resultat i mine øyne samtidig som kroppen virker å komme i bedre å bedre form for hver dag som går. Strava fil fra rittet finner du her: Gylne Gutuer, Strava

Det var egentlig det jeg hadde for denne gang, nå i det siste + i tiden fremover har jeg fokus på treningsøkter på temposykkel, håper dette skal gi meg topp 20 plassering under årets NM.

Så en siste liten beskjed til alle dere som har vært på Champagne frokost i dag, altså hvis dere ikke drikker EKTE Champagne kan dere SKAMME DERE…!!! FYSJ FYSJ FYSJ…. :/ :/

I dag har jeg feiret med 3 timer tempo trening på rullen, men legger ved et litt mer koselig bilde fra fjor årets 17 mai feiring slik det skal være :)

I dag har jeg feiret med 3 timer tempo trening på rullen, men legger ved et litt mer koselig bilde fra fjor årets 17 mai feiring slik det skal være 🙂

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: