2xtap, sykdom og bryllup…!!!

Hello hello folkens, dårlig med blogging i uken som gikk, dette takket være mye reising i kombinasjon med bryllupsplanlegging.

Denne uken startet med et lokalt terrengritt, jeg syns jo terreng er gøy så jeg har den siste tiden brukt endel tid på terrengsykkel, dessverre ikke brukt den så mye i terrenget hehe.

Det ble hardt kjør fra start, jeg støtet endel! Min plan var relativt enkel, nemlig å kjøre fra alle så jeg kom alene inn på de tekniske partiene.

Det ble hardt kjør fra start, jeg støtet endel! Min plan var relativt enkel, nemlig å kjøre fra alle så jeg kom alene inn på de tekniske partiene.

Den planen funket greit inn mot første tekniske parti, men der tullet jeg bort ledelsen min iløpet av de første 100 meterne. Havnet litt bakpå når jeg måtte av sykkelen ved et par anledninger men tettet luken på grusveiene i etterkant, men da beina ikke hørte på hodet mitt når jeg ville rykke var det lite jeg kunne gjøre.

Jeg prøvde så hardt jeg kunne denne kvelden, men ble lekende lett slått. Trillet inn som nr 2 :) Det var vondt, gøy og slitsomt...

Jeg prøvde så hardt jeg kunne denne kvelden, men ble lekende lett slått. Trillet inn som nr 2 🙂 Det var vondt, gøy og slitsomt…

Strava link til terrengrittet finner du her: Terrengritt Strava

Dagen etter ventet en tempo i SpinnCup, her var planen klar: VINN

Dagen etter ventet en tempo i SpinnCup, her var planen klar: VINN

Dessverre tråkket jeg ikke fort nok å trillet inn noen sekunder bak vinneren, langt fra fornøyd men av og til har man dårlige dager…burde presset meg litt mere litt tidligere. Link til tempoen her: Tempo Strava

Onsdagen kom relativt brått på, jeg var kommet meg til Bærum der jeg skulle planlegge og gjøre klart noen små ting før bryllupet til min fetter på fredagen.

Jeg la derfor ut på langtur litt tidligere enn planlagt, det angret jeg ikke på. Med så og si ingen trafikk på veiene jeg valgte fikk jeg nyte slik utsikt nesten hele turen :)

Jeg la derfor ut på langtur litt tidligere enn planlagt, det angret jeg ikke på. Med så og si ingen trafikk på veiene jeg valgte fikk jeg nyte slik utsikt nesten hele turen 🙂 Fikk jo endelig brukt SolRX solkremen til å beskytte mot solen og ikke kun som dagkrem:)

Link til min 4 timers tur på temposykkelen finner du her: Tempo 4 timers, Strava

Fredag ble det en etterlengtet hviledag, jeg var toastmaster i bryllupet til min kjære fettet:) Utrolig gøy/utfordrende å bruke tegnespråk foran en stor gruppe mennesker igjen:) Men alt gikk fantastisk, å igjen Gratulerer så mye Marius og Linda

Fredag ble det en etterlengtet hviledag, jeg var toastmaster i bryllupet til min kjære fettet:) Utrolig gøy/utfordrende å bruke tegnespråk foran en stor gruppe mennesker igjen:) Men alt gikk fantastisk, å igjen Gratulerer så mye Marius og Linda

Jeg ble også tipset av Sivert denne uken om innkjøp av sikkerhetsredskap til huset. Jeg setter jo sikkerhet veldig høyt så skal shoppe inn litt brannslukningsutstyr av denne typen fremover

Jeg ble også tipset av Sivert denne uken om innkjøp av sikkerhetsredskap til huset. Jeg setter jo sikkerhet veldig høyt så skal shoppe inn litt brannslukningsutstyr av denne typen fremover

Nå er det søndag, jeg våknet opp med tett hals, øm nakke og sliten kropp…sykdom passer utrolig dårlig nå. Noe av det vanskeligste som fins for meg er å stå over trening, spesielt når jeg er i en periode med veldig god form og VELDIG mye motivasjon.. Jeg kunne lett ha fullført den planlagte 5 timers langturen i dag, men særlig smart hadde det ikke vært.

Så mens jeg sitter å piner meg selv uten trening benytter jeg meg av muligheten til å nyyyyyyte frokosten i dag. Nå skal det sies at det har blitt litt flere kopper kaffe utover dagen så rister i beina både av koffein-sjokk og treningslyst

Så mens jeg sitter å piner meg selv uten trening benytter jeg meg av muligheten til å nyyyyyyte frokosten i dag. Nå skal det sies at det har blitt litt flere kopper kaffe utover dagen så rister i beina både av koffein-sjokk og treningslyst

Nå krysser jeg bare fingrene for at en dag innendørs med mye hvile skal gjøre kroppen klar for trening i morgen, planen for uken er mye god/hard trening. Ser også an muligheten for å sykle fellesstart delen på Mjøsa rundt som hardøkt først kommende helg.

Etter dette venter NC Eidsvoll som siste store ritt før NM braker løs på Lillehammer 🙂 Åh som jeg gleder meg…!!!

Kan også bekrefte at jeg stiller på lagtempo, dette var egentlig ikke planen men tror det kan være lurt som gjennomkjøring før den individuelle tempoen 2 dager etterpå.

 

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: