264km brudd, sykdom, SPY+ og ny blogg hverdag

Hallo hallo bloggen å velkommen til et nytt innlegg 🙂

I uken som gikk fortsatte jeg å være syk men prøvde meg på noen treningsøkter med vekslende hell.

På fredag prøvde jeg å blåse ut litt av overskuddet med en liten hardøkt på temposykkel før jeg avsluttet med litt lek på landeveien foran fotografen. Foto: Gøran(ste far)

På fredag prøvde jeg å blåse ut litt av overskuddet med en liten hardøkt på temposykkel før jeg avsluttet med litt lek på landeveien foran fotografen. Foto: Gøran(ste far)

På lørdag skulle jeg etter planen sykle et terrengritt som heter Finnskogkureren men våknet dessverre fullstendig tett i halsen og med en forferdelig hoste.

Det at det i tillegg høljet ned regn med relativt lav temperatur hjalp heller ikke på situasjonen, jeg valgte derfor å stå over. Resten av lørdagen knasket jeg c-vitaminer og paracet mens jeg skylte det ned med hostesaft og farris.

I tillegg til nesten overdose av espresso (kom faktisk ut av tellingen) på lørdagen. Det er utrolig hvor mye kaffe man drikker når man ikke får trent...

I tillegg til nesten overdose av espresso (kom faktisk ut av tellingen) på lørdagen. Det er utrolig hvor mye kaffe man drikker når man ikke får trent…

På søndagen derimot hadde jeg lovet Stijn selskap på Mjøsa rundt, et 264km langt turritt i herlige omgivelser. Der stilte vi til start i åpen gruppe (Fellesstart gruppen i rittet)

Jeg våknet litt før kl 05.00, lagde meg denne frokosten, jeg hadde også byttet ut honning med et nytt produkt for anledningen. Nemlig Untapped. Mer info om dette kommer i et innlegg på onsdag :) Så følg med!!!

Jeg våknet litt før kl 05.00, lagde meg denne frokosten, jeg hadde også byttet ut honning med et nytt produkt for anledningen. Nemlig Untapped. Mer info om dette kommer i et innlegg på onsdag 🙂 Så følg med!!!

Man skulle tro det ville vært lurt å starte litt rolig i et 264km langt ritt etter en uke med mye sykdom, men jeg er veldig sjelden lur i lange perioder. Så siden jeg hadde vært lur dagen før da jeg sto over ritt og trening pga sykdom var det bare å smelle til fra start.

Jeg og Stijn satt oss i front fra start å over et grusparti etter ca 20km fikk vi en luke på gruppen vi satt i, vi var veldig heldige da vi fikk med oss Thomas Elsnæs

Jeg og Stijn satt oss i front fra start å over et grusparti etter ca 20km fikk vi en luke på gruppen vi satt i, vi var veldig heldige da vi fikk med oss Thomas Elsnæs

Når vi kom til Lillehammer ble den koselige medvinden endret til motvind, noe som ikke er særlig behagelig når du har vært i 3 manns brudd i 100km. Dessverre fikk Thomas det litt tungt når vi hadde passert 130km ca så da slapp han.

Et bilde tatt rett før Thomas måtte slippe oss.

Et bilde tatt rett før Thomas måtte slippe oss.

Her er jeg og Stijn i godt driv i nærheten av Hamar, begge begynte å merke  kjøret.

Her er jeg og Stijn i godt driv i nærheten av Hamar, begge begynte å merke kjøret.

Slik her satt vi å dunket watt i mange mange mil, vinden tappet oss sakte men sikkert for krefter men samtidig hadde vi tatt igjen mange Lag-Grupper så dette ga motivasjon.

Slik her satt vi å dunket watt i mange mange mil, vinden tappet oss sakte men sikkert for krefter men samtidig hadde vi tatt igjen mange Lag-Grupper så dette ga motivasjon.

Her har jeg Stijn på hjul opp en av de ikke alt for mange bakkene på turen.

Her har jeg Stijn på hjul opp en av de ikke alt for mange bakkene på turen. takk til fotograf mamma og Gøran for gode bilder og langing underveis

Så med 40 km igjen kom rittets lengste bakke, jeg satt i front å dunket ganske bra på i det jeg trodde var medvind, Stijn var etter målgang noe uenig i dette men det kan skyldes at han gikk på veggen opp der.

De siste 40 km ble det tempo-modus på meg alene i front, jeg rakk akkurat å ta igjen en lag-gruppe til noen km før mål, jeg fikk også kjørt opp snitthastigheten litt mot slutten :)

De siste 40 km ble det tempo-modus på meg alene i front, jeg rakk akkurat å ta igjen en lag-gruppe til noen km før mål, jeg fikk også kjørt opp snitthastigheten litt mot slutten, utrolig gøy å trille i mål først fra åpen gruppe 🙂

Det var en utrolig deilig følelse å dundre inn mot mål etter 264km slit.!

Jeg brukte 7 timer og 17minutter på turen med en gjennomsnittshastighet på 36,2. Det er ikke så aller værst det syns jeg, med tanke på at 99% av turen var par og lagtempo med 2-3 stk 🙂

For mer info om denne dunke turen kan dere sjekke ut Strava filen her: Mjøsa rundt Strava

Ca 13 min bak meg i mål kom Stijn, han la seg litt ned i grøfen men kom seg raskt opp igjen når han hørte rykter om hamburger ved parkeringsplassen.

Ca 13 min bak meg i mål kom Stijn, han la seg litt ned i grøfen men kom seg raskt opp igjen når han hørte rykter om hamburger ved parkeringsplassen.

Jeg må bare igjen takke både Thomas og ikke MINST Stijn for en fantastisk tur, det var utrolig går å lide/kose seg så mange timer på sykkelen sammen med dere. Også må jeg igjen beklage for den litt falske sangstemmen min forbi Gjøvik, heldigvis for dere mistet jeg stemmen relativt fort etter dette pga sykdommen 😮

Nå i dag, altså mandag har jeg kost meg en litt skikkelig snacks :) Elsker tørrfisk <3

Nå i dag, altså mandag har jeg kost meg en litt skikkelig snacks 🙂 Elsker tørrfisk ❤

Mamma har også laget pannekaker i dag :) Jeg fikk også sneket inn litt Untapped der også :)

Mamma har også laget pannekaker i dag 🙂 Jeg fikk også sneket inn litt Untapped der også 🙂

Jeg har også vært hos Spy+ i dag, min brillesponsor, der har jeg fått noen herlige nyheter slik at jeg ser ekstra kul ut i sommer og under kommende NM 🙂

Disse freshe brillene designet av Fredrik Øksnevad, han kan tydeligvis mer enn å kjørte fort med bil og sladde :)

Disse freshe brillene designet av Fredrik Øksnevad, han kan tydeligvis mer enn å kjørte fort med bil og sladde 🙂

Nye sykkelbriller har jeg også fått, helt klart en ny favoritt sammen med mine rød Screw spy+ briller

Nye sykkelbriller har jeg også fått, helt klart en ny favoritt sammen med mine rød Screw spy+ briller

Fikk også med noen utrolig gode linser som gir utrolig bra lys :)

Fikk også med noen utrolig gode linser som gir utrolig bra lys 🙂

 Så vil du prøve ut noen kule briller til en veldig gunstig pris i forhold til konkurrerende merker ville jeg anbefale deg å klikke inn her: Spy+ Shop  Ikke bare får du kule briller, men du får også god kvalitet på glassene, mye kul teknologi i linsene som gir veldig gode følelse for øynene under alle lysforhold.

Slenger ved et bilde der jeg bruker mine favoritt Spy+ briller :)

Slenger ved et bilde der jeg bruker mine favoritt Spy+ briller 🙂

Jeg kan også komme med en nyhet, så kommer det litt an på dere som leser dette om den er god eller dårlig. Men som overskriften sier er det en ny Blogg hverdag i vente, jeg har som regel postet 2 innlegg i uken alt ettersom hva jeg har fått tid til.

Nå har det seg jo slik at det har bygd seg opp litt motivasjon til å skrive mer, samtidig som dere lesere har økt i antall jevnt og trutt. Dere kommer også med tilbakemeldinger som er utrolig hyggelig å få, både fra kjente, ukjente og overraskende lesere:) Derfor kommer det i tiden fremover til å komme flere innlegg i uken, samtidig som det fra og med NC først kommende helg vil bli videoblogg-innlegg både fra NC rittene og ikke minst NM-uken som er rett rundt svingen.

Jeg håper dette vil falle i smak hos dere lesere, er det noe dere lurer på, eller vil at jeg skal skrive om er det bare å legge igjen en kommentar eller ta kontakt med meg på melding via Facebook 

Dette gjelder også hvis det er noe spesielt dere vil at jeg skal ha med på video-bloggene 🙂

Det var alt for denne gang, takk for at du tok deg tid til å lese dette innlegget:)

Jeg hadde også satt pris på om dere kunne delt denne videre med venner og kjente, gjerne ukjente også hvis det er mulig!

 Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | 1 kommentar

Innleggsnavigasjon

One thought on “264km brudd, sykdom, SPY+ og ny blogg hverdag

  1. Tilbaketråkk: UnTapped NY sponsor, nå i Norge.! | DanErikHansen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: