Snekring, 6-hjuling og terrengsykling

Hallo hallo kjære bloggen, tenke seg til at det kommer et nytt innlegg så fort…. Meeen som jeg sa frister det litt å blogge litt oftere så slik er det med den saken 🙂

Siden jeg i disse dager er syk unner jeg meg selv litt ekstra god tid på frokosten:)

Siden jeg i disse dager er syk unner jeg meg selv litt ekstra god tid på frokosten:)

Når frokosten er ferdig setter jeg meg ned ved stuebordet hvor jeg blar gjennom de norske nettavisene mens frokosten nytes til fulle :) Anbefaler også UnTapped i frokostblandingen til frokost, gir en god søt smak :)

Når frokosten er ferdig setter jeg meg ned ved stuebordet hvor jeg blar gjennom de norske nettavisene mens frokosten nytes til fulle 🙂 Anbefaler også UnTapped i frokostblandingen til frokost, gir en god søt smak 🙂

Så litt ny info som sikkert ikke så mange av dere lesere vet, jeg gikk i min ungdom på byggfag/tømrer. Å ved en passende anledning sånn ca hvert 4 år finner jeg frem hammeren for å hjelpe til der det trengs kun for å virke litt handy 🙂 Dette skal vistnok dra damer, men her hvor jeg snekrer er det kun trær, elg, bjørn og ulv…det er jeg ikke interessert i…

Men uansett, fikk i hvert fall hjulpet til litt i dag, banket og slo med en sånn metall greie på sånne små metall pinner inn i treverket... bare å krysse fingrene for at dette ikke raser ned :O

Men uansett, fikk i hvert fall hjulpet til litt i dag, banket og slo med en sånn metall greie på sånne små metall pinner inn i treverket… bare å krysse fingrene for at dette ikke raser ned :O

Det er også fint/godt å kjenne på hvor ufattelig dårlig trent jeg er i armene, helt ferdig etter å ha løftet noen små planker...godt å legge seg ned etter avsluttet arbeidsdag!

Det er også fint/godt å kjenne på hvor ufattelig dårlig trent jeg er i armene, helt ferdig etter å ha løftet noen små planker…godt å legge seg ned etter avsluttet arbeidsdag!

Jeg fikk også testet ut denne lille råtassen i dag, 6 hjul er jo 10 mer enn hva jeg er vant med på sykkel eller noe ? Det var utrolig gøy bare så det er sagt, den kom seg over både kongler og kvister uten problemer :) Jeg fikk også testet ut de nye Spy+ brillene mine :)

Jeg fikk også testet ut denne lille råtassen i dag, 6 hjul er jo 10 mer enn hva jeg er vant med på sykkel eller noe ? Det var utrolig gøy bare så det er sagt, den kom seg over både kongler og kvister uten problemer 🙂 Jeg fikk også testet ut de nye Spy+ brillene mine 🙂

Etter en over gjennomsnittet produktiv dag var det klart for en aldri så liten treningstur, nå sliter jeg fortsatt med helsen men en 2 timer rolig tur skulle gå bra. Trillet en fin runde på grusveier med min stebror. Link til Strava filen her: Terrengtur Strava

Etter avsluttet treningsøkt stilte min kjære mot opp som fotograf for å ta noen bilder til bruk på div sider :)

Etter avsluttet treningsøkt stilte min kjære mot opp som fotograf for å ta noen bilder til bruk på div sider 🙂

Alltid gøy med noen fine bilder, selv om disse bildene koster ca 2 liter blod...det var faktisk mygg på str med ørn som sugde seg fast i blodårene...

Alltid gøy med noen fine bilder, selv om disse bildene koster ca 2 liter blod…det var faktisk mygg på str med ørn som sugde seg fast i blodårene…

Her er jeg faktisk så utrolig kul at jeg sladder litt, greit gangster :) Blir poppis hos de kule kidza nå :)

Her er jeg faktisk så utrolig kul at jeg sladder litt, greit gangster 🙂 Blir poppis hos de kule kidza nå 🙂

Jeg er fortsatt veldig dårlig på bakhjulet, men det har blitt nevnt et par ganger opp gjennom oppveksten at øvelse gjør mester....så jeg øver/prøver hvertfall.!

Jeg er fortsatt veldig dårlig på bakhjulet, men det har blitt nevnt et par ganger opp gjennom oppveksten at øvelse gjør mester….så jeg øver/prøver hvertfall.!

Det som er fantastisk med å bo litt hjemme om dagen er all den fantastiske maten....

Det som er fantastisk med å bo litt hjemme om dagen er all den fantastiske maten….

 

 

Jeg benytter også fult kjøleskap til å lage meg litt god dessert på hverdager også :) Lov å være litt crazy når man er syk i mine øyne :) + en eller fler espressokopper er aldri feil...!!!

Jeg benytter også fult kjøleskap til å lage meg litt god dessert på hverdager også 🙂 Lov å være litt crazy når man er syk i mine øyne 🙂 + en eller fler espressokopper er aldri feil…!!!                                                                                                                                                 -Mager kesam med vanlije                                                                                                                       -Bringebær                                                                                                                                                      -Blåbær                                                                                                                                                           -En kopp Nespresso espresso

I morgen venter legetime, siden kroppen tydeligvis ikke vil bli frisk er det på tide med et aldri så lite legebesøk. NC Eidsvoll til helgen er noe jeg virkelig MÅ få med meg som gjennomkjøring før NM som er rett rundt hjørnet… Jeg krysser fingrene for at legen gjør meg fort frisk på lovlig vis 🙂

Nå skal jeg synke ned i sofaen å nyte Oslo skishow på NRK, alltid gøy å se de beste brake sammen på rulleski 🙂 Samtidig som det er gøy å se på noen talenter som viser seg frem. Etter dette skal jeg se litt Tangerudbakken og Mellom bakker og berg, både bra og morsomme programmer 🙂

 

I morgen kommer en aldri så liten nyhet her på bloggen, jeg har fått ny sponsor som jeg også blir ambassadør for her i Norge, så følg med 🙂

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: