Lidenskapen er tilbake 100%

Hallo alle lesere, haters and fans ❤

Den siste tiden har jeg virkelig kost meg på sykkelsetet, uansett om det har vært langturer på 6 timer, harde intervaløkter eller korte restitusjonsturer med kaffestopp.

Det er jo dette det handler om spør du meg, uansett hvor lang turen er, så lenge man er på tur :)

Det er jo dette det handler om spør du meg, uansett hvor lang turen er, så lenge man er på tur 🙂

Jeg har funnet tilbake til den gode følelsen på sykkelen, det å kunne nyte riskaker på tur er heller ikke feil!

Jeg har funnet tilbake til den gode følelsen på sykkelen, det å kunne nyte riskaker på tur er heller ikke feil!

Som dere som følger med på denne siden sikkert har lagt merke til har jeg vært «dårlig» på blogging den siste tiden. Altså veldig sjeldent lagt ut nye innlegg, til dere som av en eller annen rar grunn liker å lese dette tullet beklager jeg dette. Men jeg har rett og slett koblet litt av fra skrivingen osv. Men jeg har jo tatt bilder den siste tiden så oppsummerer litt nå 🙂

Som de fleste i landet har jeg også hatt fint vær de siste ukene, noe som har gjort treningen til en sann glede!

Som de fleste i landet har jeg også hatt fint vær de siste ukene, noe som har gjort treningen til en sann glede!

Jeg har også vært med i noen ritt, alt fra Spinn Cup utenfor Sandefjord til terrengritt med eliten i Nannestad. I en tøff treningsperiode har disse rittene variert veldig resultatmessig. Jeg har kjempet i toppen på terreng den ene dagen, fått mega hammern neste dag for så å vinne ritt uken etterpå, men alt i alt er jeg  VELDIG fornøyd med svarene jeg har fått under rittene, alle har inngått i treningsplanen inn mot Roserittet som er neste store mål for min del.

Etter en sterk 8 plass i Kongerittet på terrengsykkel ofret jeg meg for laget på en tung dag på sykkelen under Follorittet.! Utrolig gøy å dunke i front når vi har en god lagfølelse om dagen innad i laget. Foto: Pål Westgaard

Etter en sterk 8 plass i Kongerittet på terrengsykkel ofret jeg meg for laget på en tung dag på sykkelen under Follorittet.! Utrolig gøy å jobbe for laget på en ellers helsvart dag med tunge bein! Synd jeg ikke fikk bidratt mer slik at laget kunne fått et bedre resultat. Foto: Pål Westgaard

Mellom rittene jeg har syklet har jeg dunket på med gode kvalitetsøkter på sykkelen, formen går kun en vei om dagen! Å med slike forhold som dette er alt en dans på roser

Mellom rittene har jeg dunket på med gode kvalitetsøkter på sykkelen, formen går kun en vei om dagen! Å med slike forhold som dette er alt en dans på roser.

 

Anbefaler alle å ta turen innom Peloton også, gjerne når det er et sykkelritt på tv også! Det viser de nemlig samtidig som de gir deg utsøkt kaffe...vinn vinn liksom

Anbefaler alle å ta turen innom Peloton Café også, gjerne når det er et sykkelritt på tv også! Det viser de nemlig samtidig som de gir deg utsøkt kaffe…vinn vinn liksom

Jeg er som sagt mye ute å reiser, her fra Sandefjord.

Jeg er som sagt mye ute å reiser, her fra Sandefjord. Reise-kit fra Postkaffe.no er alltid med 🙂

Jeg har også fått ny forsyning med kaffe, både ferdig malt Espresso pulver og hele bønner av typen EPO. Anbefales!!! En shot espresso av denne før tur samt en UnTapped underveis er du garantert gode Strava tider.

Jeg har også fått ny forsyning med kaffe, både ferdig malt Espresso pulver og hele bønner av typen EPO. Anbefales!!! En shot espresso av denne før tur samt en UnTapped underveis er du garantert gode Strava tider.

Noe jeg elsker med syklingen er lidenskapen for sporten man føler før, under og etter trening! Det å elske det man driver med slik at man etter 6 timer trening føler at man kun har vært ute i noen få minutter...det kaller jeg lidenskap og kjærlighet. Foto: Stian Tveit

Noe jeg elsker med syklingen er lidenskapen for sporten man føler før, under og etter trening! Det å elske det man driver med slik at man etter 6 timer trening føler at man kun har vært ute i noen få minutter…det kaller jeg lidenskap og kjærlighet. Foto: Stian Tveit

Så kommer spenningen, i det man fester sikkerhetsnålene gjennom start nr til drakten! Spenningen i kroppen stiger..ubeskrivelig god følelse. UnTapped energi og SolRX solkrem

Så kommer spenningen, i det man fester sikkerhetsnålene gjennom start nr til drakten! Spenningen i kroppen stiger..ubeskrivelig god følelse. UnTapped energi og SolRX solkrem

Dette fikk meg til å smile bredt. 1,2,3,4,5 og 6 Rye-ryttere på rekke i front av feltet under gårsdagens ritt. For en jobb gutta gjorde, å alt dette kun for meg! Sykling er en herlig idrett.

Dette fikk meg til å smile bredt. 1,2,3,4,5 og 6 Rye-ryttere på rekke i front av feltet under gårsdagens ritt. For en jobb gutta gjorde, å alt dette kun for meg! Sykling er en herlig idrett. Foto: Geirs Sportsbilder

Det å kunne avslutte lagets harde jobb men en seier var utrolig godt. Følte for første gang i karrieren at jeg MÅTTE levere for lagets skyld.! #BesteLagFølelsen

Det å kunne avslutte lagets harde jobb men en seier var utrolig godt. Følte for første gang i karrieren at jeg MÅTTE levere for lagets skyld.! Føles utrolig godt å vinne når det er en lagseier! Ekstra spesielt 🙂 Foto: Geirs Sportsbilder

Håper på flere ritt i tiden fremover som gir like sterk lagfølelse! Jeg er klar for å gi tilbake :) Fra venstre: Simen, Adrian, meg, DJ, Ola og Magnus! Foto: Random hyggelig dame ved Rygge kirkegård.

Håper på flere ritt i tiden fremover som gir like sterk lagfølelse! Jeg er klar for å gi tilbake 🙂 Fra venstre: Simen, Adrian, meg, DJ, Ola og Magnus! Foto: Random hyggelig dame ved Rygge kirkegård.

Ekstra spesielt er det å ta en lite treningstur med resten av laget etter rittet. Toppet det hele med en espresso og is-stopp med DJ! Kvalitet på den espressoen ass....

Ekstra spesielt er det å ta en lite treningstur med resten av laget etter rittet. Toppet det hele med en espresso og is-stopp med DJ! Kvalitet på den espressoen ass….

Så over til en aldri så lite konkurranse jeg har gående, for de som ikke har fått det med seg blir det trukket ut en vinner av en hemmelig premie rett før off-season! For å kunne delta må du støtte meg i min kamp mot å komme avgårde i brudd med å bruke #LaDanGå på Instagram, den som så langt leder konkurransen er Erlend Rinden!

Vil også komme med et tips, liker du å sitte slik som dette når du har pauser underveis på sykkelturer bør du ta turen inn i Sørkedalen. Denne dalen finnes også i farger  som vist på bilde under:)

Vil også komme med et tips, liker du å sitte slik som dette når du har pauser underveis på sykkelturer bør du ta turen inn i Sørkedalen. Det kan du nyte gode vafler/kaker! Ps. Denne dalen finnes også i farger, eksempel på dette ser du som vist på bilde under her:)

Stian har lært seg å spise vaffel i Sørkedalen i det siste! #ProTips

Stian har lært seg å spise vaffel i Sørkedalen i det siste! #ProTips

ÅÅÅÅÅÅÅÅ er du glad i konkurranser kan du vinne UnTapped produkter ved å følge instruksene du får ved å klikke her: UnTapped konkurranse

Du kan også få 20% avslag på ALLE UnTapped produkter ved å oppgi rabattkode: «JEGVILHAUNTAPPED» ved bestilling 🙂 #MapleToTheMasses

 

Vil du følge med på resultater på rittene fremover blir de lagt ut her: Resultater

Vil du vite om jeg dukker opp på et ritt i nærheten av der du bor kan du se her: Rittprogram

Dagen i dag har sett slik ut for det meste! Sitter å rister litt av koffein å gleder meg til trening resten av uken:)

Dagen i dag har sett slik ut for det meste! Sitter å rister litt av koffein å gleder meg til trening resten av uken:)

Jeg er også i disse dager godt i gang med planlegging av neste sesong, i den forbindelse jobbes det med mine personlige sponsorer  både fornying av de gamle og jakten på nye! Kunne du tenke deg å sponse/samarbeide med meg fremover mot og i 2016 sesongen setter jeg pris på om du tar kontakt, klikk her: Kontakt meg ! Kom gjerne med spørsmål hvis det er noe du/dere lurer på og forslag til avtaler.

Det var alt jeg hadde å skrive for denne gang, neste innlegg kommer i løpet av få dager så følg med…

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: