Bli med på mitt lag som sponsor

 

Hei, 2016 sesongen er for lengst i gang. Jeg har allerede lagt ned mange timer trening og snart 2 måneder her nede på Mallorca.

Toppidrett krever utrolig mye, det aller viktigst er motivasjonen. Men en ting som også er helt uvurderlig er hjelpen jeg får fra familie, venner og sist men ikke mist sponsorer.
For uten støtte fra forskjellige personer og bedrifter hadde min satsning dessverre ikke vært mulig.

Gjennom 2015 hadde jeg flere utrolig gode samarbeidsavtaler og sponsorer som jeg satte utrolig stor pris på å når jeg i disse dager jobber med å få sponsorer til 2016 sesongen er det utrolig hyggelig at de jeg har snakket med så langt er med videre.

Jeg legger ned utrolig mange treningstimer i løpet av et år, veldig mange reisedøgn og må være ganske rå på prioriteringer. Det er vanskelig å beskrive hvordan den indre drivkraften føles, men den er sterk og jeg er super motivert for å ta nye steg inn mot 2016.

Jeg legger ned utrolig mange treningstimer i løpet av et år, veldig mange reisedøgn og må være ganske rå på prioriteringer. Det er vanskelig å beskrive hvordan den indre drivkraften føles, men den er sterk og jeg er super motivert for å ta nye steg inn mot 2016.

Nå håper jeg noen av dere som leser dette kunne tenke dere å støtte meg, jeg har flere gode samarbeidspartnere for 2016. Men avtaler på utstyr osv er ikke nok i seg selv, jeg håper derfor på å få til noen økonomiske sponsorer inn mot nyåret.

Jeg kan tilby reklame her på siden med div logoer, reklame på min Facebook-side, fritidstøy, Instagram-konto med flere tusen følgere og eventuelt reklame på kjøretøy. Jeg kan også komme innom bedrifter, privatpersoner osv for å snakke litt om sykling, trening og det jeg driver med. Synligheten vil være stor da jeg er en person som ofte stikker meg frem.

Her er en link med saker om meg i diverse media: I media. Her finner alt fra TV-intervju på TV2, radio intervju hos et av Norges største sykkelblad Landevei til saker i lokal presse i Kongsvinger og i Spania.

Foran 2016 sesongen har jeg så langt gjort avtale med:

Foran 2016 inngår jeg også en avtale med Fortsett.no hvor jeg vil være en av bloggerne hos dem, dette er et samarbeid jeg ser frem til. Det skal bli gøy å bidre med det jeg kan, samtidig som jeg også vil lære mye nyttig. Mer om Fortsett.no finner du her: Om Fortsett.no 

Mer info om sponsorene ligger ute her: Personlige sponsorer

Nå håper jeg DU/Dere vil bli en del av mitt lag på vei mot 2016 sesongen, jeg er nemlig super motivert til å levere på idrettsbanen og legger ned 100% innsats både for meg selv og mine samarbeidspartnere.

Jeg er veldig åpen for ideer og innspill hvis du sitter på forslag til eventuelle avtaler må du/dere ikke nøle med å ta kontakt, husk alle monner drar. Ta kontakt på: Danerik_88@hotmail.com så svarer jeg så fort det lar seg gjøre.

Vil du ha et møte med meg vil jeg være i Norge fra 4 desember til rundt nyttår.

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: