1 time på velodrom og lykke i paradis

Hallo bloggen…!!!  For noen dager siden satt jeg å tenkte litt på motivasjon, det er jo tross alt en veldig viktig ingrediens for idrettsutøvere som ønsker å nå sine mål uansett nivå.

For at jeg skal holde meg motivert må jeg med jevne mellomrom utfordre meg selv både psykisk og fysisk. Jeg vet ikke om dette gjør meg til en bedre sykkelrytter, men det skjerper fokuset mitt på treningsarbeidet og øker motivasjonen min i etterkant.

Derfor bestemte jeg meg for å sykle et drag/intervall på 1 time på utendørs velodromen her på Mallorca. Den ligger i byen Sineu for de som lurer på det. (For 2 år siden syklet jeg 310km alene som utfordring, les innlegget fra den turen her: 310km tur)

Slik ser jeg ut etter 58min og 24 sekunder på velodromen. Føltes ut som jeg syklet i evigheter

Slik ser jeg ut etter 58min og 24 sekunder på velodromen. Føltes ut som jeg syklet i evigheter

Siden velodromen er utendørs, formen er dårlig og sesongen langt unna var ikke målet med økten å gå i kjelleren fysisk! På 1 time tråkket jeg 38,6km noe som ikke er noe super duper distanse, men den mentale treningen jeg fikk av det var i mine øyne gull verdt.

For i løpet av mine ca 116 runder inne på velodromen fikk jeg testet kroppen og hodet, det at vinden preget langsidene og den ene svingen gjorde at jeg aldri helt fant rytmen. Muskulaturen fikk også testet seg da det er veldig lenge siden jeg har tråkket sånn passe fort over så lang tid.

Det å sitte så rolig med kroppen i 1 time var også uvant, så jeg kjente det godt i hoftene mot slutten.

Det å sitte så rolig med kroppen i 1 time var også uvant, så jeg kjente det godt i hoftene mot slutten.

I det klokken bikket 1 time i den stekende solen var det også å ta av seg hjelmen, klikke ut av pedalene og legge seg ned for en pust i bakken.

I det klokken bikket 1 time i den stekende solen var det også å ta av seg hjelmen, klikke ut av pedalene og legge seg ned for en pust i bakken.

Velodrom økten finner du på Strava her: 1 time på velodrom

Mellom øktene her nede får vi jo også i oss mat og drikke, her kommer tre av mine nye favoritter uten at jeg dessverre ikke har fått prøvd alle enda.

Hamburger er jo noe alle liker, når det i tillegg kommer innpakket slik som dette er ikke jeg vond å be :)

Hamburger er jo noe alle liker, når det i tillegg kommer innpakket slik som dette er ikke jeg vond å be 🙂

Væske er viktig å få i seg her nede i varmen, hvem kan vel si nei til dette?

Væske er viktig å få i seg her nede i varmen, hvem kan vel si nei til jordbær drikke som dette?

Sjokolade er noe jeg ELSKER, dessverre må jeg jo passe på hva jeg får i meg.! Men heldigvis fins det folk som lager disse

Sjokolade er noe jeg ELSKER, dessverre må jeg jo passe på hva jeg får i meg.! Men heldigvis fins det folk som lager disse ❤ Det går jo greit hvis man bare spiser 1? 🙂

Jeg fikk også veldig lyst på denne når vi var ute på shopping, men de hadde ingen i min størrelse:/

Jeg fikk også veldig lyst på denne når vi var ute på shopping, men de hadde ingen i min størrelse:/

Så over til lykken i paradis, enkelte mener jo at været er så ustabilt og forferdelig her på Mallorca, men hey #HatersGonnaHate for nå er det mange uker siden sist vi så en regnsky her på Mallorca! Solen skinner, humøret er på topp og spanjolene i landsbyen liker oss enda. I dag sto langtur på planen, jeg dro ut 1 time tidligere enn Anders i dag og syklet også en liten ekstra runde på slutten for å få de timene jeg skulle ha.

Men, jeg fikk i dag vist Anders noen nye veier og sist men ikke minst nydelige Portocristo

Trenger jo ikke beskrive steder så mye, det holder vel å legge til dette bilde? <3

Trenger jo ikke beskrive steder så mye, det holder vel å legge til dette bilde? ❤

Etter en kort kaffestopp tråkket vi videre på denne skjulte skatten av en vei som slynger seg mellom lokale bondegårder og små idylliske landsbyer :)

Etter en kort kaffestopp tråkket vi videre på denne skjulte skatten av en vei som slynger seg mellom lokale bondegårder og små idylliske landsbyer 🙂 Må også takke Lexberg.no for kul trøye.

Dagens tur finner du også på Strava: 5 timers

Jeg velger å avslutte dagens innlegg med en skikkelig gladnyhet.
For noen dager siden skrev jeg om det vondeste som fins i hele, vide verden, nemlig det å tråkke på en legokloss… Innlegget kan du lese her: Fra hviledag til smertefulle intervaller…!!! Men i går kveld dukket det opp en melding i innboksen min på Facebook fra ei som heter Eli Hansen, meldingen inneholdt noe som kan redde liv dere… Dette var meldingen:

Dette er uten tvil øverst på min ønskeliste til jul, nå kan vi kanskje leke trygt med Lego i fremtiden uten å risikere helsen ja for ikke å snakke om livet..Takk til Eli for dette tipset som kan redde så mange fra lidelse.

Dette er uten tvil øverst på min ønskeliste til jul, nå kan vi kanskje leke trygt med Lego i fremtiden uten å risikere helsen ja for ikke å snakke om livet..Takk til Eli for dette tipset som kan redde så mange fra lidelse.

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: