Spansk lag i 2016

Hallo hallo bloggen.

Så var det da altså klart for enda et spansk eventyr her på Mallorca, for i 2016 vil jeg som i 2015 sykle de 3 første månedene av sesongen for et spansk lag. Også i år er dette CC Lloret. En sak på hjemmesiden til klubben ble lagt ut i dag, den finner dere her: Ny avtale med CC Lloret 2016 dette står da skrevet på katalansk så kan være litt vrient å forstå, anbefaler derfor google translate.

Sist uke var jeg hos en av hovedsponsorene Berganti Bikes for å bekrefte samarbeidet. Her står jeg med neste års trøye og en fornøyd sjef hos Berganti

Sist uke fikk vi avtalen i boks, her er vi på en lokal sykkelbutikk som leverer sykkeltøyet som skal brukes. Slik vil trøyen i 2016 se ut 🙂

I fjor sesongåpnet jeg i mars med flere topp 10 plasseringer uten helt å lade opp til disse rittene. Kommende sesong har jeg mulighet for ritt allerede i januar, men mest sannsynlig blir det i midten av februar. Planen for ritt i Spania finner du her: Ritt program 2016 Det er godt å kunne starte sesongen tidlig her nede, vil også få godt matching da spanske lag med kontinental-status gjør at nivået er høyt.

Nå har jeg en uke igjen av oppholdet mitt på Mallorca før jul, i desember vil jeg utføre treningsarbeidet hjemme i gamlelandet Norge.

Her vil fokuset være på variert trening, mens intervallene vil foregå på temposykkel. Når jeg starter 2016 vil jeg bite fra meg allerede i rittene i februar men en topp 5 plassering sammenlagt og gjerne en etappe seier under Challenge de Primavera rittene i mars som årets første hovedmål.

Mer info vil komme etterhvert, jeg skal jo også naturlig nok sykle for et norsk lag i 2016 fra og med april.

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: