Samen har dratt, jeg er forlatt

Hey Hey 🙂 Ny uke, ja faktisk siste fulle uke her på Mallorca i år unnagjort.

Men før jeg selv kan dra gjenstår 3 gode treningsøkter, jeg er inne i en god periode nå hvor fokuset er på mengde inn mot desember.

Siste skikkelige intervalløkt her ble gjort på tirsdag, gode timer og ikke minst god følelse med fine watt tall i bakkene! Man kan heller ikke klage over utsikten nedover fjellsiden og utover havet <3

Siste skikkelige intervalløkt her ble gjort på tirsdag, gode timer og ikke minst god følelse med fine watt tall i bakkene! Man kan heller ikke klage over utsikten nedover fjellsiden og utover havet ❤

Samen har også fått testet den nye asfalten opp til toppen av Cura, rett og slett nydelig.!

Samen har også fått testet den nye asfalten opp til toppen av Cura, rett og slett nydelig.!

Siden sist innlegg har vi også hatt siste hviledag/restitusjonsøkt, på denne fant vi en idyllisk lokal baker i landsbyen Llubi.!

Siden sist innlegg har vi også hatt siste hviledag/restitusjonsøkt, på denne fant vi en idyllisk lokal baker i landsbyen Llubi.!

Men så plutselig ut av det blå bestemte Anders seg for at nå var det nok. Altså Anders er samen 🙂
Han liker tydeligvis 20- og 1 time dagslys i Karasjok bedre enn 15+ og strålende sol her på Mallorca, for han skulle hjem…. Men før reinsdyrene kom for å hente han rakk vi å gjøre unna 4 utrolig viktige ting her i Spania:

Sykle på spanske fjellveier som slynger seg oppover fjellsiden nesten helt uten trafikk.

1: Sykle på spanske fjellveier som slynger seg oppover fjellsiden nesten helt uten trafikk.

2: Stoppe halvveis på langturen for en herlig kopp kaffe + noe godt å sette tennene i.

2: Stoppe halvveis på langturen for en herlig kopp kaffe + noe godt å sette tennene i (her en fantastisk belgisk-vaffel med sjokoladetrekk).

Sykle videre oppover fjellet å nye utsikten over små landsbyer mens praten går.

3: Sykle videre oppover fjellet å nyte utsikten over små landsbyer mens praten går, dette gjør at 5 timer føles som 30min når vi kommer hjem.

4: Sist men ikke minst post-ride coffee på den lokale kafè´en! Der de nå faktisk bare komemr med kaffe uten at vi har bestilt:)

4: Sist men ikke minst post-ride coffee på den lokale kafè´en! Der de nå faktisk bare kommer med kaffe uten at vi har bestilt:)

Skulle altså vært 5 viktige ting, men glemte helt å ta bilde av pre ride coffee som vi selvfølgelig tok 🙂

Link til siste langtur med Anders for i år: 5 timers sametur

Torsdag kl 06.45 ble han plukket opp av en av de lokale huleboerne som fraktet han trykt til flyplassen hvor reinsdyrene sto å ventet. Etter hva jeg har fått høre kom han trygt frem, det eneste var en kort stopp i Oslo hvor reinsdyrene trenge litt høy.

Jeg ser allerede frem til at samen kommer ned igjen etter jul, da vi uten tvil hever hverandres nivå på trening. Det blir mye lettere å fokusere på intervallene over perioder samtidig som de lange turene blir mye triveligere når man er fler.

Etter at Anders dro

Etter at Anders(samen) dro har jeg lagt ned et godt stykke arbeid i mengde. Her fra fredagens tur opp en bakke ved Petra.

I går, altså lørdag sto fantastiske 200km på planen. Gikk nesten som planlagt, for etter 217km stoppet jeg klokken hjemme ved leiligheten! God følelse hele dagen å kun en kort stopp for påfyll av vann på flaskene.

I går, altså lørdag sto fantastiske 200km på planen. Gikk nesten som planlagt, for etter 217km stoppet jeg klokken hjemme ved leiligheten! God følelse hele dagen å kun en kort stopp for påfyll av vann på flaskene.

Strava link til 217km turen finner du her: 7 timers kos

Dagens/ukens siste tur ble på 5 timer, denne gangen oppe i fjellene! Her har vi flotte Deia i fjellsiden, av en eller annen grunn sto jeg over kaffestopp igjen...

Dagens/ukens siste tur ble på 5 timer, denne gangen oppe i fjellene! Her har vi flotte Deia i fjellsiden, av en eller annen grunn sto jeg over kaffestopp igjen…

Link til denne turen på strava: 5 timers kos

Avslutter ukens siste innlegg med dette bilde, med utsikt over Esporles vil jeg ønske alle mine lesere en riktig god advent´s tid på denne første søndagen i advent.! På gjensyn :)

Avslutter ukens siste innlegg med dette bilde, med utsikt over Esporles vil jeg ønske alle mine lesere en riktig god advent´s tid på denne første søndagen i advent.! På gjensyn 🙂

ps. har ingen ting i mot samer så ikke send same-mafiaen på meg, jeg syns det bare er gøy å skrive/si «same» 🙂 Heia samer!

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: