Min siste tur på Mallorca…!!!

Ho-ho-ho bloggen.! I dag syklet jeg min siste treningstur på Mallorca, men det er heldigvis ikke lenge til jeg er tilbake. Jeg skal nemlig bare en tur hjem på juleferie i desember.

De tre siste dagene har flydd avgårde, fått tre flotte økter å se nå frem til trening hjemme i Norge.

På mandag hadde jeg restitusjonsøkt, der syklet jeg i underkant av 2 timer før jeg fant med en flott cafe ved siden av min favoritt baker i byen Sineu

På mandag hadde jeg restitusjonsøkt, der syklet jeg i underkant av 2 timer før jeg fant med en flott cafe ved siden av min favoritt baker i byen Sineu

Kaffe er godt, det å sitte utenfor bakeren i Sineu med en kopp er ubeskrivelig godt.

Kaffe er godt, det å sitte utenfor bakeren i Sineu med en kopp er ubeskrivelig godt.

Det er faktisk så godt at jeg som regel ender opp med kopp nr 2

Det er faktisk så godt at jeg som regel ender opp med kopp nr 2.

Jeg fikk også melding fra en engelskmann som bor her nede, han ville veldig gjerne bli med på tur. Jeg er veldig positiv til å sykle med andre folk så inviterte han raskt med på en langtur ut til fyrhuset ved Formentor. Å for en tur det ble, bare se her:

Tenke seg til at man i desember kan tråkke seg langs fjellsidene med en slik utsikt.

Tenke seg til at man i desember kan stå ute i havgapet å kjenne varmen matche denne utsikten.

Jeg har den siste tiden tatt meg selv i å smile for meg selv en rekke ganger, det er vel kanskje ikke så rart når jeg nesten hver dag møter dette ute på sykkelen.

Jeg har den siste tiden tatt meg selv i å smile for meg selv en rekke ganger, det er vel kanskje ikke så rart når jeg nesten hver dag møter dette ute på sykkelen.

Siden jeg hadde med selskap på turen tvang jeg han også til å ta en bildebevis av meg på sykkel, slik at dere faktisk set at jeg faktisk har med sykkel ned hit:)

Siden jeg hadde med selskap på turen tvang jeg han også til å ta en bildebevis av meg på sykkel, slik at dere faktisk set at jeg faktisk har med sykkel ned hit:)

Så var det duket for siste treningsøkt, igjen skinte solen når jeg sto opp, men landsbyen var dekket av en litt trolsk tåke! Etter ca 20min sykling brøt jeg gjennom tåken på vei oppover første fjell for dagen.

Planen for dagen var å få gode timer med klatring i beina, å slik ble det også. Etter litt over 2 timer slynget jeg meg nedover fjellsiden mot et sted som heter Sa Calobra, meget kjent for de fleste norske sykkelturistene som ferdes her nede.

Men hvis du like før bunnen brekker av mot venstre kan du trille ned til denne idylliske plassen som heter Cala Tuent. Anbefales på det sterkeste

Men hvis du like før bunnen brekker av mot venstre kan du trille ned til denne idylliske plassen som heter Cala Tuent. Anbefales på det sterkeste, på vei tilbake igjen får du en stigning på ca 4km før du er tilbake rett ved Sa Calobra.

Etter dette gikk turen hjem via Coll de Soller for noen ekstra høydemeter, skal si det er gøy å sykle bakker på trening. Vel hjemme stoppet jeg klokken på 6 timer og 34 minutter med gode 3000 høydemeter i banken. Link til dagens økt på Strava: Klatretur før julemat

Så er det bare å ta av seg hatten og bøye seg i støvet for KONGEN er tilbake, Ole Einar Bjørndalen tok en solid WC seier i dag! Han sammen med Aksel Lund Svindal viser en enorm mental styrke å er 2 store forbilder som gir motivasjon og inspirasjon til å fortsette det solide treningsarbeidet fremover i vinter.

Med dette bilde tatt rett før toppen ved Coll dels Reis avslutter jeg innlegget å ser tilbake på en meget god start på 2016 sesongen. Nå bretter jeg opp ermet enda litt til å gleder meg til å møte venner og kjente hjemme i Norge.

Med dette bilde tatt rett før toppen ved Coll dels Reis avslutter jeg innlegget å ser tilbake på en meget god start på 2016 sesongen. Nå bretter jeg opp ermet enda litt til å gleder meg til å møte venner og kjente hjemme i Norge. 

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: